Minecraft: Stor gænnin!
 • Postet: 09.11.2015

Minecraftbygging: Galge!
 • Postet: 07.11.2015Ja, du leste rett. En galge. Jeg bygger nemlig en westernby på rollespillserveren som RageQuit driver å setter opp, og derfor trengte vi en galge! Sauen fikk være prøvekanin (noe den syntes var veldig morsomt). 

Blir spent på hvordan byen blir tilslutt, og om spillerne blir å like den!

#spill #game #gaming #gamer #minecraft #rollespill #rollespillserver #mc #bygging #minecraftbygging

Halloween på MCNO!
 • Postet: 31.10.2015


Spawn har blitt skummel!


Noen søte troll!


Gresskardronningen!


En søt gresskargenser!

Gruppebilde 1.

Gruppebilde 2.

Gruppebilde 3.

Nietzsche har blitt skummel!

 

Hvordan skinn synes du var skumlest?

Hvordan skinn synes du var kulest?

Er du på noen av disse bildene?

#minecraft #mc #spill #gaming #game #gaming #games #gamer #mcno #hildur90 #mshildur90 #halloween #hildurween

Vær så god Addexio!
 • Postet: 27.11.2013

Addexio har spurt etter byggehjelp for å bygge ting til Addexios minecrafteventyr, og har skrevet på XioCos forum at vi skulle poste bilder der for å vise hvor flink vi er til å bygge. Jeg var litt flau så jeg ville ikke legge ut noe på forumet, men legger det ut her isteden.Her er iallefall mitt bidrag! Er det ikke vakkert så vet ikke jeg! Brukte opp til flere minutt på det.. 

Og Addexio.. Velg meg! Velg meg!

 

#xioco

Byggehjelp takk?
 • Postet: 07.10.2013

Jeg trenger litt hjelp. Hvordan av disse to broene ser finest ut?


Jeg har en verden jeg driver å bygger, der jeg har filmet inn en del infovideoer, og vist bilder av byggingen som har skjedd der (blant annet en landsby), og nå driver jeg å lager en litt større by, hvor husene skal være mest mulig tre. Har også laget en annen bro, som sere ser under. Men tenker at ettersom muren og veien skal være av stein, så burde broene være av tre eller noe sånt. Hva synes dere er finest av disse? Og har dere noen gode ideer til bygninger i denne byen?#spill

Random bilder fra verdenen min.
 • Postet: 04.07.2013

De som så 1000-takk-videoen min fikk se litt av verdenen min, og jeg har jo også lagt ut noen bilder av landsbyen mens jeg bygde den, som dere kan finne her. Men jeg fant ut at jeg kan jo også legge ut et par bilder fra resten av det jeg har bygd.Palasset. Ser ganske koselig og harmløst ut, men det er en syk syk person som bor der! Så pass dere! Ser dere hesten foresten? De er så søte!

Jegerens hus midt i skogen en plass. Han har et lite hus, en utepeis og en liten stall. Kjekt å ha hest når man er en jeger.. Tror jeg.. :P

 Fiskeren sitt hus. Mangler båter, men det er fordi jeg er elendig på å lage båter, så har ikke turt å prøvd enda! Men blir vel etterhvert. Om noen har noen gode ideer på hvordan jeg kan lage fiskebåter på en fin måte, så si ifra!Magikereren sitt tårn. Han er en eremitt, og liker derfor ikke andre folk. Griser derimot synes han er flotte skapninger, som han kan ha lage fornuftige samtaler med ut over natta!

La ikke merke til det før nå, men på den delen mellom det store tårnet og det lille tårnet, ser det ut som det er laget en pixelert krabbe, eller kreps eller noe sånt :P Passet jo faktisk litt.

#Spill

Flyvende Blekkulf!
 • Postet: 15.02.2013

Jeg må innrømme.. Jeg har ofte mareritt om blekkspruter. Så dette er min verste frykt med andre ord!Søt bugg, men bare så det er sagt, det er ikke lov med flymod på serveren, så denne blekkspruten ble bannet for alltid! :P

Rådhuset (singelplayer)
 • Postet: 12.02.2013

Landsbyen er straks ferdig! Hva synes du om rådhuset?

Vennebyen
 • Postet: 08.02.2013

På XioCos server er jeg leder for en by, som heter Vennebyen. Jeg overtok den etter en bruker som flyttet. Det er er fantastisk kaos der inne, og en del av husene må bli forbedret eller fjernet, men det er jo en server for alle aldre så man kan ikke forvente annet. Jeg har nettopp begynt å bygge et nytt rådhus i byen.Den svarte streken symboliserer en vei, hvor det skal bli nye tomter etterhvert. Rådhuset tror jeg blir stilig, når jeg en gang får til taket. Vindmølla har jeg også bygd.Litt rot.. Men er noen fine hus også! :)Ørkendelen av byen. De 4 svarte prikkene symboliserer tomter som har blitt tatt i dag. Gøy at byen har begynt å vokst. I huset i midten bor byens galning som har bygd et gigantisk hode og et gigantisk tre! Stilig!

 

Server-ipen finner du på xioco.no

 

 

Hils på min nye kollega!
 • Postet: 03.02.2013

Hans navn er Gaute Pål og vi har vært venner siden begynnelsen av desember.

Nå har han fått gjemt bort julepynten sin, og har heller pyntet seg med litt vårfarger! Han ble litt griefet ved et uhell av en annen i staben, så derfor måtte jeg sette opp et par skilt på han :PDette bildet er tatt i byen min på serveren, som heter Vennebyen (ikke jeg som har gitt den det navnet). Vil du hilse på Gaute Pål må du dra til warp nord og så gå litt nordvest. Er litt vanskelig å finne, men jeg har satt opp lavalamper rundt byen for å gjøre den litt enklere å finne!

Hvorfor skal alt være så vanskelig?
 • Postet: 31.01.2013

Sorry på forhånd, men det blir enda et innlegg som nevner ting jeg blir irritert over når det kommer til Minecraft..

Jeg driver jo å lage et kart eller noe sånt (vet ærlig talt ikke helt hva planen er selv), og skulle gjerne hatt muligheten til å plassere ut monsterspawnere der jeg vil ha dem, men de eneste spawnerne jeg får til å sette ut uten å må legge inn mod osv er grisespawnere.. Og alle som har spilt mincraft vet jo hvor skumle grisene er..Altså ikke noe skumle :P Jeg kan forstå hvorfor de ikke ligger i kreativ-inventoryen, for det hadde tatt masse plass, men at man ikke kan bruke en kommando for å få kunne velge å få fram en beinskrangelspawner forstår jeg rett og slett ikke. Jeg som såvidt får til å legge til en mod en gang blir rimelig irritert! Nå har jeg lett som en tulling etter naturlige genererte spawnere og har heldigvis funnet noen, men de er dumt plassert og ikke med de type monstre jeg vil ha.

Jeg får lære meg å bruke kommandoblokker isteden, noe som heldigvis går ann å få tak i ved å bruke kommandoer, men som ikke finnes i kreativinventoryen av en eller annen merkelig grunn..

Hvorfor liker jeg egentlig minecraft forstår jeg ikke selv en gang til tid og annen.. :PSånn ser torget/markedet ut nå iallefall.. Ble ganske koselig faktisk!

Er dette en ide muligens?
 • Postet: 29.01.2013Hva synes dere? Ser dette bra ut?

Jeg begynner å bli litt smågal av å prøve å få torget til å se bra ut.. Så håper å få noen input på dette! Gjør det for min mentale helse *drar ut håret mitt og hyler Oggabogga!*.

Jeg trenger hjelp!
 • Postet: 27.01.2013

Jeg har to problemer for tiden.. Det ene er at jeg har et lite worldhole i verdenen min, som ikke virker som det har lyst å forsvinne. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, så håper det går bort av seg selv.


Er det noe man kan gjøre for å få den til å forsvinne? Jeg har prøvd å logget ut, fiklet med synslengden osv, men ingenting hjelper.

Det andre problemet er at jeg er stuck når det kommer til byggingen. Og da er det snakk om den delen av landsbyen jeg ikke har lagd enda. Jeg vet det skal være et rådhus og et torg/marked der, men jeg klarer rett og slett ikke å se det for meg.


Dette er det jeg har tenkt fram til nå.. Men klarer liksom ikke å finne ut hvordan ting kan stå i forhold til hverandre så det blir fint. Hovedveien er den som går fra brua på høyre side og som går ut av bildet. Så det må se fint ut derfra. Men samtidig må det se fint ut fra rådhuset liksom. Og det huset der virker litt malplassert. Jeg er virkelig stuck, så om dere har en eller annen ide hadde det vært genialt :) Hvis noen kommer med en ide jeg blir å bruke så blir de nevnt når kartet kommer ut til nedlastning.

Merkelig kjære Mojang.. Merkelig..
 • Postet: 24.01.2013

Jeg kastet usynlighetspotions på masse dyr i går (kjedet meg), men da jeg kastet det på sauene ble jeg litt overrasket. Ulla til sauene vises, mens resten av sauene er usynlig. Klipper du sauene blir de helt usynlig. Veldig logisk.. Hva er så spesielt med ulla til sauen etter som den ikke blir usynlig? Er dette et merkelig valg fra Mojang sin side, eller er det bare en merkelig bugg?Ser nesten litt skummelt ut..

Landsbyen er nesten ferdig
 • Postet: 24.01.2013Man får bygd mye når man har så ustabilt nett som jeg har for tiden.. :P Nå har jeg bare markedet/torget og rådhuset igjen pluss litt finpussing så er landsbyen ferdig. Ganske fornøyd faktisk!

Landsbyen min har vokst litt!
 • Postet: 22.01.2013

Takk til RMR707 for alle gode ideene han ga meg! Blir å bruke en god del av dem for å si det sånn!Kirka og tårnet har nå kommet opp, men jeg hater å lage tak så det får vente litt.. Og har kommet opp 5 leilighetshus. Har også bygd et hus til, herskapshus eller noe sånt tror jeg.

Landsbyen min.
 • Postet: 20.01.2013

Jeg ha begynt å bygge en landby i Minecraft til et mulig map. Har egentlig ikke tenkt så mye enda, hadde bare lyst å bygge en skikkelig landsby. Har bare et par hus enda og har laget veiene + planlagt en god del.

Dette er smedens hus. Hva synes dere? Jeg er jo ikke så veldig flink å bygge, men synes jeg har blitt mye flinkere.


Dette er noen av de andre byggningene jeg har laget. Vet ikke helt hva som skal være i dem men.

Tingen er at jeg vet ikke helt hva en landsby trenger. Har planlagt rådhus, kirke, torg, bibliotek, vakttårn, boliger, også har jeg en farm og smed. Men har dere noen ideer blir jeg kjempeglad!

Innredning av slottet
 • Postet: 25.11.2012

Dette har jeg fiklet med lenge, og ble ganske fornøyd med tanke på at jeg har null peiling på bygging i minecraft. Og fikk liksom skjult litt at hele bygget er laget av cobblestone, noe som er assosiert med stygge bygg.. Her er hovedrommet.Har hatt en liten infestasjon av sopper i slottet mitt, men jeg liker det faktisk så de får være der en stund.


Slottet er ikke helt ferdig, det ble litt mye cobblestone så blir nok å forandre på det etterhvert. Utsiden av slottet har jeg laget etter noe jeg så på youtube, men innsiden har jeg laget selv.

Bygget på survival så tok litt tid for å si det sånn!Minecraft. Episode 6: Usynlig zombie
 • Postet: 16.11.2012

I denne episoden leter jeg etter diamanter og møter en god del skapninger som ikke vil bli venn med meg.. Merkelig nok.. I videoen forteller jeg også om hvordan spill jeg holder på å lage video av, så hvs du vil vite det så får du se videoen!

Minecraft episode 5. Jakten på den forsvunnede diamanten.
 • Postet: 08.11.2012

I denne episoden viser jeg fram mitt nye hjem, kjemper mot monster med stil, ser søte flaggermus (som jeg vil ha til kjæledyr) og leter etter diamanter så jeg kan få kommet meg til The Nether!

 

Husk å ikke ha lyden på full guffe, da det er noen litt høye lyder innimellom (slemme zombier som banker på dører for eksempel). Jeg var også ekstremt overtrøtt da jeg spilte inn så har litt merkelig humor.

dw12dt

Minecraft 1.4.2 er ute!
 • Postet: 26.10.2012

Jeg har egentlig vært litt lei minecraft i det siste, men nå har lysten til å spille minecraft kommet tilbake. Jeg laget meg en ny verden (som er ti ganger bedre enn den verdenen i let`s play videoene) og utforsket som gal! Det er så mye å like med den nye oppdateringen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Flaggermusene elsker jeg virkelig. De er så søte at jeg håper man kan ha de som kjæledyr etterhvert! Elsker også de nye dekorobjektene som blomsterpottene og bilderammene, og ambolten er jo bare genial! Trappehjørnene gjør jo også ting litt enklere å bygge.. Sånn som tak og sofaer osv. Heksa har jeg ikke hatt æren av å møte enda, og jeg har absolutt lett etter henne! Derimot har jeg funnet en god del fra forje oppdatering, ørkenlandsbyer og templer, noe jeg ikke har sett snurten av før :P Og kartene har jo også blitt mye bedre. Jeg har alltid savnet at man kunne ha mulighet til mer detaljerte kart og det her jo kommet inn nå. Og synes det ser så fint ut å ha kart hengende på veggen!
Let`s build (kinda) kråkeslott!
 • Postet: 17.10.2012

Omvisning i mitt nye hus.

 
(Opprinnelig publisert: 13.09.2012)

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits