Spillminne #16: Første server (Minecraft) 0

Jeg spilte Minecraft helt alene, på min egen lille verden, lenge. Jeg viste det gikk an å spille med andre, men jeg følte ikke noe behov for det, og dessuten kjente jeg bare en annen person som spilte det, og han var ganske opptatt med jobb og slikt. Så jeg spilte alene. Så begynte jeg med Youtube og blogging, og ble kontaktet av Addexio og fikk spørsmål om å være med i XioCo. Jeg viste verken hvem Addexio var, og hva XioCo var for noe. Etter å ha snakket litt med han, så fikk jeg beskjed om å logge meg på XioCo, for å få se hva de hadde der. Jeg gjorde som Addexio sa, og logget meg til slutt på. Den følelsen når jeg så andre folk i Minecraft var utrolig merkelig! Jeg viste jo det var mulig, jeg hadde sett det på youtube, men det var merkelig likevel.#spillminne #spill #gaming #games #gamer #minecraft #xioco #hildur90 #mshildur90 #addexio

Spillminne #15: Minecraft "hund" 0

Da jeg nettopp hadde begynt å spille Minecraft, var jeg veldig noob. Mer enn jeg er nå til og med!

Jeg logget inn i min nye verden, med lite kunnskap om hva spillet hadde å tilby. På stranden møtte jeg en merkelig skapning, som så rart på meg. Jeg trodde det var en slags form for hund. Den hadde to bein, var hvit, og hadde tunga ute konstant, iallefall det jeg trodde var en tunge.

Jeg gikk flere uker å trodde at dette var en hund, helt til Mojang la inn ulver i spillet. Da begynte jeg å lure litt.

Etter å ha tenkt litt gikk det plutselig opp for meg, det var nemlig en høne! Tungen jeg trodde den merkelige hunden hadde, var nemlig en hakelapp. 

Litt forskjell på en hund og en høne!

#spill #spillminne #gaming #games #gamer #minecraft #

Julekos - spilliste 5

Ettersom jeg har vært litt sløv med å legge ut julekosvideoene her, så legger jeg ut spillelisten her isteden. Hadde det sinnssykt travelt de to siste ukene før jul rett og slett, men mye jobb og youtubearbeid. Jeg har nå tatt meg juleferie, og blir ikke å legge ut noen videoer før over nyttår, alt vil nok være som før igjen den 6. januar og utover. Kanskje til og med bedre, da jeg har planer! Kommer en infovideo om dette over nyttår en gang!

Ellers så vil jeg bare si God jul og godt nyttår, til alle dere søte småtroll og demoner! Dere er fantastiske!
Star Trek-Julesang! 0

Fant denne på Facebook, og bare måtte dele den med dere!

Hva synes dere om denne?

Favoritter på Youtube? 1

I dag har jeg tenkt litt på hvem som er min favoritt-youtuber. Det er faktisk et veldig vanskelig spørsmål, da jeg ser på veldig mye youtube. Jeg orker ikke å nevne noen norske youtubere, da jeg ikke ser så mye på dem. Selvfølgelig liker jeg mine norske venner på youtube, og ser en del på videoene deres, men av en eller merkelig grunn liker jeg bedre å se på youtubere jeg ikke kjenner, og da helst de som snakker engelsk. 

De første youtuberne jeg begynte å se på var The Yogscast, hovedkanalen, og etterhvert har jeg begynt å se på de aller fleste av dem, med unntak av et par stykker. Spesielt er det hovedkanalen, Sips, Hat Films, Hannah, Nilesy, Kim og Sjin jeg ser på. De andre i Yogscast ser jeg også på, men ikke så ofte. Yogscast driver på med gaming, og er vel egentlig de jeg ser veldig opp til og får ideer fra. 


(bildet er laget av Teutron, et medlem av Yogscast)

Så ser jeg jo en del på andre kanaler også, som ikke omhandler gaming. 

Orla Gartland er en ung artist, som jeg har følgt med på en god stund nå, og blir overlykkelig hver gang hun legger ut nye videoer. Hun er utrolig talentfull, både når det gjeler synging og å skrive sanger. Hun lager også veldig søte ansiktsuttrykk når hun synger.

CinemaSins, Screen Junkies og How It Should Have Ended er youtubere som tar for seg filmer og serier, og ofte gjør narr av dem. HISHE er animert, mens de to andre er ikke animert. Disse tre er veldig gøyale!

Ellers ser jeg også på Weeble, som lager korte sanger med animasjoner. Egentlig ganske teit humor, men jeg digger det likevel. 


(Orla Gartlands album)

Hva er dine favoritter på Youtube, og hvorfor?

Julekos - Episode 12: 0

Gårdagens episode fra julekalenderen min!Hva var ditt favorittspill i 2014? 7

Nå er dette året snart omme, og som vanlig har det flydd forbi.

2014 har vært et godt år for spill, mye bra og nytt har kommet ut, og selvfølgelig en del dårlige spill også. 

I forbindelse med dette vil jeg gjerne høre hva dere har å si om årets spill.

Hva spilte du mest, og hva var det beste spillet som kom ut i 2014?

Personlig så er det jeg har spilt mest i år Minecraft mest sannsynlig, men jeg har også spilt mye Skyrim, Don't Starve og Sims 3. Av de nye spillene som har kommet ut i år har jeg litt problemer med å si hva jeg liker best, da jeg egentlig ikke har spilt så mange av dem (Gamle spill er billigere). Har derimot sett mye på Youtube, og et spill jeg synes ser fantastisk ut, er Alien Isolation. Det er så godt laget, er spennende, skummelt og ekkelt. Og jeg digger at det er basert på Alien-filmene! Ellers så synes jeg Shadow of mordor, Wolf among us og Game of thrones er spill som ser veldig interessante ut. Men ettersom jeg ikke har prøvd noen av disse kan jeg ikke si det med sikkerhet. 

Starbound-betaen ble lansert i år, og det har jeg jo spilt en god del av, og fant veldig underholdende! Så kanskje er dette spillet jeg liker best som ble lansert i 2014 og som jeg faktisk har prøvd. Hva spilte du mest, og hva var det beste spillet som kom ut i 2014?

Hva var det dårligste spillet som kom ut i 2014?

#spill #game #gaming #games #gamer #2014 #hildur90 #mshildur90

Julekos - Episode 11: 0

Vi fortsetter vårt søte eventyr på en ukjent planet!

Julekos - Episode 10: 0

Julekos - Episode 9: 3

Vi møter en stor snegle, og mange flere orker!
Spillminne #14: Første død - Minecraft 0

Alle som har sett meg spille Minecraft, vet hvor dårlig retningssans jeg har! Og dette er ikke et nytt fenomen for meg. Første gang jeg døde, hadde jeg vært på utforskning og hadde funnet kjempemange kule greier, slik som gresskar osv. Jeg var derfor veldig lei meg da jeg døde, og prøvde febrilsk å finne plassen jeg døde, så jeg kunne plukke det opp igjen. Jeg sprang rundt i sikkert en time, i området der jeg hadde dødd og lette, men fant aldri noe!

#minecraft #spill #game #gamer #gaming #hildur90 #mshildur90 #spillminne

Julekos - Episode 8: 0

I denne episoden drar vi på oppdagelsesferd på en mystisk planet!6000 abonnenter! 2

For noen dager fikk jeg endelig over 6000 abonnenter! Noe som er helt sykt, og fantastisk koselig!Jeg er så takknemlig for alle dere der ute som ser på kanalen min, og alle de som støtter meg! Youtube har virkelig gitt meg så mye, i form av utløp for kreativitet, selvtillit og glede! Og de som ser på videoene, kommenterer og gir meg ros og ris, er med på å hjelpe meg!

Takk til alle sammen, og stor klem fra meg!

(En stor takk til Sondre også, som har laget bildet du ser ovenfor.)

#youtube #hildur90 #mshildur90

Outrobilde til årets Julekos! 0

Her er outrobildet mitt for årets julekalender, Julekos med Hildur! Ser nå at det er en rød prikk jeg må få fjernet, men ellers er den tipptopp synes jeg selv! Den ble laget ganske rask, da jeg bare tok utgangspunkt i min gamle outro, byttet ut noen av figurene, byttet ut fargene og tegnet på en julegave isteden for en redstoneblokk. Alle figurene har også fått litt rødhet i kinnene, da de har vært ute og lekt i snøen! Jeg er ganske fornøyd!

Q: Hva synes du?

#jul #julekos #youtube #christmas #tegning #photoshop #spill #gaming

Julekos - Episode 7: 0

Her er gårdagens episode fra julekalenderen! Enjoy!
Julekos - Episode 6: 2

I episode 6 får jeg igjen besøk av ei kul jente, og vi leker gjemsel!
Spillminne #13: Youtube - Første innspilling! 0

Dette er et spillminne, som kanskje ikke er så veldig spillrelatert, men som har mer å gjøre med kanalen min og da jeg først begynte å spille inn. 

Jeg hadde sett mye på Yogscast, og ble fascinert over hvor morsomt de så ut til å ha det, og jeg fikk lyst å prøve det selv. Tingen er at jeg var veldig sjenert og engstelig, og derfor var jeg veldig usikker på om jeg turte å legge ut videoer på nett. Men jeg bestemte meg for å prøve. De første gangene jeg spilte inn var jeg så nervøs, at jeg faktisk måtte sminke meg hver gang før jeg spilte inn, for å føle meg best mulig. Det er litt sært å tenke på!

Nå trenger jeg ikke å sminke meg hver gang jeg skal spille inn lengre, og jeg føler meg mye mer trygg og selvsikker, og det meste er takket være youtube, så jeg er veldig takknemlig for at jeg prøvde det ut, for jeg liker det veldig godt!

#spillminne #youtube #sminke #selvtillit #hildur90 #mshildur90

Julekos - Episode 5: 0

Blitt med i Splay! 0

Som en del har fått med seg alt, så har jeg blitt med i Splay. Det er et partnerskap for youtubere, og som opprinnelig kommer fra Sverige. De har hatt stor suksess der, og har nå også kommet til Norge, Finland og Danmark. Jeg hadde valget mellom Nordic Screens og Splay, og etter mye tenking kom jeg fram til at Splay var best for meg, og jeg angrer ikke på valget mitt. De norske som er med i Splay er folk jeg liker veldig godt, og det er veldig god stemning i gruppen der vi snakker sammen osv. Jeg trives rett og slett veldig godt der. 

Jeg er ganske fornøyd for å si det sånn, og håper at jeg og kanalen kan få godt utbytte av dette valget etterhvert!

Og jeg håper virkelig at folk er såpass voksne i hodet at de ikke kommer med noe hat pga hvordan partnerskap jeg har valgt. Har sett litt av hvert på nett allerede som ikke akkurat er god folkeskikk, eller så veldig gjennomtenkt. Jeg bryr meg fint lite om hvem som er med i Nordic Screens og hvem som er med i Splay. 
Julekos - Episode 4: 0

Her er episode 4 av årets julekalender! Jeg har besøk av ei søt jente, og vi danser litt!
Julekos - Episode 3: 0

I denne episoden har jeg vært uheldig i valget mitt av pilot, og vi har krasjlandet!

 

#jul #julekalender #julekos #hildur90 #mshildur90 #christmas #youtube #gaming #game #spill #minecraft

 

 

Julekos - Episode 2: 0

Episode 2, hvor jeg og en søt fyr må gjennom en rekke tester for å gjøre julenissen glad. Og julenissen er vist en dame! =O

 

Julekos - Episode 1: 0

Her er første episode av julekalenderen min, som jeg har kalt for Julekos! I denne episoden har jeg en hyggelig fyr som gjest, og vi spiller Minecraft! Abonner gjerne på kanalen hans, og bli den første til å se hans nye prosjekt når det kommer ut! 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits