Spillminne #16: Første server (Minecraft) 0

Jeg spilte Minecraft helt alene, på min egen lille verden, lenge. Jeg viste det gikk an å spille med andre, men jeg følte ikke noe behov for det, og dessuten kjente jeg bare en annen person som spilte det, og han var ganske opptatt med jobb og slikt. Så jeg spilte alene. Så begynte jeg med Youtube og blogging, og ble kontaktet av Addexio og fikk spørsmål om å være med i XioCo. Jeg viste verken hvem Addexio var, og hva XioCo var for noe. Etter å ha snakket litt med han, så fikk jeg beskjed om å logge meg på XioCo, for å få se hva de hadde der. Jeg gjorde som Addexio sa, og logget meg til slutt på. Den følelsen når jeg så andre folk i Minecraft var utrolig merkelig! Jeg viste jo det var mulig, jeg hadde sett det på youtube, men det var merkelig likevel.#spillminne #spill #gaming #games #gamer #minecraft #xioco #hildur90 #mshildur90 #addexio

Spillminne #15: Minecraft "hund" 0

Da jeg nettopp hadde begynt å spille Minecraft, var jeg veldig noob. Mer enn jeg er nå til og med!

Jeg logget inn i min nye verden, med lite kunnskap om hva spillet hadde å tilby. På stranden møtte jeg en merkelig skapning, som så rart på meg. Jeg trodde det var en slags form for hund. Den hadde to bein, var hvit, og hadde tunga ute konstant, iallefall det jeg trodde var en tunge.

Jeg gikk flere uker å trodde at dette var en hund, helt til Mojang la inn ulver i spillet. Da begynte jeg å lure litt.

Etter å ha tenkt litt gikk det plutselig opp for meg, det var nemlig en høne! Tungen jeg trodde den merkelige hunden hadde, var nemlig en hakelapp. 

Litt forskjell på en hund og en høne!

#spill #spillminne #gaming #games #gamer #minecraft #

Spillminne #14: Første død - Minecraft 0

Alle som har sett meg spille Minecraft, vet hvor dårlig retningssans jeg har! Og dette er ikke et nytt fenomen for meg. Første gang jeg døde, hadde jeg vært på utforskning og hadde funnet kjempemange kule greier, slik som gresskar osv. Jeg var derfor veldig lei meg da jeg døde, og prøvde febrilsk å finne plassen jeg døde, så jeg kunne plukke det opp igjen. Jeg sprang rundt i sikkert en time, i området der jeg hadde dødd og lette, men fant aldri noe!

#minecraft #spill #game #gamer #gaming #hildur90 #mshildur90 #spillminne

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits