Starstruck! 0

Jeg har alltid blitt veldig starstruck når jeg har møtt på kjendiser eller snakket med dem, det kommer vel av at jeg lett ble sjenert da jeg var mindre (litt mindre sjenert nå iallefall), og når jeg møtte noen som jeg tenkte på et vis var "mer verdt enn meg" så ble jeg veldig stille og stammet litt osv. For noen dager siden ble jeg litt starstruck, men på en helt annen måte.

Det hele begynte med at jeg skrev en tweet på Twitter, hvor jeg skrev at de 95 kronene jeg bruke på et album av Bronze Radio Return (vet jeg har snakket mye om dem i det siste, bare så det er sagt) var de beste kronene jeg hadde brukt den måneden. Dagen etterpå så jeg på nyhetsfeeden min at DigSin hadde favorittmarkert mitt tweet! DigSin er et plateselskap, som gir ut gratis singler for de som melder seg på hos dem, som har gitt ut to singler fra Bronze Radio Return. Jeg ble helt satt ut. For det første skrev jeg jo på norsk, så de hadde faktisk tatt seg tid til å oversette det jeg hadde skrevet, og favorittmarkert det, selv om de fleste ikke forstår hva som står der. Og når DigSin faktisk så det, kanskje så bandet det også! Hihi! Tenk på det et øyeblikk liksom! Ganske kult!

Vet jeg er litt fjortis til tider! Er vel av denne grunnen at så mange småjenter skriver om Bieber hele tiden, i håp om at han skal legge merke til dem, og kanskje til og med gi dem noen slags form for anerkjennelse. 


Jeg tok til og med screenshot! Så søt er jeg! =P

#hildur90 #twitter #bronzeradioreturn

Anmeldelse: Shake! Shake! Shake! av Bronze Radio Return (CD) 0

År: 2011

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, dette albumet i 2011 og Up, On & Over i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Det er ikke ofte man finner et album man liker alle sangene på, men sånn var dette albumet for meg.


Enda noen kjekke karer! Bildet lånt fra hjemmesiden dems: bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker den! Alle sangene er ganske gode, og er ingen jeg føler behov for å hoppe over. Er ikke lenge siden jeg kjøpte den, men har allerede hørt en del ganger igjennom platen, mens jeg har reist, tegnet osv.

Beste sang: Shake! Shake! Shake! er den første sangen jeg hørte av dette bandet, og den har en viktig plass i mitt hjerte, men Sell It To You og Down There har faktisk blitt mine to yndlingssanger på dette albumet.

 

Verste sang: Hvis jeg absolutt skal velge en sang jeg liker minst, er det nok Warm Day, Cold War. Den er ikke dårlig, men når ikke helt opp som de andre for min del. Men den er godt hørbar for å si det sånn!

 

Karakter: Forget Yourself!


#musikk #bronzeradioreturn #hildur90 #anmeldelse

Hvordan bli en god youtuber? 21

Jeg får ofte spørsmål om å gi noen tips på hvordan man kan bli en god youtuber, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om det her. Jeg ser ikke på meg selv som en god youtuber. Jeg prøver etter beste evne, og har vært heldig å havne i XioCo og Addexio-kanalen. Men jeg blir stadig vekk bedre synes jeg selv, og har laget en liste for meg selv på hva som må til for å bli en god youtuber!


  • Først: skaff deg en ok mikrofon og pc om du ikke har. Litt lagg og støy går greit, men blir det for mye gidder ikke folk se mer enn et par minutter på videoene dine i strekk.  • Så: last ned programmer for å ta opp og redigere. Ikke bruk programmer som bare er til for å ta opp selve skjermen, da disse som oftest ikke takler spill så godt. Jeg bruker fraps (200 kr) for å ta opp videoen, Audacity (gratis) for å ta opp mikrofonen, og Sony Vegas Pro for å redigere sammen alt. Sony vegas er dessverre kjempedyrt, så er man fattig og bare har lyst å prøve litt, kan man nok finne billigere alternativer. Lær deg litt redigering før du begynner!  • Spiller man inn alene, er det viktig å snakke mye, altså man skal ikke snakke som gal, men det kan ikke være så lange perioder med stillhet, for da blir det fort kjedelig.   • Ikke bruk vanlig musikk som bakgrunnsmusikk og outro, da man egentlig må betale for å få bruke dem, og hvis du skal få partnerskap noen gang må du da slette alt med denne musikken. Bruk heller musikk som er lisensfri, som du kan finne på sider sånn som: http://incompetech.com/music/royalty-free/. Husk at musikken ikke skal overdøve stemmen din.  • Når du lager en kanal, og skal legge ut dine første videoer, prøv å tenk på at du skal skille deg ut. Det er ti tusen millioner Minecraft-serier der ute, så hvorfor skal folk se på akkurat din? Prøv å finn spill som ikke så mange spiller eller har spilt enda, og om du skal spille inn et spill som mange spiller inn fra, prøv å lag det til ditt eget. Ha et mål, eller en slags handling. Gode eksempler på dette er Addexios minecraft-eventyr og Yogscasts SOI.

 

  • Prøv også å ha en egen grafikk og logo helt fra starten av, så folk kan kjenne deg igjen helt med en gang. Det skal se litt proft ut, så de vet (eller i alle fall tror) at du har litt peiling på hva du gjør. Men husk at den burde ha litt personlighet, så om strekmenn er din greie, så kjører du på med det!  • En ting som jeg synes er viktig, er imaget til en youtuber. Oppfører du deg som en drittsekk, er det sannsynlig at folk ikke vil abonnere på deg og se videoene dine. Og selv om litt reklamering går greit, så skal man ikke reklamere der man ikke får lov å reklamere, eller overdrive reklameringen sin. For ingen liker å bare høre «du må sjekke ut kanalen min» og ingenting annet fra en person. 

 

  • Prøv å samarbeid med andre! Det trekker flere folk, og gjør at kanalen din blir mer allsidig! 

Anmeldelse: Up, On & Over av Bronze Radio Return (CD) 4

Denne anmeldelsen blir ikke så veldig kritisk, da jeg rett og slett elsker dette bandet og denne musikken.


År: 2013

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, Shake! Shake! Shake! i 2011 og dette albumet i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Albumet får deg til å bli glad, samtidig som lyrikken har en dypere mening. Sangene er rytmiske og fengende, og i alle fall jeg får lyst å danse.

 

Er ikke disse noen flotte mennesker? Bildet er lånt fra hjemmesiden dems, bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker denne også! Alle sangene er gode, selv om et par av dem ikke helt når opp for min del. Jeg kjøpte platen i begynnelsen av sommeren, og har nesten ikke hørt på annen musikk etter det! Som oftest hører jeg gjennom platen flere ganger daglig.

Beste sang: Er vanskelig å si ettersom jeg elsker de aller fleste sangene, men skal jeg velge ut den beste sangen, må det stå mellom Sylvan, Everyday Parade og World Spin, Home Spun.

 

Verste sang: Her er jo samme problem igjen, jeg liker alle sangene, men den jeg liker minst er Melting In My Icebox. Ikke fordi den er stygg eller direkte dårlig, men fordi den bare irriterer meg litt. Icebox minner meg av en eller annen grunn om Glee, som er en serie som for så vidt er bra og underholdende, men bare om man er i rett humør. 

 

Karakter: Once a young gun!

 

#anmeldelse #musikk #bronzeradioreturn #hildur90

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits