Hildurs Jul - Episode 15: Vårt nye hjem og speedtegning! 0

Vi fortsetter med The Long dark, og jeg prøver å tegne en speedtegning med juletema! Å tegne noe på 7 sekunder er vanskelig! 

Hildurs Jul - Episode 14: Masse monster, overalt! 0

Mer Hildurs Jul! Jeg spiller Don't Starve med EpicFire fra EpicDimiFi! Kjempegøy spill med en kjempekoselig fyr!

Hildurs Jul - Episode 9-13 0

Ettersom jeg har vært meget opptatt, så har jeg glemt å legge ut mine siste videoer fra Julekalenderen min her inne. Så her kommer de 5 siste episodene i det minste. Resten kan dere se på kanalen min, MsHildur90. I disse videoene får du blant annet se masse gaming med noen av mine gode venner, en QnA og flere challenges! Har du prøvd å lese Juleevangeliet med en fyrstikk i munnen? Det er meget vanskelig kan jeg si deg!

Hildurs bakeskole: Julekake! 0

Jeg har bakt en julekake med litt spesielle ingredienser til et segment av julekalenderen min, Hildurs Jul. Jeg tenkte å dele oppskriften med dere her, da jeg vet dere kommer til å ville bake en slik kake selv!

Du kan også se videoen her for å se hvordan jeg gjorde det: Hopp bare til 14:29 om du bare vil se bakingen.

- Først tar du vann fra springen, er det litt gult gjør det ikke noe, fordi det blir ikke synlig når kaken er ferdig.

- Så tar du ca en potte blomsterjord oppi, er det en død plante oppi den kan du spare den da den er flott å bruke som pynt.

- Så kan du gå ut i hagen og se om du finner en magisk sopp. Dette setter litt ekstra piff på kaken, men er ikke et krav for å få til en god kake.

- Etter det har du oppi en neve høy (pass på at det ikke har vært gnagere oppi det, man vil jo ikke ha skitne ingredienser oppi deigen.

- Så har du i et par biter av gammel purreløk. Desto gamlere desto bedre. 

- Ha så oppi en neve døde insekter. Pass på at de faktisk er døde, da det ikke er gøy med sprellende dyr i maten.

- Ha oppi litt fuktighetskrem for å få en smooth konsistens på røren, og avslutt med en kopp julemagi (munnskyllevann)

- Så lar du en vanlig lasagneform og fyller røren oppi. Ettersom du har fuktighetskrem oppi trenger du ikke smøre inn forma med smør.

- Strø litt melis oppå, for å pynte kaken, og putt den i ovnen på 175 grader i ca 20 minutt.Smaker veldig godt (så lenge du heller den ut i hagen og lagen brownies isteden)

#kake #baking #nam #julekake #jul #underholdning #humor

Hildurs Jul - Episode 3: Hypixel, Quake og sminke uten speil! 0

Tredje episode av Hildurs Jul, hvor jeg sminker meg uten speil, og spiller quake og andre minigames på Hypixel sammen med 123skape1234!

Vil du vinne spillene Orcs must die 2 og Monaco? 0

RageQuit har en adventskonkurranse hvor du kan vinne spillene Orcs must die 2 og Monaco! Trekningen blir 24 desember, og alle kan bli med (forutennom RageQuits styre). Det er enkelt, alt du trenger å gjøre er å lage en bruker på forumet deres, og kommentere under denne posten: http://forum.ragequit.no/threads/adventskonkurranse-vinn-orcs-must-die-2-og-monaco.799/#post-1227

#konkurranse #vinn #trekning #giveaway #spill #game #gamer #games #gaming #monacogame #orcsmustdie2 #adventskonkurranse

Topp 10 julesanger: 0

Jeg har en del julesanger jeg må høre på iløpet av adventen og jula, som jeg virkelig elsker. Det er nesten litt trist at man ikke kan høre på dem når det ikke er desember lengre, fordi jeg liker de så godt. Men kanskje liker jeg de såpass godt fordi jeg bare hører på de i desember?

Her er lista:

1: Fairytale of New York - The Pouges.

2: Don't shoot me Santa - The Killers

3: Christmas Lights - Coldplay

4: Happy Xmas - John and Yoko (videoen er ikke helt barnevennlig)

5: Driving home for christmas - Chris Rea

6: Boots - The Killers

7: Carrot for a cock - The Yogscast (ikke helt barnevennlig)

8: Santa Baby - Eartha Kitt

9: White christmas - Bing Krosby

10: Happy new year - ABBA

Jeg liker en god del andre sanger også, men disse er nok mine 10 favoritter! 

Hvilke julesanger er dine favoritter?

#musikk #sang #jul #julemusikk #advent

 

Hildurs Jul - Episode 2: Blindeskriving, minecraftserver og juletrær! 0

Andre episode av Hildurs Jul, hvor vi sjekker ut minecraftserveren til MrSaminus og pynter den litt til jul, og jeg prøver meg på å skrive på pc uten å se! Koselig å lage julevideoer!

Hildurs Jul - Episode 1: Tonedøv synging, sinte griser og en ørkenrotte! 0

Her er første episode av adventskalenderen min! Det blir en video per dag, med mye forskjellig innhold, til og med julaften. I denne episoden synger jeg julesanger uten å høre meg selv, spiller Don't Starve med Bentaraco, og viser dere hva Klara Numel gjør på første dag i desember!

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits