Starstruck! 0

Jeg har alltid blitt veldig starstruck når jeg har møtt på kjendiser eller snakket med dem, det kommer vel av at jeg lett ble sjenert da jeg var mindre (litt mindre sjenert nå iallefall), og når jeg møtte noen som jeg tenkte på et vis var "mer verdt enn meg" så ble jeg veldig stille og stammet litt osv. For noen dager siden ble jeg litt starstruck, men på en helt annen måte.

Det hele begynte med at jeg skrev en tweet på Twitter, hvor jeg skrev at de 95 kronene jeg bruke på et album av Bronze Radio Return (vet jeg har snakket mye om dem i det siste, bare så det er sagt) var de beste kronene jeg hadde brukt den måneden. Dagen etterpå så jeg på nyhetsfeeden min at DigSin hadde favorittmarkert mitt tweet! DigSin er et plateselskap, som gir ut gratis singler for de som melder seg på hos dem, som har gitt ut to singler fra Bronze Radio Return. Jeg ble helt satt ut. For det første skrev jeg jo på norsk, så de hadde faktisk tatt seg tid til å oversette det jeg hadde skrevet, og favorittmarkert det, selv om de fleste ikke forstår hva som står der. Og når DigSin faktisk så det, kanskje så bandet det også! Hihi! Tenk på det et øyeblikk liksom! Ganske kult!

Vet jeg er litt fjortis til tider! Er vel av denne grunnen at så mange småjenter skriver om Bieber hele tiden, i håp om at han skal legge merke til dem, og kanskje til og med gi dem noen slags form for anerkjennelse. 


Jeg tok til og med screenshot! Så søt er jeg! =P

#hildur90 #twitter #bronzeradioreturn

Anmeldelse: Shake! Shake! Shake! av Bronze Radio Return (CD) 0

År: 2011

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, dette albumet i 2011 og Up, On & Over i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Det er ikke ofte man finner et album man liker alle sangene på, men sånn var dette albumet for meg.


Enda noen kjekke karer! Bildet lånt fra hjemmesiden dems: bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker den! Alle sangene er ganske gode, og er ingen jeg føler behov for å hoppe over. Er ikke lenge siden jeg kjøpte den, men har allerede hørt en del ganger igjennom platen, mens jeg har reist, tegnet osv.

Beste sang: Shake! Shake! Shake! er den første sangen jeg hørte av dette bandet, og den har en viktig plass i mitt hjerte, men Sell It To You og Down There har faktisk blitt mine to yndlingssanger på dette albumet.

 

Verste sang: Hvis jeg absolutt skal velge en sang jeg liker minst, er det nok Warm Day, Cold War. Den er ikke dårlig, men når ikke helt opp som de andre for min del. Men den er godt hørbar for å si det sånn!

 

Karakter: Forget Yourself!


#musikk #bronzeradioreturn #hildur90 #anmeldelse

Hvordan bli en god youtuber? 21

Jeg får ofte spørsmål om å gi noen tips på hvordan man kan bli en god youtuber, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om det her. Jeg ser ikke på meg selv som en god youtuber. Jeg prøver etter beste evne, og har vært heldig å havne i XioCo og Addexio-kanalen. Men jeg blir stadig vekk bedre synes jeg selv, og har laget en liste for meg selv på hva som må til for å bli en god youtuber!


  • Først: skaff deg en ok mikrofon og pc om du ikke har. Litt lagg og støy går greit, men blir det for mye gidder ikke folk se mer enn et par minutter på videoene dine i strekk.  • Så: last ned programmer for å ta opp og redigere. Ikke bruk programmer som bare er til for å ta opp selve skjermen, da disse som oftest ikke takler spill så godt. Jeg bruker fraps (200 kr) for å ta opp videoen, Audacity (gratis) for å ta opp mikrofonen, og Sony Vegas Pro for å redigere sammen alt. Sony vegas er dessverre kjempedyrt, så er man fattig og bare har lyst å prøve litt, kan man nok finne billigere alternativer. Lær deg litt redigering før du begynner!  • Spiller man inn alene, er det viktig å snakke mye, altså man skal ikke snakke som gal, men det kan ikke være så lange perioder med stillhet, for da blir det fort kjedelig.   • Ikke bruk vanlig musikk som bakgrunnsmusikk og outro, da man egentlig må betale for å få bruke dem, og hvis du skal få partnerskap noen gang må du da slette alt med denne musikken. Bruk heller musikk som er lisensfri, som du kan finne på sider sånn som: http://incompetech.com/music/royalty-free/. Husk at musikken ikke skal overdøve stemmen din.  • Når du lager en kanal, og skal legge ut dine første videoer, prøv å tenk på at du skal skille deg ut. Det er ti tusen millioner Minecraft-serier der ute, så hvorfor skal folk se på akkurat din? Prøv å finn spill som ikke så mange spiller eller har spilt enda, og om du skal spille inn et spill som mange spiller inn fra, prøv å lag det til ditt eget. Ha et mål, eller en slags handling. Gode eksempler på dette er Addexios minecraft-eventyr og Yogscasts SOI.

 

  • Prøv også å ha en egen grafikk og logo helt fra starten av, så folk kan kjenne deg igjen helt med en gang. Det skal se litt proft ut, så de vet (eller i alle fall tror) at du har litt peiling på hva du gjør. Men husk at den burde ha litt personlighet, så om strekmenn er din greie, så kjører du på med det!  • En ting som jeg synes er viktig, er imaget til en youtuber. Oppfører du deg som en drittsekk, er det sannsynlig at folk ikke vil abonnere på deg og se videoene dine. Og selv om litt reklamering går greit, så skal man ikke reklamere der man ikke får lov å reklamere, eller overdrive reklameringen sin. For ingen liker å bare høre «du må sjekke ut kanalen min» og ingenting annet fra en person. 

 

  • Prøv å samarbeid med andre! Det trekker flere folk, og gjør at kanalen din blir mer allsidig! 

Anmeldelse: Up, On & Over av Bronze Radio Return (CD) 4

Denne anmeldelsen blir ikke så veldig kritisk, da jeg rett og slett elsker dette bandet og denne musikken.


År: 2013

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, Shake! Shake! Shake! i 2011 og dette albumet i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Albumet får deg til å bli glad, samtidig som lyrikken har en dypere mening. Sangene er rytmiske og fengende, og i alle fall jeg får lyst å danse.

 

Er ikke disse noen flotte mennesker? Bildet er lånt fra hjemmesiden dems, bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker denne også! Alle sangene er gode, selv om et par av dem ikke helt når opp for min del. Jeg kjøpte platen i begynnelsen av sommeren, og har nesten ikke hørt på annen musikk etter det! Som oftest hører jeg gjennom platen flere ganger daglig.

Beste sang: Er vanskelig å si ettersom jeg elsker de aller fleste sangene, men skal jeg velge ut den beste sangen, må det stå mellom Sylvan, Everyday Parade og World Spin, Home Spun.

 

Verste sang: Her er jo samme problem igjen, jeg liker alle sangene, men den jeg liker minst er Melting In My Icebox. Ikke fordi den er stygg eller direkte dårlig, men fordi den bare irriterer meg litt. Icebox minner meg av en eller annen grunn om Glee, som er en serie som for så vidt er bra og underholdende, men bare om man er i rett humør. 

 

Karakter: Once a young gun!

 

#anmeldelse #musikk #bronzeradioreturn #hildur90

Romjulshilsen fra Hildur! 0

Hei!

Som noen av dere har lagt merke til har jeg ikke lagt ut noen av videoene jeg lovte før jeg dro hjem, og dette er jeg veldig trist for. Jeg trodde internetten til foreldrene mine var litt bedre for å si det sånn! Hjemme i Tromsø tar det meg ca 1 time å laste opp en video på ca 20 minutt, kanskje mindre, mens her tar det meg over 50 timer! Når jeg prøver å teste nettet på speedtest.net, så krasjer rett og slett speedtest. Det sier vel sitt! Så jeg leter etter slekt med ok internett, og håper jeg finner noen, men kan ikke love noe. Har iallefall rendret alt som skal ut, så alt ligger klart til den gangen jeg får nett igjen!

Ellers går alt bra. Jeg har hatt en standard koselig jul med foreldrene mine, ene broren min og et av de søte tantebarna mine! Vi har spist kalkun og ribbe! Hva i skal spise i dag vet jeg faktisk ikke, annet enn at jeg så at Mamma skrellet poteter i stad, så blir iallefall mat av noe slag!

Til jul har jeg fått en del forskjellige ting. Blant annet har jeg fått pizzaskjærer, en slags vispe-ting, gavekort på HM, sokker, godte, neglelakk, sengelaken, ullsokker, parfyme, en klokke og en toalettveske. Så jeg er kjempefornøyd!

Det er også deilig å reise bort fra Tromsø litt, da det er så mørkt der hele tiden nå, mens her er det lyst opp til flere timer! Og foreldrene mine bor nærmest i en skog, så masse småfugler rett utfor kjøkkenvinduet! Blir mange søte bilder av det!Bildene er ikke fra der jeg er nå, men er samme type småfugler her iallefall :) Legger jeg ut bilder fra kjøkkenvinduet vil nok mange kunne finne ut hvor foreldrene mine bor.

Så hva har jeg gjort siden jeg reiste hjem? Ikke så mye egentlig. Har redigert videoer, rendret, lest bok, hørt musikk, vært med familien min, spist masse god mat og godte, og drukket mye godt. Har også tegnet en del til et litt hemmelig prosjekt jeg skal begynne på, noe som jeg gleder meg veldig til. Men ettersom jeg ikke vet om det blir noe av eller ikke enda, så holder jeg det hemmelig!

#hildur90 #jul #fugler #christmas

Vinter da jeg var mindre og søtere! 7

Ettersom adventskalenderen er satt litt på pause så tenkte jeg at jeg kunne være mer aktiv på blogger, twitter og facebook framover! Så i dag tenkte jeg å legge ut et bilde av meg selv, da jeg var lita og det var vinter.


Meg og min snømann, som ligner litt på min eldste bror! Søtt hva? Jeg står også med en snøball i hånda og lurer på å kaste den på fotografen.Jeg, søster og samboeren hennes lagde snølykt mens det snødde som bare det!Meg, ved siden av kampingvogna vår! Hadde snødd "litt", så vi måtte måkke av den så den ikke skulle bli skvist. Et par år senere, ble den skvist av alt snøet, og alle mine gamle Donald-blad forsvant. Eller.. Reddet et halvt Donald-blad!

 

Alle bildene er tatt av mine supersøte foreldre!

#snø #vinter #hildur90 #jul 

Sponsored Video: Kall det hva du vill tv 2

Før i tiden var TV-seing sånn at man hadde to kanaler å velge mellom, og de sendte sendingene sine med strenge timeplaner. Nå derimot har ting forandret seg. Ser du på TV på TVen, har du nå mange kanaler å velge mellom, og du kan kjøpe deg bokser som gjør at du kan pause sendingen når du vil, og hoppe over reklame, eller til og med ta opp sendingen mens du er hjemmefra. 

Man kan også se TV på nett, på blant annet ViaPlay. Der kan man velge akkurat hva man skal se, og når, uten reklame. Ut ifra det jeg ser så er utvalget der veldig bra også. 

Jeg har tatt en test på kalldet.viaplay.no, og som svar fikk jeg: «Med utgangspunkt i svarene dine tror vi du liker: De-nekter-å-dø-TV», og dette stemmer jo. Jeg elsker jo zombier og monster! Var en veldig gøyal test faktisk, så dere må gjerne prøve den dere også!

Dette med at TV har blitt så mye mer, er jo også noe som er relevant for meg. Jeg driver jo på med Youtube, og på sitt eget vis, så er jo en Youtubekanal som en egen TV-kanal, bare med mindre innhold. Min «TV-kanal» inneholder spillunderholdning, sånn som Sims 3, minecraft, Don?t Starve og har for tiden en adventskalender gående (selv om den er i en liten pause ettersom jeg er syk). Jeg tenker jo at kanalen min kommer til å bli mye mer variert etter hvert, da jeg har mange ideer jeg vil prøve meg på. 

Jeg prøver å følge med litt på utviklingen i dagens samfunn når det kommer til underholdning, og jeg må si at jeg liker det veldig godt sånn som det har blitt nå. Det er mye konkurranse, men det gjør jo tilslutt at kundene får best mulige tilbud, så det er jo flott! 

Og er det ikke flott med TV man kan se når og hvor man vil? Det er kjempemange tilbud der ute om underholdning for tiden, noen gratis, noen billige, noen som har strenge sendetider, noen som du kan se når du vil. 

 

 

Sponset innlegg

#tv #youtube #hildur90

Dyrevern-blogging m.m 1

Som noen vet har jeg en annen blogg, som er mye gamlere enn denne. Jeg begynte å blogge på den, for å få utslipp for alle mine synspunkt, men også for å få lagt ut noen noveller jeg har skrevet og bilder jeg har tatt. Tegningene mine derfra har jeg lagt ut her, men alt annet ligger bare på den andre bloggen. Jeg ville iallefall linke litt til den bloggen, så dere kan få lese det jeg har brukt mye tid på å skrevet og lagt ut, da det er mye interesant der. Har også skrevet litt om mobbing og psykisk sykdom, ettersom det ikke bare er noe som opptar meg, men som også gjelder meg, og jeg håper dere leser det med den respekten disse innleggene fortjener, for sånt er vanskelig å skrive og være åpen om. Mest av alt blogger jeg om dyre- og naturvern da, ettersom det er min store lidenskap her i livet. 


"Vi har sluttet å selge egg fra burhøns. Sett deg i handlevogna, så forstår du hvorfor!" Ikke mitt bilde.

Linker til ulike kategorier på den andre søte bloggen:

- Dyr og natur!

- Dyrevennlige produkter!

- Ørkenrotter!

- Kunst/bilder!

- Egenskrevet litteratur!

- Mobbing og psykisk helse!

- Nyheter og synspunkt!

 

#blogg #dyr #synspunkt #samfunn #mshildur90

 

 

Adventskalender. 1. Desember. Sims 3! 0

Kleineste slutten på en video ever.. Gjør noe jeg aldri har gjort på video før!

#spill #sims #kleint

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits