TG16: Reisen hjem, snøskuter og skyting!
 • Postet: 01.04.2016

På søndag begynte reisen vår hjemover, rundt tolvtiden. Jeg og tre andre satt oss inn i bilen, og kjørte bort fra Hamar og TG. Den første hoppet av allerede i Trondheim. Jeg skulle av i Namskogan, for å få et døgn på hytta sammen med familien min. Vi var framme der litt før tolv på kvelden. Reisen gikk kjempefint, for selv om det var langt hadde man godt selskap, og vi snakket om jakt, dyrevern, krigshistorie og mye mer.

Når jeg kom fram sto faren min og ventet på meg. Det gikk nemlig ikke an å kjøre bil opp veien som går nesten helt opp til hytta, så derfor kjørte vi snøskuter. Jeg ga de to nordlendingene hver sin klem, og satte meg i sleden, og håpte at jeg kom til å overleve turen opp til hytta. Det gikk selvfølgelig bra, og etter en halvtime eller så kom vi fram. Jeg spiste meg et pizzastykke fra lørdagen, og gikk å la meg i skuvsenga. Ettersom vi var 13 mennesker i samme hytte, måtte jeg ligge på stua, så mye søvn ble det ikke akkurat. Tror jeg ble vekket i sju-åtte-tida av at folk begynte å stå opp. Så jeg gikk rundt i halvørska hele den dagen. Hele familien min var der, med unntak av et tantebarn, og samboeren til ene broren min, så det var jo ganske koselig. Det er ikke ofte vi er samlet hele gjengen for å si det sånn.

Når jeg kom til Namskogan så fulgte også godværet med, så vi brukte mye tid ute på verandaen, hvor guttene lagde bål slik at vi kunne grille pølser, og de aller fleste fikk seg en liten skitur. Jeg fikk meg ikke noe skitur, ettersom alt av skiutstyret mitt lå igjen i Nordland, men det gikk greit. Jeg spilte litt med tantebarn, leste ei bok, spiste kvikklunch, og skjøt til og med luftgevær. Jeg traff bare den nærmeste boksen vi hadde hengt opp, men jeg skylder på vinden for at jeg ikke traff de lengre bort, da de dinglet sånn fram og tilbake (eventuelt så var det fordi jeg er dårlig til å sikte).

Selv om jeg var dautrøtt, og litt smådeppa over at TG var over, hadde jeg det veldig koselig med familien min, og skulle ønske jeg kunne få mer tid med dem, men jeg begynte å jobbe igjen på onsdag, så da var det greit å komme seg hjem i grei tid på tirsdagen. Det var litt rart å komme hjem igjen til et tomt hus, men også litt godt. Jeg har begynt å fantasere om at RageQuit o venner kunne finne på å treffes iløpet av året, kanskje litt lengre nord (Trondhjem eller noe sånt), noe som har vært kjempekoselig. Det blir liksom litt for lite å bare møtes en gang i året!

Takk for ei flott påske alle dere jeg møtte på TG! Det er rart hvor mye man kan savne en haug tullinger, men det er vel fordi man er en tulling selv! Håper vi sees snart!

#tg #tg16 #SPMGTG16 #gaming #gamer #spill #påske #hamar #vikingeskip

TG16: Pizza og depresjon!
 • Postet: 30.03.2016

Dag 4 på TG, og Etter-TG-depresjonen begynner å komme snikende inn! Jeg våknet opp, og tenkte "ånei, TG er snart over. Jeg vil ikke si hade til alle folkene her!". Jeg ble rett og slett lei meg over å tenke på at det snart var forbi, og at jeg snart måtte si hade til disse flotte menneskene jeg har så god kontakt med, spesielt når jeg vet det mest sannsynlig blir et år eller to til neste gang. Men jeg trøstet meg med at det enda var en dag igjen, og at jeg også skulle sitte i bil med tre av disse menneskene i mange mange timer på søndagen. Så jeg sto opp, og kom meg til skipet.

Som vanlig ble det mye snakking med folk, og også en god del klemmer. Jeg er ikke en person som klemmer folk så mye, men det ble likevel en god del klemmer under hele TG. Kaffebaronen var den som ga best klemmer!


Bilde av Kaffebaronen på TG13!

Klokka seks på kvelden dro en stor del av oss ut for å spise pizza sammen, og vi fikk hele kjelleren på Pizzanini for oss selv. De fleste av oss spiste pizza, mens noen merkelige mennesker kjøpte biff (på en pizzaplass, det går jo ikke an!!). Jeg delte pizza med en annen, som faktisk var mer kresen enn meg. Når vi fant ut vi skulle dele pizza snudde jeg meg rundt til han og sa litt bekymret "Jeg er litt kresen da, så det kan bli vanskelig", men det var han også, så da skulle det jo gå bra. Viste seg at han var mye mer kresen enn meg, så det ente opp med at vi spiste en litt kjedelig pizza. Pizzaen var heldigvis god da, så det gjorde absolutt ingenting. Dessuten byttet jeg et pizzastykke med en annen en, ettersom han hadde kjøpt en veldig sterk pizza, så han nesten ikke klarte å spise noe av den. Så han ble glad over å få byttet bort et sterkt pizzastykke mot et litt mer tamt pizzastykke.

Etter pizzaen begynte en del å pakke ned og dra hjem. Sakte men sikkert ble rekka bare tommere og tommere, og det ble mindre og mindre folk på skipet. Det var litt merkelig å se hele rekker tom for folk, når det hele påsken hadde vært stappfullt. Vi som var igjen utover kvelden og natten prøvde å være sosial med hverandre, selv om et par stykker var så slitne at de bare satt å spilte, eller gikk for å legge seg. Det var ganske koselig, samtidig som det var litt melankolsk. 

Vi dro vel til hotellet rundt tre på natten tror jeg. 


 

#spmgtg16 #tg #tg16 #lan #game #gaming #gamer #norsklan #hamar #vikingeskipet

En gammel dames syn på TGs musikk..
 • Postet: 26.03.2016

På min tid, da jeg var ung, da puttet de ikke Pingu-lyder i sanger! Ikke brukte vi overdøvende bass heller, for å skjule at musikken vår var elendig.

Jeg tror de som fikser musikk på TG har klikket vinkel. Nå spiller de tilfeldige sanger, hvor de har blandet inn lyder fra Pengu og andre barneserier, noe som er litt merkelig å høre på. Jeg kunne forstått det om de tilfeldige lydene hadde passet, men det virker ikke som at det har blitt lagt mye energi inn i å få det til å høres bra ut. Det er vel derfor de som sitter med store private lydanlegg her nå prøver å overdøve musikken. Eventuelt så er det de med private lydanlegg som spiller disse merkelige "remixene"..

Og hva er vitsen med så mye bass at alle får hjerteproblem? Er det for å skjule det faktumet at musikken er elendig? Det tro iallefall jeg!

Uansett.. Fælt er det iallefall!

Men så er jo jeg ei gammel gretten dame også, så ikke hør for mye på meg..

#TG #TG16 #thegathering #hamar #vikingeskipet #musikk

TG16: Togbanebygging, fotografering og lite søvn!
 • Postet: 26.03.2016

På dag 3, så fikk jeg spilt litt. Vi driver å lager en Minecraftserver i RageQuit, og derfor satte jeg meg ned å jobbet litt med bygging av togbanen mens jeg så på videoer på youtube. Det ble likevel ikke så mye spilling, kanskje to-tre timer, også gikk jeg lei. 

På denne dagen kom det en helt gjeng folk fra MCNO som jeg har snakket med over nett, ettersom Xioco og MCNO i en periode var sammenslått, og derfor var det veldig koselig å møte dem i det virkelige livet. Jeg møtte også Stinetta, som var med i Xioco før, men som nå er med i MCNO. Jeg har jo kjent henne lenge, så dette var skikkelig gøy! 

Ellers var jeg mye å snakket med folk, slik som det blir her på TG, og lekte meg med kameraet mitt. Jeg har plagdes med at jeg får så mørke bilder innendørs, men så fikk jeg litt opplæring av en på rekka her, og da forsto jeg litt mer. Så da måtte jeg opp i tribunen for å teste ut litt! Det ble mye bedre enn det har vært før, og jeg fikk også til å ta litt rare bilder, som jeg syntes ble litt kule (se dag 2-innlegget for å se et eksempel på det). 

Vi skulle egentlig ut å spise pizza sammen, men det ble ikke noe av, da det samtidig som vi ville ha bord skulle være 60 stykker på samme plass som oss. Og ettersom vi også ble ganske mange, så måtte vi flytte det til dag 4 isteden. 

Det ble en seint kveld, da jeg ikke la meg før fem på natten. Jeg har prøvd å holde en nogenlunde grei døgnrytme, men så ble det bare senere og senere. Heldigvis har jeg ikke jobb før onsdag, så jeg tror det vil gå fint likevel! Det var bare så koselig å være her, så da ville jeg ikke til hotellet å sove!

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamar

TG16: Løping rundt og skitprat!
 • Postet: 25.03.2016

Dag 2 på TG, og det var en sosial dag! Jeg spilte bare 30 minutter, og satt ikke mange timer på pcen, med unntak av redigeringsoppdraget mitt.

Jeg har rett og slett gått rundt mer eller mindre hele dagen og snakket med kjentfolk! Både de på rekka mi, og de som satt andre plasser. Blant annet møtte jeg på Sjyman fra gamle Xioco, noe som var kjempekoselig! Jeg har aldri møtt han før, men vi hadde mye å snakke om likevel! 

Jeg tok også på meg å arrangere middag for RageQuit, Xioco og Venner, hvor vi skal dra å spise pizza. Derfor ble det litt ekstra løping rundt om kring for å invitere og informere folk. Det blir veldig koselig å spise sammen, og det ser ut som vi iallefall blir 30 stykker!

På kvelden/natten, satte de fleste fra rekka vår seg i en "ring" og snakket skit i flere timer! Dette var superkoselig, og det ble mye fliring!



Her er et bilde av rekka vår! 

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamar

TG: En sosial møteplass!
 • Postet: 24.03.2016



Det aller beste med The Gathering; vennene man møter! Enten om det er folk du har møtt før, folk du kjenner fra internett, eller helt nye folk du treffer i skipet! Det er så mange herlige mennesker her, og det er på et vis lov å være seg selv og kanskje være litt merkelig. Det er veldig koselig! 

Jeg sitter på en rekke sammen med folk fra to spillsamfunn, Xioco og RageQuit, samt at det er noen her som er venner av folk i disse spillsamfunnene. Mange av dem har jeg før bare snakket med på nett, men likevel er det ikke skummelt å møte dem ettersom vi har snakket så mye sammen. Denne gangen satt jeg på bil ned fra Mosjøen og ned sammen med en mann jeg aldri før har møtt. Vi har derimot snakket sammen i 5 år, og derfor var det som at vi kjente hverandre med en gang, og det ble ikke noe klein stemning. På turen nevnte han at hvis vi hadde møttes først i "det virkelige livet" så hadde vi nok ikke vært venner. Vi har jo ingen felles interesser med unntak av spill, og vi er to helt forskjellige personer. Men ettersom vi møttes via spill og internett, så er vi likevel venner, noe som er kanskje spesielt. Og jeg tenker at sånn er det med mange her på TG. De møter folk de har snakket og spilt med mye over nett, og knytter enda sterkere vennskapsbånd med dem! 

På bildet overfor, så skulle Even måle hvem som var høyest av meg og Jeanett, og han fant ut at vi var like høye, og at vi var veldig behagelige å støtte seg på. Ellers på bildet har vi Thomas til venstre, og Andreas til høyre, samt en Svein som har gjemt seg litt! Alle disse er folk jeg kjenner fra spill, og forutenom Even, så har jeg ikke møtt noen av de før, selv om vi alle sammen har snakket sammen før.

TG er en flott plass å møte nye folk også! Det er som sagt en høy takhøyde, og alle er velkomne. Det er folk fra mange spillsamfunn, og mange forskjellige folk, men likevel burde alle klare å finne seg noen de kan snakke med her, om de bare prøver! Man skulle tro at det var mye konkurranse mellom spillsamfunn, youtubere, streamere osv, men det virker som at den lille konkurransen som er her er veldig vennligsinnet. Det er nok plass for alle på en måte, så hvorfor konkurrere når man heller kan leve sammen på et vis. Og om man har vansker med å bli kjent med nye folk, er kanskje spill og internett en fin plass å bli kjent med folk på, som man senere kan møte i det virkelige liv, på for eksempel TG!

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamar

TG16. Reisen dit og redigeringsoppdrag!
 • Postet: 24.03.2016

På tirsdag ble jeg hentet i Mosjøen, av et par venner fra RageQuit. Jeg dro til Mosjøen med faren min noen timer tidligere for å handle et par bursdagsgaver og slikt, og da jeg sto og handlet godte til turen ned til Hamar, kom jeg på at legitimasjonen min ikke lå i pengboken. Og man trenger legitimasjon for å komme inn på TG. Jeg fikk panikk, sjekket pengboken og sekkene mine fem ganger, og det endte med at vi måtte kjøre hjem igjen, ettersom legitimasjonen lå på kontoret mitt.. Men.. Da jeg kom hjem lå ikke kortet der jeg trodde, og etter å ha endevendt hele huset fant jeg det ikke. Jeg fant noen studiebevis, og kom på at jeg kjente en del folk som jobbet på TG, så kanskje kom det til å gå bra likevel. Så vi kjørte tilbake til Mosjøen, hvor vennene mine ventet på meg, stakkarsene. 

Det morsomste var at da vi kom til Steinkjer, og stoppet for å kjøpe oss mat, så så jeg plutselig at det lå to kort i et "skjult" rom i pengboka, og det var selvfølgelig legitimasjonen min. Selv om jeg ble lettet, ble jeg også ganske sur på meg selv. Men det er jo slikt som skjer av og til!

Vi kjørte til Trondheim, hvor vi overnattet, før vi kjørte videre til Hamar. Vi kom vel til skipet klokken 16:00 ca, og fant fort rekken vår, og alle folka fra RageQuit, Xioco og våre venner! Etter mange klemmer, fikk man satt opp pcen sin. 


Bildet er lånt fra Militanten med tillatelse. Hans blogg finner du her!

Det ble ikke mye spilling på meg på dag 1. Det ble mest snakking med folk egentlig, noe som forsåvidt er bedre enn gaming! Gaming kan man gjøre hjemme, mens disse folkene ser man bare en gang i året. 

Ellers gjorde jeg ikke mye. Jeg har fått i oppgave å redigere videoer for en norsk streamer som heter Naireks, så redigerte hans første video på kvelden, samt litt på morgenen på dag 2. Det er ganske interessant å redigere andres videoer til en forandring, selv om det også blir litt ekstra "skummelt" ettersom det ikke er min video og derfor vil jeg gjerne gjøre det best mulig! Men er morsomt med slikt arbeid også. Videoen finner du under her:

 

 

Tilbake til hverdagen!
 • Postet: 06.10.2014

Jeg kom hjem fra ferien min for ei uke siden, og har hatt det ganske bra, selv om et dødsfall kastet en skygge over den.

Ferien ble ikke helt som forventet. Var mange venner og familiemedlem jeg gjerne ville møte, som det ikke ble tid eller anledning til å møte, men det er ikke noe man kan gjøre med det. Tror jeg hadde litt for høye forhåpninger til ferien, da jeg hadde gledet meg i all evighet på den! 

Først var jeg i Nordland, der jeg bodde fra jeg var 7, og der gikk mesteparten av tiden til å redigere og laste ut videoer, da nettet var mye tregere enn jeg hadde trodd, og måtte stresse for å få ut alt jeg skulle i ferien. Fikk ut alt for utenom 3 videoer, så jeg må vel si at jeg fikk det til ganske greit, selv om det var mye stress. Vil jo ikke skuffe seerne mine! Ellers møtte jeg en kompis der, gikk tur i skogen, var i fjæra og syklet turer. Jeg fikk til og med ryddet rommet mitt der, som er som et lager over alle tingene mine jeg ikke har plass til i Tromsø.

Så dro jeg videre en tur til Nord-Trønderlag, hvor vi bare skulle være over natten, før vi dro videre til Lillehammer! Da fikk jeg heldigvis tid til å stikke innom til Bestemor og Bestefar, som er de koseligste personene i verden!

Så dro vi til Lillehammer, da vi skulle ha slektstreff der. Vi bodde på en fin liten camping, og var også veldig heldige med været, så vi kunne være ute. Jeg kjenner ikke så godt den fjerne slekten min, da vi bor spredd ut over hele Norge, så det var ganske koselig. Dessuten fikk jeg bo i hytta med søsteren min og hennes søte barn. Skal si vi spilte mye FTB den helga! De to guttene ble helt opphengt i det for å si det sånn! Jeg fikk også møtt Triha/Trine mens jeg var der, og vi dro på en skikkelig jentetur på et kjøpesenter og shoppet litt, og spiste lunch sammen! Dessverre glemte jeg å ta bilde av oss to sammen, noe jeg synes er litt trist men!

Eller Lillehammer dro vi til Nord-Trønderlag igjen, hvor jeg bodde til foreldrene mine et par dager, før jeg dro til Leka.





Mens jeg var på Leka gjorde jeg ikke stort. Jeg var mye barnevakt, også gikk vi litt turer og slikt. Passet også på to hunder, så hadde egentlig nok å finne på!

På denne ferien møtte jeg alle søsknene mine, alle tantebarna mine, to venner og mye slekt! En god del av slekten jeg ikke fikk møtt, men når man bare har to uker ferie og skal reise såpass mye er det vrient å få tid til alle! Jeg har sett en god del av Norge, og jeg vil si at det faktisk er ganske fint å reise i Norge på ferie! Jeg har hatt det ganske fint egentlig, selv om ryggen min sier det ble litt for mye kjøring. Jeg har også brukt mye tid på FTB, Minecraft, redigering og opplesning av video, så derfor vil jeg si at denne ferien går under "nerdete turer". Dessuten er jeg jo en nerd, så alle turer jeg tar blir jo litt nerdete!

De siste feriedagene mine ble jeg forkjølet, og derfor har jeg ikke laget så mange videoer siden ferien. Dessuten har jeg hatt et dødsfall i familien som virkelig gikk innpå meg. Min kjære Bestemor døde, etter å vært syk en liten stund. Jeg hadde et veldig spesielt forhold til Bestemor, vi snakket ofte sammen på telefon og skype, og vi hadde så mye til felles, så det er litt rart at hun er borte. Kommer til å savne henne veldig! Så helt tilbake til hverdagen er jeg jo ikke. Men det går bra med meg.

Har begynt å spille inn videoer igjen, selv om jeg er litt snufsete grunnet forkjølelsen, i det minste.

#reise #tur #norge #tog #bilkjøring #ferie #lillehammer #leka #trønderlag #bodø #nordland #leirfjord #snåsa #røros #hundpass #barnevakt #nerd #slekt #familie #kos #hygge 

TG14: Vi drar på camping!
 • Postet: 13.07.2014

Her er endelig en video fra lørdagen på TG, hvor jeg intervjuet Erlend (Emineem) på en litt merkelig plass! Vi snakket om TG, spillet han har laget, spillet han holder på å lage og mer. Jeg har enda ikke skikkelig pc, så EpicDimitar redigerte videoen for meg, søt som han er! Var et veldig koselig intervju, så se det gjerne! 

Takk til alle på TG forresten! Alle som var på XioCo-rekka, alle som bidro når det kom til intervju osv og alle som kom å møtte oss var superkoselige!



TG-minne!
 • Postet: 28.06.2014

Fant denne da jeg ryddet i skuffa mi. Kaffebaronen ga meg denne da vi var på TG! Søtnosen!

#tg #tg14 #thegathering #kaffebaronen #minne #hildur90 #mshildur90

TG14 - Ettertanker
 • Postet: 18.05.2014

Nå, nesten en måned etter TG, sitter jeg igjen med så mange tanker og inntrykk at av og til føler jeg at jeg kommer til å sprekke. 

Først og fremst savner jeg alle folka fra XioCo, å møte dem face to face er bestandig så koselig og morsomt, og dessuten er jo ting litt rart ettersom jeg sluttet i XioCo litt etter TG. Jeg har kontakt med folk selvfølgelig, men det blir litt annerledes når vi ikke er i et "samfunn" sammen lengre. Dessuten er ikke Teamspeak like bra som face to face.

Men nå har jo vi som sluttet i XioCo begynt å lage et nytt spillsamfunn, så vi får se hva som skjer der.

Ellers vil jeg også nevne alle de flotte folka jeg har møtt ellers. Både de vi intervjuet, de hyggelige folkene fra crewet, og de supersøte folkene som kom bort til oss for å si hei. Jeg er litt sosialt "tilbakestående", så om jeg virket litt usikker så var det derfor, men jeg synes det var kjempegøy å hilse på så mange kule folk! Blant annet kom det en hel familie bort til oss en dag, ettersom alle ungene var glade i videoene våre og XioCo, og det viste seg at foreldrene hadde vært med å starte TG, noe som er kjempekult! Det at foreldrene faktisk også så videoene mine, og syntes det var kjempegøy når jeg prøver å la vær i si "eeehm" var jo også veldig morsomt å høre, ettersom jeg ser for meg at voksne folk ikke finner videoene mine underholdende!

Det var morsomt å være presse, selv om det var en del jobb og stress. Jeg fikk komme meg litt ut av skallet mitt, og være framfor kamera (noe jeg ikke liker). Jeg elsket presserommet, med gratis brus og smågodteri, og toalett uten en eviglang kø. Jeg kan også skryte av at på TG har jeg gått mye mer enn jeg ville gjort hjemme, og spilt mye mindre enn jeg ville gjort hjemme. Så de som sier at TG er en usunn måte å bruke påsken sin på kan bare stikke fingeren i jorda. 

Jeg er litt usikker på om jeg skal på TG neste år. En del av meg har lyst, ettersom man møter så mange morsomme folk og fordi det er en stor opplevelse. Men samtidig er det mye der jeg ikke liker, for eksempel alt støyet og den fæle musikken. Og alt søppelet folk ikke tar rede på. Men alt i alt er det likevel en veldig positiv opplevelse, og man har det så gøy som man selv skaper på et vis. 



Så ja! Takk for meg TG! Kanskje sees vi neste år! <3

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #hilde #xioco #presse #reise

TG14 - Dag 5: Søndag
 • Postet: 17.05.2014

Etter frokosten dro jeg og Torstein (Bbz_Trident) til skipet, ettersom han skulle hente pcen sin, og jeg ble med fordi jeg håpte at noen av dem jeg ikke hadde sagt adjø til enda var der. Vi møtte på et par XioCo-folk, så det var ikke en bortkastet tur. Dessuten fikk jeg meg ei gratis skjorte, da jeg fant en helt nykjøpt en, enda i posen den ble kjøpt i, på gulvet. Og ettersom jeg har litt ravnetendenser til tider, så tok jeg den selvfølgelig. Spurte folk i XioCo om de savnet en skjorte da jeg kom hjem da, men ingen ropte ut, så den er nå min!

Det var skikkelig merkelig å være på skipet på søndagen, fordi det var mer eller mindre tomt, det var bare ti folk der eller noe. Eller..Det var sikkert flere av crewet og komplett, men av vanlige folk var det ikke mange. Det lå også igjen sinnssykt mye søppel på rekkene, til og med på XioCo-rekka.

XioCo-rekka, helt tom og trist. 

Etter at pcen var pakket ned dro vi tilbake til hotellet, der EirikDini og JonFraNorge enda var. Også gikk vi til togstasjonen, og satte oss i en liten park ved siden av stasjonen, mens vi ventet på toget. Det var veldig godt å sitte ute i sola og bare slappe av med de tre andre. Det var også fullt av småfugler som drev å hoppet rundt, så vi hadde underholdning også. 

Hamar er en flott by!

Så kom toget mitt, og vi måtte si adjø, noe som var fryktelig trist. Det var veldig merkelig å plutselig være alene, etter 4 dager med søte folk rundt meg konstant, men jeg var da ikke helt alene likevel. En fyr drev å så bort på meg en del ganger på toget, også kom han bort til meg etterhvert, han så litt betenkt ut. Så spurte han meg om jeg satt på rett plass, og jeg satt på rett plass, så jeg viste han bildet jeg hadde tatt med mobilen av mailen fra NSB, hvor det sto plassnummeret mitt. Så han gikk bort. Men han kom tilbake litt etterpå og sa "bare for morsomheten skyld, kan jeg få se billetten din?" og det fikk han selvfølgelig. Det viste seg at vi hadde rett og slett fått samme plass på toget, billettene våre var identiske. GG NSB sier jeg bare. Heldigvis var ikke toget helt stappet, så han hadde sitteplass en annen plass på toget. Men det var en litt sær opplevelse!

Så dro jeg videre til flyplassen i Oslo, der jeg brukte lengre tid på å kjøpe drikke i kiosken, enn det jeg gjorde på innsjekkingen av bagasjen. Det var nemlig bare ei dame på jobb, og det var rett og slett kø gjennom hele kiosken. Etter å ha stått i kø i en liten evighet fant jeg gaten min og ventet. Flyturen hjem gikk greit. Jeg sov (som vanlig) og satt ved vinduet (som vanlig) og de minuttene jeg var våken tok jeg bilder ut gjennom vinduet (som vanlig). Jeg er et lite vanemenneske! 

Sukkerspinn!

Fjell!

En plass ikke så langt fra Tromsø. Vet ikke hvordan plass da men. Om noen vet det får de rope ut!

 

Jeg elsker virkelig å fly! Det må bare sies! Selv om det var trist å reise fra alle folka fra XioCo!

 

 


#hildur90 #hilde #xioco #tg #tg14 #nsb #fly #tog #reise #thegathering #eirikdini #jonfranorge #hamar

 

TG14 - Dag 4: Lørdag
 • Postet: 16.05.2014

Lørdag på TG var en spesielt spennende dag! Det var rett og slett mye som skjedde, og samtidig var det veldig mye kos. 

Da vi kom fra hotellet var det første vi fikk høre at det hadde vært et tyveri på rekka vår. En hadde mistet ene headsettet sitt. Vi kom fort på at vi hadde på livestream, og webkameraet pekte rett mot der han satt. Så et par av oss satte oss ned og så på streamen fra ca den tiden det hadde blitt stjålet. Og tror du ikke vi fant han som hadde gjort det! Vi kontaktet sikkerhetsfolkene og de fant faktisk tyven. Han hadde sekken full av tyvgods, og ble både politianmeldt og utestengt fra alle geekevents-events for all tid. Var faktisk ganske gøy at vi på et vis bidro til at de tok en tyv. 

Litt senere på dagen fikk vi også gjort et par intervju. EpicFire intervjuet faktisk Rune og Karl fra LevelUp, programmet om spill som går på VGTV. Både Rune og Karl var kjempehyggelige, og vi var så takknemlige for at vi fikk intervjue dem. 

Meg og Karl.

Før intervjuet med LevelUp, satt jeg, EpicFire og ThomasOgHilde (han kule fyren fra samme kommune som meg), oppe i presserommet, sammen med PrebzOgDennis og 2Menn1Spill. Da jeg kom drev de å snakket om å sende EpicFire til Russland så de kunne stjele kameraet vårt, og det hele endte med at Dennis og Dennis sang BarbieGirl for meg, ettersom jeg nevnte den som en av de dårligere sangene jeg hadde hørt på TG. Geniale folk altså!

Et annet intervju som var veldig gøyalt, var intervjuet jeg hadde med Emineem, eller Erlend som han egentlig heter. Han var før meg i XioCo, og han har også laget sitt eget spill, nemlig Nordic Mafia. Dette intervjuet var ganske morsomt, ikke bare fordi det var interessant, men også pga omgivelsene vi hadde det på. Jeg skal ikke røpe hvor det var, så får dere heller se videoen av det når den kommer ut.

Ellers møtte jeg også på en veldig koselig person, som jeg hadde snakket litt med før på TeamSpeak, Nemlig StormLasj, eller Lars som han egentlig heter. Dette var kjempekoselig, og vi avtalte å spille inn noe sammen, noe som vi nå har gjort (ultra hardcore med StormVikings). Vi skal også spille inn noe annet sammen senere. 

Meg og StormLasj. Beste klemmen!

Senere på kvelden dro de fleste fra XioCo-rekka på Peppes Pizza og spiste.. pizza.. sammen. Jeg spanderte pizza på to stykker som ikke hadde råd, bare så jeg kunne lure de med. Så nå eier jeg sjelen dems! Mohaha! Det var kjempekoselig, spesielt gåturen dit og tilbake igjen. Så mye rart vi snakket om altså! Og nå kjenner jeg at jeg savner TG kjempemasse! Men selv om mange av oss har sluttet i XioCo blir vi nok å finne på ting sammen likevel, så det går nok bra. 

Lørdag var egentlig vår siste dag sammen. Mange reiste hjem på lørdagskvelden, eller tidlig på søndagen, så jeg sa adjø til de fleste der da jeg dro til hotellet. Var et par stykker som jeg ikke fikk sagt adjø til, men de hadde fått såpass mange klemmer iløpet av TG at det gikk bra. 

 

 

 


Videoene fra lørdagen blir å komme ut, men det er enda teknisk trøbbel, så det tar dessverre litt tid.

 

#hildur90 #tg #tg14 #thegathering #hamar #geekevents #hilde #xioco #nerd #stormlasj #karlinorge #levelup

 

 

TG14 - Dag 3: Fredag
 • Postet: 30.04.2014



Neglene mine var utrolig fargerike på TG! Tærne mine var i 5 ulike farger, og fingrene hadde 3 ulike farger på seg iløpet av TG, lilla, rød og blå!

Ellers gjorde vi ikke stort. Hang med masse søte mennesker, filmet og redigerte video. Problemet var bare det at vi fikk skikkelig tekniske problemer, for min pc likte ikke filtypen vi brukte, så vi måtte bruke Dimitar sin pc, men den måtte bli resettes og alt legges inn på nytt igjen. Eller noe i den duren (som dere vet forstår jeg meg ikke mye på datamaskiner). Derfor kom videoen fra fredagen ut litt senere enn den egentlig skulle. Og ettersom han enda har trøbbel med pcen har ikke alt kommet ut enda, men jeg tror det blir 2 videoer til fra TG, kanskje en liten bonusvideo også.

Litt senere på kvelden hadde vi Worms Revolution turnering, som heller ikke gikk helt som planlagt. En av de som skulle være med forsvant, noe som gjorde at jeg måtte være med. Problemet ble da at jeg og EpicFire måtte spille på samme pc, ettersom han ikke hadde med sin egen, så ting tok litt lengre tid enn det skulle. Det ble så sent at de som skulle kjempe om 1. og 2. plass, aldri fikk tatt den siste kampen. Så vi sier at Bbz_Trident og Emineem deler vinner-stempelet.

 

Loading...

En som sitter å..ber.. om å få vinne Worms?

Trident og _Djt var så heldige at de fikk sitte ved siden av hverandre å kjempe mot hverandre!

 

Alt i alt var det en koselig dag, litt stress med de tekniske problemene og sånt, men er jo sånt som skjer!

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #xioco #epicdimifi

TG14 - Dag 2: Torsdag
 • Postet: 27.04.2014

Torsdag begynte med frokost på hotellet, hvor jeg spiste brødskive og drakk kakao (jeg fant ikke den kalde drikken, og var for flau til å spørre). Etter det dro vi til Skipet igjen, og heldigvis hadde vi bil, for det regnet. Og selv om det var deilig at det regnet, så ville jeg ikke at laptopen min skulle bli våt. Sekken min er ikke helt vannsikker for å si det sånn! Laptopen tok jeg jo med til hotellet hver kveld, for det er alt for lett å dra med seg en laptop, om ingen følger med. Og det var jo tyveri på rekka vår, så det var et godt valg!

Etterhvert begynte jeg og Epic-gutta å filme litt, med hjelp av litt forskjellige folk. Jeg intervjuet BBz_Trident, og Epic-gutta intervjuet KristianNomel og JonFraNorge. Vi filmet også litt klipp fra hva som skjedde i vikingeskipet, som dere også får se!
 

Litt senere på kvelden dro vi på bowling, noe som også var veldig koselig, selv om vi måtte gå i regnet. Jeg spiste kyllingsnadder, som faktisk var overraskende godt til å være fra en bowling-plass liksom. Vi delte oss opp på flere baner, og spilte mot hverandre der. Jeg kom sist på min gruppe, men det er fordi jeg er fryktelig dårlig i bowling, så det kom ikke som noe sjokk! =D Første runde vant jeg over en da, bare så det skal være sagt!
 






Hvem som vant er jeg litt usikker på, for jeg har ikke bilde fra den siste banen, men tror SneezeCheese vant. Var mange som var superflinke da! Takk til Pozid, for lånet av bilder fra bowlingen!

Ellers var det en flott dag, selv om det gikk opp for meg hvor mye toalettsaker jeg hadde tatt med meg, og hvor liten vasken på hotellrommet mitt var:
Flere saker jeg måtte sette utfor badet!

Jeg fikk også bilder fra CoolAEW, som passet ørkenrottene mens jeg var i Hamar:


Laura og Orla ser ut til å kose seg!
 


Ronja koser med en dorull!

På denne dagen har det også gått opp for oss at det blir lite spill på TG, da vi rett og slett er for sosiale og opptatt med filming for å kunne spille hele TG.

#xioco #spill #tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #JonFraNorge #Kristiannomel #bbz_trident

TG14 - Dag 1: Onsdag
 • Postet: 24.04.2014

Jeg og EirikDini kom bort til Vikingskipet halv fem, og etter en kort kø i innsjekkingen var jeg endelig inne (det var bare 2 stykker framfor meg i køen). Det var litt mindre overveldende enn i fjor, da all støyen og alle menneskene gjorde meg litt "forvirret".

Scenen i Vikingskipet.

Vi kom oss bort til rekken vår, og jeg fikk en masse masse klemmer fra folket som var der! Det var så godt å møte alle søte folkene fra XioCo, både de jeg har truffet før, og de jeg ikke har truffet før. Jeg fikk også møtt et par på rekka vår, som jeg hadde snakket med mye, men som ikke var med i XioCo, sånn som MixedProphecy og Piciu104 (som senere ble "slavene" mine. Men mer om det senere).

Fikk et søtt påskeegg av søster før jeg dro! 

Så dro jeg og fikk pressepasset mitt, noe som også føltes veldig spesielt! Jeg var..presse..liksom!

Litt senere fikk jeg også skrevet min første autograf, noe som var både merkelig og litt kult! Jeg ble veldig overrasket over at noen ville ha autografen min, selv om jeg hadde fått hørt på forhånd at noen ville komme bort til meg og hilse på. Alle de som kom bort til meg og andre på rekka var utrolig hyggelige og søte, så det var egentlig bare gøy, men veldig uvant liksom. Fikk til og med en fin liten tegning (som noen dessverre tok fra plassen min en natt). Jeg husker hvordan den så ut da, så selv om den forsvant er den jo med meg i minnet.

Påskemust i hotellkjøleskapet <3 Svensk brus for de som lurer.

Jeg og Epic-gutta hadde jo planlagt å filme fra TG, med ThomasOgHilde som kameramann, men den første dagen ble det ingenting, da vi kom dit så seint og var trøtte etter reise. Dessuten var det perfekt timing, for gjett to ganger hvem som ble syk! Jo meg selvsagt. Tantebarna mine smittet meg med forkjølelse, noe som var ille nok, men den første kvelden ble jeg også ganske kvalm, så tilslutt måtte jeg bare gå på hotellet for å sove. Heldigvis var jeg ikke kvalm resten av TG, bare kraftig forkjølet =P

Pcen min og utstyret på hotellet. Der satt jeg på morgenen før jeg dro til Skipet. 

Men selv om jeg ble dårlig ut over kvelden, og reisen var utrolig slitsom, så var det en flott dag. Jeg møtte mange folk jeg er veldig glad i, og møtte også mange nye! 

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #xioco #reise #pc #lan #spill #eirikdini #epicdimifi #thomasoghilde #presse #vikingskipet 

TG14 - Reisen dit:
 • Postet: 22.04.2014

Reisen min til TG begynte 6 dager før arrangementet faktisk begynte. Jeg dro faktisk til Sverige først, på besøk til søsteren min og hennes søte familie. Mens jeg var der storkoste jeg meg veldig. Vi dra på skogstur, shopping, spilte litt og dro til og med til en flott plass som heter Kumla, for å feire bursdag.

Kaninen Misse og katten Ruth er gode venner! Sotis (den andre katten) er også god venn med kaninen. 

På skogsturen vår så vi ei ørn, en stor edderkopp (spindel) og 4 firfirsler, og masse maur!

Maurene var travelt opptatt med..noe..

Edderkoppen bare satt der ved bålet. Lurer på hva han tenkte på! han var stor da! Sånn 3 cm kanskje?

Ser du øgla?


Var kjempefint der, og føltes mer eller mindre som sommer! Jeg var fristet til å bade!

 

Den 16. reiste jeg fra Sverige, og dro til Hamar. Jeg tok 3 tog, og det var bare stress hele reisa. 

Første toget hadde jeg mistet om det ikke var sent ut, ettersom det kom så langt fra selve stasjonen. Det var 9 minutt forsinket heldigvis, så jeg rakk det. Tingen var at der jeg skulle bytte tog hadde jeg 7 minutt på meg, så jeg satt hele den turen og håpet at vi skulle rekke neste tog. Noe vi heldigvis gjorde! Tog nummer 2 var det egentlig ikke noe stress med, men tog 3 derimot, det fra Oslo til Hamar. De hadde solgt så mange billetter at det var ikke nok sitteplasser, så folk måtte stå, eller gjøre som meg - sitte på gulvet. Ikke var det lett å finne plass til bagasjen heller, men fant heldigvis en plass etterhvert. Så jeg satt på gulvet, rett ved en småbarnsfamilie som skulle reise langt bort i utlandet, selv om ene barnet var febersyk og gråt som bare det. GG NSB.. Men jeg kom da fram, og hotellet var rett ved togstasjonen, noe som var deilig. Jeg dro dit, og slo meg ned på hotellrommet mitt, hvilte noen timer, og klokken fire på dagen kom EirikDini og hilste på, og vi gikk til skipet!

Hadde iallefall god plass på tog nummer 1!

#tg #thegathering #hamar #hildur90 #xioco #mshildur90 #reise #tog #tg14 #eirikdini

TG14 - Musikken
 • Postet: 17.04.2014

Jeg er nå på TG, og akkurat som i fjor, så liker jeg ikke musikken her. Det går ialt fra dunk-dunk til barbiegirl og opera, og derfor hører jeg heller på egen musikk på pcen. Og som på alle mine nerdete turer er det alltid noen sanger jeg er mer giret på enn andre. I fjor gikk det mye i Lumineers, men i år er det mer blandet. Her er videoene til disse sangene:

 

Søteste glaeste sangen jeg har hørt på lenge!

 
Ubåt-sangen!

 
Festsangen min!

 
Rå sang!


Oooog happy sang!

 

Flere blogginnlegg om TG kommer, både om reisen hit og hvordan dag 1 var. Men jeg har glemt kameraet på hotellet, så det får vente litt. 
Ellers skal jeg og Epicgutta også filme litt til Youtube, så det blir jo gøy!
 
Vi livestreamer også fra XioCos TG-rekke, som dere finner her!

TG 2014 - Infovideo!
 • Postet: 08.04.2014

Her er en liten Vlogur om TG14! Kom å hils på oss som sitter på XioCos TG-rekke da vel!

 

#hildur90 #mshildur90 #TG14 #TheGathering #TG #vlog #xioco

Min Tusenfryd musikk:
 • Postet: 24.07.2013



Her er et par sanger som kommer til å minne meg om Tusenfryd-turen med XioCo-gjengen.

Advarsel: Like sær musikk som TG-musikken min ca.

 

 
 

Tusenfryd med XioCo!
 • Postet: 23.07.2013

Da har jeg kommet hjem igjen etter en fantastisk helg med noen fantastiske mennesker! En del fra XioCo, dro nemlig til Oslo og Tusenfryd sammen, og hadde det kjempegøy! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi gjorde og hvordan det var å møte folkene. Mange av dem møtte jeg jo på TG i påsken, men var også en del av dem jeg ikke hadde møtt før.

Fredag:

Jeg ankom hotellet i byen rundt ni på kvelden, og de aller fleste var der fra før av. Første jeg ble møtt av var Epicfire som ga meg en god klem! Så etter at jeg byttet klær og sånt, ettersom det var kjempevarmt i Oslo, møtte jeg på resten av folkene, og hadde en liten klemmerunde. Etter det satt vi egentlig bare å snakket tull og hadde det koselig sammen, mens Djoffen satt med ukulelen sin og spilte for oss.

Når de fleste gikk å la seg dro noen av oss til hotellrommet til BBz_Trident og Addexio hvor vi egentlig også bare snakket tull.

 

Lørdag:

Vi sto opp tidlig, spiste frokost på hotellet (nom nom) og dro med buss til Tusenfryd, hvor vi møtte på et par stykker som bare hadde kommet for å være der den dagen med oss, noe som var superkoselig! I Tusenfryd så prøvde de som var tøff nok en del karuseller og sånt. Jeg er ei skikkelig pyse og prøvde bare radiobilene og tømmerstupet. Når vi kjørte radiobiler klarte jeg å skade armen min, så prøvde ikke det noe mer, og i tømmerstypet var jeg livredd.

 

Men angrer ikke på at jeg prøvde dem. Ellers så spiste vi is og drakk masse vann og brus. Det var helt sykt varmt! Og Addexio spanderte en god burger på meg, ved splashzonen. Var kjempegøy i Tusenfryd, selv om jeg ikke prøvde så mange ting. Det var jo koselig fordi jeg hadde noen herlige folk å henge med. Etter at parken stengte dro vi til sentrum igjen, og vi dro å spiste burger (igjen) på en plass som jeg tror het Max. Var kjempegod den også. Så dro vi på hotellet og snakket mer tull. Jeg, Mango, BBz_Trident og Donzii (fra Lol-teamet vårt) satt faktisk opp til halv 3 på natta. Skikkelig koselig!

(Bildene er lånt fra tusenfryd.no, og tilhører ikke meg)

 

Søndag:

Dette var også en veldig koselig dag. Vi skulle egentlig til Tusenfryd, men det var noen som ikke ville, og da fant vi ut at vi heller kunne finne på noe i fellesskap, så vi ikke dro fra hverandre før vi måtte. Det endte med at vi dro og spiste burger igjen. Jeg spiste bare en milkshake da, for var litt lei burgere! Så gikk vi til slottsparken og satt der og slappet av. Etterhver så dro folk, ettersom de måtte nå fly, tog og busser. Men en liten gjeng skulle ikke hjem før sendt på kvelden, så vi hang litt på hotellet sammen, også dro vi til Egon og spiste mat sammen. Så måtte jeg dra, og guttene fulgte meg til og med til flytoget, for å være sikker på at jeg fant fram. Sikkert fordi de var redde for at jeg skulle henge mer med dem! Så tok jeg fly hjem til gråe triste Tromsø.

 

Alt i alt var det en flott tur, eneste negative med den er at den var veldig kort, og nå sitter jeg å savner alle sammen som jeg møtte. Vi er så forskjellige alle sammen i XioCo, men likevel går vi så godt overens, og blir en skikkelig god gjeng. Og alle sammen er så koselige og søte! Vi begynte allerede å diskutere på mandagen om når neste XioCo-tur skal bli liksom. Så virker som alle har hatt en flott tur! Jeg hadde det så gøy, at jeg rett og slett glemte å ta bilder. Men Addexio blir å legge ut video fra turen, og da får dere se litt av hvor gøy vi hadde det! Gleder meg sånn til den kommer ut!

 

#xioco

TG-bart
 • Postet: 06.04.2013

Jeg hadde helt glemt å legge ut bilde av hvordan jeg så ut store deler av TG:



Eg e trønder sjø!

TG - dag 5.
 • Postet: 04.04.2013

Da var det siste dag av TG og siste frokost med mine 3 hotellkamerater! Noe som var fryktelig trist! Så var det tid å si adjø til dem, som var de siste igjen fra XioCo. Heldigvis fikk jeg ikke mye tid til å ''sørge'' ettersom søsteren min og ene sønnen hennes kom til Hamar bare for å henge med meg et døgn! Og det var gøy! Vi spiste på resturant og var å spilte bowling, og hadde det rett og slett gøy. Tantebarnet mitt fikk også spilt litt minecraft på dataen min, noe han synes er rått! Jeg viste han nether og the end, og han drepte faktisk dragen (i kreativ men dog). Jeg møter de jo ikke så ofte ettersom de bor så langt borte, så det var litt rart at de plutselig var det, og at det bare var et døgn vi skulle henge sammen. Jeg har jo brukt å vært sånn 1 måned av sommerene mine til dem en del år da jeg var mindre, og når vi først reiser dit er vi jo over ei uke som oftest ettersom det er så langt å reise.


Jeg vant faktisk, så jeg er ikke best til å tape i bowling i det minste. Det morsomme er at søsteren min er litt konkurransemenneske, og hun sa at hver gang hun kastet ballen tenkte hun ''Nu skal jag slå Hilde''. Noe hun ikke gjorde, hihi!

En stor del av meg ønsker at TG hadde vart litt lengre, bare fordi jeg hadde ikke lyst å si hade til alle XioCo-folka, men samtidig er jo TG litt slitsomt i lengden, så godt å komme hjem igjen. Det var kjempestort å være på TG, og jeg blir absolutt å prøve å få det til flere ganger. Det var jo en fantastisk stemning der hele tiden og mye å finne på egentlig. Jeg spilte faktisk ikke så veldig mye spill som jeg hadde trodd jeg skulle gjøre. Hadde noe spilt mer hvis jeg hadde vært hjemme. Det ble mer fokus på det sosiale for min del, og det var jo derfor jeg var der egentlig. For å møte XioCo-folka og ha det gøy.


Vikingeskipet etter at de fleste hadde dratt. Veldig fint bygg!

Dessuten var det jo et lite vinn for min egen del, for jeg liker jo egentlig ikke folk, og tanken på over 5000 folk under samme tak skremte meg litt. Men det var ikke så skummelt og slitsomt som jeg hadde trodd det skulle være. For vi hadde jo på et vis vår rekke, og man la liksom ikke merke til hvor mye folk det egentlig var der, ettersom folk satt mye på sine plasser og sine egne rekker. Man møtte jo en del folk i midtgangen, men det var fremdeles ikke så masse som forventet. Og selv om noen oppførte seg som en saueflokk der de gikk, så var de fleste ikke såå i veien.


BÆÆÆ!

Det at TG er i Hamar er også et stort pluss, for det er virkelig en fin by! Virker som at de har tatt vare på en god del av de gamle husene og byggestilene, og det at de har lagt litt arbeid i smådetaljene gjør det virkelig gøy å gå rundt der å se. Jeg er en sucker for gamle og fine hus må jeg innrømme!

Et eller annet fancy bygg. Var iallefall skikkelig kult!

Kanskje ikke så veldig fint hus, men det hadde litt sjel, og jeg ble nysgjerrig på hva det har blitt brukt til.

Mange hus var bygget med tømmer og så veldig fine ut!

Hamar bryggeri. Stilig synes jeg!

Det som også er kult med Hamar er alle statuene du finner rundt om kring. De virker også veldig random liksom. Utfor hotellet jeg lå på fant jeg for eksempel denne statuen:

Tantebarne hadde lyst å prøve å ri på denne, også lurte han veldig på hvorfor den hadde så store pupper :D

Ellers fant jeg også statuer av hester, sauer som sto oppå hverandre, folk, og til og med rådyr! Skikkelig gøy!

Rådyrene ser jo nesten litt ekte ut ved første øyekast!

Dette innlegget skulle egentlig ut på dag 5. Men glemte å trykke på ''lagre og publiser''. Er litt distre til tider!

#xioco

Tg - Dag 4.
 • Postet: 31.03.2013

Siste dagen på TG, eller iallefall siste hele dagen på TG, var kjempekoselig. TG stengte jo ikke før 11.00 på søndagen, men for min del var lørdagen den siste dagen ettersom jeg ikke hadde så lyst å dra dit på søndag bare for å være der i bare en time liksom og da bli kjempestresset av alle som skulle stresspakke og få ut sakene sine fra vikingeskipet.

Litt senere var det kjemishow på scena, og ettersom jeg ikke hadde fått med meg noe av det som hadde skjedd på scena, forutennom at jeg fikk med meg at en svenske sto der og gaulet et par sanger (sto ikke å så på, men hørte det dessverre), så dro jeg med meg EirikDini for å se på det. Selv om de failet litt så var det likevel ganske morsomt å se på. Kan ikke si jeg lærte noe, men det er fordi jeg har en forferdelig hukommelse. Det kuleste trikset de gjorde var når de blandet maisstivelse med vann, også hoppet på denne blandingen, så kunne de stå på den, men med en gang de sto i ro så ble blandingen bløt og de sank ned i den.


Åpningsnummeret failet litt. De fikk ikke akkurat til å synkronisere flammene, men det var likevel kult å se på!


Stilig reaksjon!


Nesten som ei lavalampe. Og den holdt deg gående veldig lenge, før den gikk tilbake til vanlig igjen.



Blå røyk (egentlig var det vanlig røyk, men blåe lyskastere i taket).



Senere etter litt om og men dro de fleste fra XioCo til peppes pizza, samtidig som en stor gjeng fra Hive (annen minecraft-server) var der også, så vi var sånn 40 stykker ca samtidig. Vi måtte vente en god stund på maten, men det gjorde egentlig ikke så mye ettersom vi hadde det så gøy. Synes litt synd på de to som satt på bordet i samme rom som oss, for vi snakket om veldig mye rart og lo veldig godt til tider, akkurat som sist! Det var veldig godt med et skikkelig måltid iallefall!

Etter maten fant jeg endelig June, en av bloggvennene mine, så snakket en god stund med henne og ei vennine av henne, noe som var kjempekoselig! Glemte å spørre om jeg fikk ta bilde av hnne da, men vi møtes kanskje neste TG om jeg blir å dra dit, noe jeg iallefall har veldig lyst til!

Jeg fikk også organisert så vi fikk tatt gruppebilde med alle på TG som var fra XioCo. Det var jo veldig kjekt da! Og alle så veldig flotte ut på bildene! Følte meg litt bossy, for jeg gikk bare og så at alle var der, også sa jeg mer eller mindre at nå skulle vi ta bilder, så de måtte kle på seg og bli med ut. Litt gøy, for vanligvis er jeg den stille typen som ikke tørr å gjøre så mye ut av meg selv!

Så kom tiden der folket begynte å dra, og man måtte si adjø, noe som faktisk var ganske vemodig. Skulle gjerne likt å hatt et par dager til med den herlige gjengen! Men vi sees nok igjen, enten neste TG eller en annen gang! Og for å se på den lyse siden, jeg fikk kjempemange klemmer iallefall! Til og med en sang fra Alacho! :D Var et par stykker som ikke fikk klem da jeg ikke så dem da jeg dro, men tenkte på dere og ga dere en mental klem!

Inne i vikingeskipet etter at de hadde slukket lysene.

I morgen kommer siste innlegg fra TG13, for selv om jeg ikke var på vikingeskipet så føler jeg at dagen er en del av TG likevel. Dessuten må jeg jo nesten ha en liten oppsummering av min TG-opplevelse.

 

#xioco

 


 

Soft Hilde,

Warm Hilde,

Little ball of fur.

 

Happy Hilde,

Sleepy Hilde,

Purr, Purr, Purr!

Ble faktisk intervjuet!
 • Postet: 30.03.2013

Artikkelen finner dere her. Men synes han skrev en del ting feil bare så det er sagt. Vi er ca 30 i XioCo for eksempel, ikke 20. Og jeg tror ikke at jeg er den eneste på TG fra Tromsø, det jeg sa var at jeg var den eneste fra Tromsø i XioCo.. Men jeg er iallefall i avisa!


Bildet er fra atikkelen. Ser litt rar ut, men det er jeg jo også.. :P

Tg - Dag 3.
 • Postet: 30.03.2013

Dagen begynte selvfølgelig med en god frokost på hotellet. Spiste selvfølgelig bacon, pølse og eggrøre, for har man ferie må man skeie ut litt. Så dro vi til Vikingeskipet, etter at jeg måtte vente på at guttene skulle gjøre seg klar, til en forandring. Da jeg kom til Vikingeskipet gikk jeg nesten med en gang å kjøpte med baconsnacks og slush, noe som var en fantastisk konbinasjon, selv om jeg ble litt kald i magen!


Et sunt kosthold er viktig på TG! Nom!

Jeg har også lekt fotograf, tok bilder inne i vikingeskipet, samt av de aller fleste av XioCo-folka. Må jo ha noen håndfaste bevis på at jeg har vært på tg. Men vil ikke legge ut bilder av dem på bloggen, for når noe ligger ute på nett er det vanskelig å få det til å forsvinne.

Inne i Vikingeskipet! Er så fasinert av taket og de små glippene som slipper inn kjempemye lys! Så fint!




Se den store skøyta! Tok meg et par dager før jeg så den faktisk! :D

Ellers så har jeg vært på date med Triha fra XioCo! Vi dro til kantina og spiste løvstek og snakket om masse rart! Løvsteken var helt ok, men litt smakløs. Men forventet ikke så mye av den heller da, så ble ikke egentlig skuffet. Også var det veldig mye løk i salaten, så gikk resten av dagen å smakte løk i munnen.. Men mat må man ha!

Senere på kvelden endte jeg på et eller annet vis opp med å gi ryggmassasje til Gandreas og Bbz_trident i XioCo, hvordan det skjedde vet jeg ærlig talt ikke. Men var jo koselig iallefall, selv om jeg synes jeg fortjente å få massasje tilbake, da skuldrene mine er veldig veldig stive og vonde *hint hint*. Tror reisen og de tunge sekkene tok litt på for å si det sånn. Jeg er jo såå gammel..

Se så hårete armer jeg har! Var egentlig båndet jeg skulle vise da!

 

Jeg ble faktisk litt lei av å spille i dag, så spilt veldig veldig lite. Ble faktisk litt rastløs. Så var heller litt sosial og sånt. Satt å så på at Bbz_trident spilte portal 2 ganske lenge, noe han spilte bare fordi jeg nevnte at jeg hatet spillet og derfor hadde slettet det fra dataen min :P Jeg er litt for utålmodig for puzzle-spill, og gir alt for fort opp når jeg ikke ser løsningen etter 10 minutter, og derfor måtte jo han brife med hvor flink han var ;)

Ellers har jeg funnet ut at en bloggvenn, junetegninger, er på TG, så i morgen skal jeg gå å se om jeg kan prøve å finne henne! Hun er så flink til å tegne som jeg en dag håper å bli, så det kan bli kult å møte henne!

 

#xioco


 

TG - Dag 2.
 • Postet: 29.03.2013

Dagen begynte med en fantastisk frokost på hotellet sammen med tre søtinger fra XioCo, jeg spiste eggrøre (som faktisk var overraskende god med tanke på at jeg ikke liker egg), pølser, salet og melon. En litt merkelig blanding, men godt! Så etter at de andre måtte vente på meg så jeg fikk sminket meg, dro vi til vikingeskipet. Den første dagen kjøpte jeg meg bare en brus å kose meg med, men på dag 2 kjøpte jeg meg baconsnacks så jeg skulle ha noe godt, og det var virkelig fantastisk godt. Tror jeg må kjøpe mer sånt på dag 3!


Nom nom!



Litt utpå dagen fant vi ut at vi skulle dra på Peppes Pizza for å spise middag, og stort sett alle fra XioCo ble med + et par andre folk. Var et par stykker vi ikke fant når vi skulle dra så de ble dessverre ikke med, men tipper vi blir å gjøre noe sånt igjen, og da skal de være med! Det geniale var at egentlig skulle bare 5 stykker dra å spise, men vi ble ganske mange flere for å si det sånn! Vi var vel sånn 20 stykker sikkert, helt uten at det var planlagt at alle skulle dra ut å spise sammen liksom! Og så mye tull vi snakket om altså! Det var folk som ikke klarte å drikke opp brusen sin fordi de lo så mye liksom!


Tok ikke noe bilder av folka så gir dere heller et bilde fra hotellrommet mitt. Synes jeg har brukbar utsikt jeg, men vikingeskipet til og med! :D



Senere på kvelden ble det Worms Revolution konkurranse i XioCo-rekka, noe som var kjempegøy. Jeg har ikke spilt Worms siden jeg var 12 eller noe, som er sånn 10 år siden, og lastet ned spillet en time før vi begynte å konkurrere. På den første kampen min viste jeg ikke en gang hvordan jeg satte ut miner eller noe sånt, og den første marken min klarte jeg å hoppe i døde med, men etter litt guiding så lærte jeg meg hvordan knapper jeg skulle bruke og sånt! Ikke det at det hjalp så mye, for jeg tapte alle kampene mine, forutennom den siste som ble avbrytt pga at steam serveren var nede, og da var jeg så trøtt at jeg dro til hotellet for å sove. Jeg lå under i liv iallefall så jeg hadde nok tapt den kampen også. Men jeg kan iallefall skryte på meg at jeg er den flinkeste til å tape i Worms i XioCo-rekka, og det er da noe. Jeg har aldri vært den som hater å tape, altså, det er gøy å vinne, men om jeg taper blir jeg ikke forbannet liksom. Var morsomt å være med, og det var det som var viktigst for meg.

Får bruke morgendagen på å bli flinkere i Worms!

 

#xioco

Min TG Musikk:
 • Postet: 28.03.2013



Her er en oversikt over musikken jeg hørte på når jeg var på TG.

Jeg er glad at headsettet mitt demper støyen rundt meg så jeg kan høre på min egen musikk :D Og ja.. Jeg har litt rar musikksmak!

 

 
 
 
 
 
 
 
Dette er fin musikk å game til!

TG - dag 1.
 • Postet: 28.03.2013

Etter å ha reist i litt under et døgn kom jeg fram til Hamar, trøtt, sliten men veldig fornøyd! Turen hit gikk bare fint, og jeg snakket med en hyggelig mann som ga meg en klem, en hyggelig dame som jeg hadde skremmende masse til felles med, og diskuterte religion med en muslim som også var veldig hyggelig. Jeg og muslimen hadde faktisk en god del synspunkt til felles, og jeg fikk lære meg en god del om hans religion, noe jeg iallefall synes er interesant.

Da jeg kom til hotellet, ble jeg nesten litt skremt av han som sto i disken. Først så klarte han ikke å finne bestillingen min, så jeg tenke at ''fantastisk jeg har gjort noe feil''. Og da han endelig fant meg i systemet, så lurte han på om hvordan jeg skulle betale, noe jeg allerede har gjort, men han måtte lete litt for å finne ut av det, og der sto jeg å tenkte at ''fantastisk jeg har sikkert bare drømt av over 4000 kr ble trukket fra kontoen min''. Men alt ordnet seg. Og etter en schisofren dusj og noen timers søvn i ei fantastisk hotellseng, samt et møte med ei varm krølltang, var jeg klar til å dra til Vikingeskipet!


Vikingeskipet! Bildet er ikke mitt. Det er funnet her, og et tatt av Da Gabba.



Jeg dro dit litt utpå dagen for å unngå kø, og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig med innsjekkingen og var klar for å game. Jeg vet ikke helt hvordan ord jeg skal bruke for å beskrive den følelsen jeg fikk da jeg kom inn i vikingeskipet og så alt som var der, for det var helt ekstremt. Det jeg tenkte da jeg kom inn var iallefall ''WOW, dette blir bra!''. Det er en slags fantastisk stemning over vikingeskipet som man nesten kan ta og føle på når man kommer inn hit. Høy musikk, blinkende lys og masse folk som sitter på datamaskiner. Og alle her har noe til felles, noe som gjør det hele ganske så spesielt.

Jeg fant fram til rekken jeg skulle sitte på og rigget opp utstyret mitt. Jeg har jo ikke noe avansert utstyr med meg, bare en bærbar pc, headset og ei datamus som lyser i ulike farger. Så hilste jeg på de fra XioCo som var her, noe som var kjempekoselig. Jeg hadde jo trodd at det skulle bli litt flaut å møte dem ettersom jeg bare har snakket med dem over dataen liksom, men det var faktisk ikke det. Det var ikke så mange her da jeg kom av XioCo-folka, men etterhvert kom alle, og jeg fikk et par klemmer til og med.


Mitt ''avanserte'' utstyr.

 

Forutennom å blitt litt kjent med folk og sånt så har jeg ikke gjort så mye. Bare spilt en god del, noe som er logisk ettersom jeg er på et datatreff. Har spilt Don't starve, Minecraft og Arma 3 lite. Arma 3 hadde jeg ikke prøvd før, og til å være et krigsspill var det ganske bra. Men det er jo ikke her for spillingen liksom, er jo for å være sosial med resten av folka fra XioCo, ettersom de er så søte hele gjengen!

Så dro vi som sov på samme hotell tilbake til hotellet rundt tolv på kvelden, sånn at vi skulle komme oss opp til frokostbuffeen, noe jeg synes var overraskende smart av oss. Men nerder kan da nok også være fornuftige av og til! Det var fantastisk godt å legge seg å sove etter en dag med høy musikk og mye action. Man blir jo litt sliten i hodet uten å legge merke til det av alt dette.


Mæ på TG!



Alt i alt er jeg fornøyd med min første dag på TG. Eneste jeg blir litt irritert over av og til er ''musikken'' de spiller. Ettersom alt man egentlig hører er bare bass. Men nå er jo jeg gammel og hører på folkemusikk til vanlig, så kanskje ikke så rart at jeg ikke liker musikken her. Men den plager meg ikke så alt for mye liksom.  Den gir jo TG en spesiell stemning og det liker jeg jo. Noe jeg synes er veldig fasinerende er hvor mye folk har med seg. De har med seg gigantiske hyller, stasjonærpcer og stoler, og de som sover i Vikingeskipet har med sovepose, madrasser og store sekker i tillegg. Er helt sykt hvor bra opplegg de har her, mens jeg sitter her med en bærbar pc og min lysende datamus. Føler meg nesten litt noob! Men når man reiser i nesten et døgn for å komme seg hit er det jo godt å ikke ha med så alt for masse ting. Misforstå meg rett, jeg har med meg masse ting, men det er baderomssaker og klær, som ligger på hotellet. Rundt vasken på badet er det helt fullt av diverse hårprodukter og sånt. Men er man jente så er man jente!

 

Bildet jeg fikk av en kul fyr fra serveren.

 

#xioco

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!













hits