CS:GO er tragisk! 14

Jepp, du leste rett. Jeg synes CS:GO er tragisk. Men hvorfor Hilde? Hvordan kan du synes at et spill som så mange elsker, er tragisk? Jo det skal jeg fortelle deg. 

Grunnen er nemlig skins.

Du kan nemlig kjøpe bokser, hvor du har en mulighet til å få skins i, noen er vanlige, mens noen er superduper uvanlige. Disse kan selges og byttes mellom spillere, og gjør absolutt ingenting. Det er skins, som gjør om utseende på våpnene, thats it. Og det sykeste er at folk betaler i dyredommer for dette. Har hørt om skins som har blitt solgt for 30 000 kr, og det er sikkert ikke det dyreste. Folk er helt fanatiske etter å ha uvanlige skins i spillet. Sikkert fordi de er ute etter status. "Se på meg, jeg har et skin som kosta meg 30 000 kr, se så kul jeg er". Det har absolutt ingen funksjon.

Eller. Det har en funksjon, hvis man ser for fra den idiotiske statusjakten. Uansett hvordan man snur og vender på det har man brukt 30 000 kr for å bytte utseende i et spill, og det er jo egentlig ikke noe å skryte over i mine øyne. Men det har en funksjon. Det gjør jo spilleren glad, iallefall for en kort stund, til spilleren går lei skinnet, eller finner et nytt han/hun ønsker seg. Men det gir altså litt glede.

Er det verdt det i mine øyne?

Nopp.

Skulle jeg ønske folk heller brukte disse pengene på noe produktivt?

Jepp.

Har det noe å si hva jeg mener?

Nopp.


#cs:go #csgo #spill #game #gaming #gamer #gaming #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits