hits

Denne bloggen blir slettet
  • Postet: 01.08.2017

Dette er ikke clickbait, jeg legger faktisk ned denne bloggen. Jeg har hatt den siden 2012, men det har nå gått opp for meg at jeg ikke har tid til alt jeg ønsker å gjøre. Derfor må noe slettes, og denne bloggen er ikke mye i bruk. Det har vært supergøy å bli kjent med andre nerdete bloggere, og jeg skal absolutt holde kontakt med de jeg har hatt med å gjøre. Det kan hende at noe av mine nerde-tanker blir lagt ut på nettsiden min når den er klar, men jeg vet ikke helt enda.

Bloggen blir værende her inntil videre, fram til jeg har fått lagret det jeg ønsker å lagre.

Takk for meg, og takk for all støtten og gleden dere har gitt meg!

MsHildur90 har fått seg Discord!
  • Postet: 15.09.2016

MsHildur90 (meg) har endelig fått min egen Discord! Det er et program som er en blanding av Teamspeak, Mumble og Skype, som er gratis å skaffe seg. Man kan enten ha den i nettleseren eller laste ned selve programmet, så det er veldig enkelt og greit å joine. 

På min Discord kan man snakke og chatte om alt mulig rart, med meg og andre! Er det en chat du føler mangler på Discorden min, eller har en ide til noe, så ta gjerne kontakt med meg gjennom Discord! Jeg liker alltid å høre hva dere har å si! Det er også lov å dele link til sin egen kanal der inne, inne på Deling-chatten, så lenge man følger reglene jeg har satt opp.

For å bli med trenger du bare å trykke på denne linken: https://discord.gg/wufkShN


#discord #chat #mshildur90 #hildur90

Har du noen merkelige filmtips?
  • Postet: 06.05.2016

Jeg leter etter filmer å se på fritiden min. Men jeg er ærlig talt litt lei de standard filmene man blir bombandert med på daglig basis (marvel, DC osv). Jepp, jeg elsker superhelter, men det er rett og slett for mye, spesielt når filmene er lite gjennomtenkte med et kjedelig plot. Selv om filmene i seg selv er underholdende, gir de meg ikke noe. Jeg husker ikke hver enkelt film, det blir mer som en suppe laget av filmer som er mer eller mindre samme fortelling, bare med ulike karakterer og morsomme ting de sier. Og det kommer ikke til å roe seg ned ved første stund.


 

Derfor ønsker jeg tips om filmer som kanskje er litt merkelige og spesielle, eventuelt filmer som er ukjente men gode. De trenger ikke være norske eller engelske heller, for jeg ser gjerne utlandske filmer med undertekster. 

Har du noen tips?


#film #tv #marvel #dc #superhelt #filmer #tips

Sluttet på Addexio-kanalen!
  • Postet: 11.03.2014

Da har jeg, som mange kanskje fått med seg, sluttet på Addexio-kanalen. Jeg har ikke blitt kastet ut, om dere tror det. Jeg bestemte meg bare for at jeg ikke hadde tid til alt jeg ville, og måtte da velge bort noen av sakene i livet mitt som tok mest tid - nemlig youtube-arbeidet for en annen kanal. Å jobbe på min egen kanal er ganske greit. Jeg legger ut videoer når jeg har tid, og har frihet til å spille hva jeg vil, og redigere sånn som jeg vil - isteden for å måtte spørre om lov hver gang jeg har en kreativ redigerings-ide. Ikke at Addexio ville sagt nei om ideen var god, men det er bare litt tungvindt, om dere forstår hva jeg mener. Det var også veldig tungvindt å finne tidspunkter der alle kunne møte opp, og om en person plutselig ikke kunne komme, gikk det ut over oss alle. Jeg var jo den som hadde mest problemer med å finne tidspunkt, ettersom jeg hadde en jobb med varierende arbeidstider. Det ble rett og slett for mye jobb, i forhold til hvor mange timer det er i et døgn. 

Det var flott å jobbe på Addexio-kanalen, og jeg blir absolutt å komme innom som gjest av og til for å si det sånn! Ingen av oss sluttet i sinne eller sånt, så vi er fremdeles venner, og vil fortsette å støtte hverandre, over forskjellige kanaler. 

Jeg håper dere som så på seriene mine på Addexios kanal, vil komme over til min kanal og se hva jeg har der. Akkurat nå er mine faste serier: Hilduriania - minecraft, Sims 3, Don't starve, Hildur testur (hvor jeg tester ulike spill) også har jeg begynt med noe jeg kaller Vlogur, som rett og slett er videoer hvor jeg snakker om litt random ting framfor kamera. Jeg har også planlagt FTB på min egen kanal - og har alt begynt å spille inn en hel haug med videoer, noe jeg håper mange blir glad for! 

Jeg har også begynt å gjøre litt forskjellig ut av redigeringen av videoene mine, så det skal være litt mer en bare standard "la oss spille"videoer. Jeg er ikke så alt for flink enda, men har lekt meg en god del meg Photoshop i det siste, og fått til en god del nye introer, thumbnails, ny outro osv. Under ser du et par eksempel på hva jeg har laget.
Noen av disse er ikke helt ferdig (sånn som hjertet ovenfor og den rosa-lilla outroen) men synes likevel jeg har vært ganske flittig! Det er megagøy å lage disse tegningene og skape noe som er litt mer mitt eget, men det er veldig tidskrevende. Rytteren tegnet jeg på søndag, og jeg tror jeg brukte 4 timer på å tegne, redigere og lage ulike versjoner sånn som intro, thumbnail osv. Og da var jeg veldig rask i forhold til andre ganger. Som dere ser har jeg blitt veldig glad i farger, og da spesielt neonfarger! 

#youtube #tegning #photoshop #hildur90 #mshildur90 #kunst #farger #addexio #spill

Svar på spørsmålsrunde del 2
  • Postet: 19.01.2013

Her er endelig del 2. Jeg har vært uten nett ei stund, så godt å endelig være tilbake her. Hadde abstinenser nærmest + ti ting jeg måtte fikse over nett som bare måtte vente ettersom jeg har litt dårlig råd et par uke framover, og må prioritere alle pengene mine til å komme meg på skolen til undervisning isteden.

Viste dere at det koste 90 kr for en dagsbillett for bussen i Tromsø, og før jul kostet det bare 60 :O Gleder meg til å finne ut hvor mye prisene har steget for å fylle på busskortet for 3 måneder! Not..

 

Svar på spørsmålsrunde del 1.
  • Postet: 14.01.2013

Her er videoen hvor jeg svarer på ca halvparten av spørsmålene før jul! Takk til de som sendte inn spørsmål, dere som ikke har fått kommentarer som takk skal få det ut uken!

Mine dyr:
  • Postet: 15.11.2012

Som de aller fleste som har sett videoene mine har forstått så er jeg veldig glad i dyr. Jeg er oppvokst med hagehøns, hunder, katter, undulat, kaniner, gullfasaner og påfugler. Familien min er også veldig friluft-gale, så jeg har også møtt en god del ville dyr. Jeg synes flaggermus, frosker, mus og insekt er søte, noe som mange synes er ekle skapninger.

For et år siden flyttet jeg for meg selv igjen, etter å bodd et år sammen med to gode venner, og da begynte jeg å savne å ha kjæledyr. Når jeg gikk på videregående så bodde jeg såpass nært foreldrene mine at jeg kunne komme hjem når jeg ville for å få min dose med kjæledyr, og når jeg bodde sammen med vennene mine så jeg vel litt på dem som substituter for kjæledyr, men med en gang jeg flyttet for meg selv her oppe, så savnet jeg altså dyr. Etter å ha sjekket ut en god del forskjellige dyr og hørt med flyselskap så jeg var sikker på at jeg fikk med meg dyrene til jul og sånt, så falt valget mitt på ørkenrotter, eller gerbils som det også kalles. 

Disse ørkenrottene er to jenter som heter Ronja (T.V) og Gobi (T.H). Ronja fordi de er født i Sverige (kort for Ronja Røverdatter) og Gobi fordi de er ØRKENrotter. Nå har jeg hatt de i snart et og et halv år, og dette er kjempetrivlige dyr. De er ikke kosedyr da de ikke kan sitte stille i et sekund, men de lager litt liv i leiligheten og gir meg noe å gjøre. Bruker å ha de ute å springe på badegulvet i en time hver dag, og de klatrer på meg som gale. Eneste utingen med dem er at de spiser på absolutt alt! De har spist istykker klær, håndduker og til og med begynt på en kommode, så man må være litt obs på det. Ha på seg klær man ikke er redd for rundt dem og sånt liksom.Men jeg har også en katt, selv om hun ikke bor til meg enda. Hun satt plutselig foran huset til foreldrene mine, og hun var der i en uke uten at de ga henne mat, for de trodde jo at hun bare var på en liten rundtur. Men så begynte hun å bli såpass tynn og hun var der konstant, så de tok henne inn. Og etter mye leting etter eierne hennes har vi måtte gitt opp. Mest sannsynlig noen som bare hadde dumpet henne i nærheten, og derfor tok vi inn henne. Problemet er bare at verken foreldrene mine eller broren min som bor i nærheten vil ha katten. Så jeg har tilbydt meg at når jeg er ferdig å studere, neste sommer, så kunne jeg ta henne inn, noe de gikk med på. Da skal jeg jo få meg jobb og mest sannsynlig få meg en litt større leilighet så det går ann å ha både katt og gnagere samtidig. Kattepusen gikk under navnet Pusi i mange måneder, men når vi avtalte at jeg skulle overta henne fikk jeg gi henne et nytt navn. Så nå heter hun Emmylou. Rart navn på en katt, kanskje.. Men jeg liker det! Hun er oppkalt etter en sang av First Aid Kit faktisk. Gleder meg til hun kommer til meg!Tips til flashplayer-spill?
  • Postet: 18.10.2012

Jeg trenger tips til flashplayer-spill som faktisk er underholdende og litt varierte.. Ikke sånn ala tetris men med et plot liksom.

 

Noen tips der ute?

 

Ellers så får jeg mest sannsynligvis vis alt går bra og komplett ikke er ondskapsfulle så får jeg pengene mine tilbake om et par dager så jeg får bestilt ny data (igjen). Krysser fingre og tær! Den siste dataen de sendte meg gikk ikke ann å skru på en gang, så derfor jeg sitter uten en ok data for tiden :) Så om ei uke eller litt til så får jeg lagt ut videoer igjen, av bedre kvalitet enn de forje.. :)

Om meg.
  • Postet: 17.10.2012

Introduksjon:

Jeg er en jente på 25 år, bosatt på Helgeland, og som bruker fritiden min på mye rart. Jeg har 1 ørkenrotte, ved navn Klara Numel, og en liten hest ved navn Frida, som jeg fikk i julegave av Stinetta. Ellers bor jeg med øksen Brynhild og hodeskallen Didrik. Ugle Bugle holder meg også med selskap (når jeg kan finne han iallefall). Jeg hekler, tegner, lager kort, binder fluer (selv om jeg hater å fiske), leser bøker, ser serier og filmer, klimprer på mandolinen min i ny og ne, og hører mye på sær musikk. Men det jeg kanskje bruker mest tid på, er å spille dataspill!

Jeg er nemlig en nerd og stolt av det. Går mye i Minecraft, men liker også Left 4 dead 2, Don't starve, Sims 3 og Kampen om Midgard. Ellers er jeg en gother, skogsalv, monsterjeger, dyreverner, hippie, selvutnevnt overlevelsesekspert og hobbygartner. Jeg er også nokså tonedøv, men elsker å synge, helst i dusjen. Og selv om jeg elsker å spille voldelige spill, klarer jeg ikke å drepe fluer en gang i det virkelige liv. Jeg er altså litt merkelig, men er fullt klar over det, og jeg liker å være sånn som jeg er!

Jeg har to youtubekanaler, og er del av en tredje kanal. Min hovedkanal heter MsHildur90, hvor jeg legger ut barnevennlig innhold fra spill, samt noen vlogger innimellom. Min andre heter Skammekroken, og er ikke barnevennlig. Der legger jeg ut litt mer voksne spill, og skrekkspill. 

Kanalen jeg er del i heter RageQuit.no, hvor det legger ut litt tilfeldige gamingvideoer, og videoer fra serverne våre og slikt. 

Jeg er med i XioCo, som er en organisasjon som har en norsk minecraft-server gående. Jeg er også styreleder av organisasjonen RageQuit, som har som mål å ha ulike norske spillservere oppe, som alle kan spille på. RageQuit har en egen blogg og et eget forum.

Ellers har jeg også en blogg som er litt mer random, som heter hildurs.blogg.no, hvor jeg skriver om dyr, natur, håndarbeid og samfunnsaker som engasjerer meg.

Jeg har også en blogg hvor jeg legger ut dikt, noveller og ting jeg skriver, som heter HildeHogsnes.blogg.no. Skriver mye rart, så kan være verdt å ta en titt!

 
 

Denne bloggen:

Har vil jeg skrive en del om spill, bøker, tegneserier og alt det nerdete tingene jeg har holdt inne for meg selv alt for lenge. Jeg blir også å legge ut en del tegninger jeg har laget selv, samt youtubevideoene jeg lager.

 

Timeplan:

Jeg har ikke en timeplan, da det er for vanskelig å holde seg til den pga jobb og andre ting som spiser opp fritiden min. Det kommer videoer når jeg har tid. Prøver å få ut 5 videoer hver uke på hovedkanalen, og minst 2 video på Skammekroken, men kan ikke love noe ettersom livet ofte kommer litt i veien for mine nerdehobbyer!


 

FAQ:

 

Hva heter du?

- Hilde, men liker Hildur mye bedre, det bruker søsteren min å kalle meg :D

 

Kan jeg få mailen din?

- Jeppur, mshildur90@hotmail.com

 

Kan jeg få skype-en og facebook-en din?

- Neiur, disse er private, så ikke legg meg til der om dere finner meg, godtar aldri folk jeg ikke kjenner.

 

Har du noen annen plass jeg kan chatte med deg?

- Jaur! Jeg har min egen Discord-server, hvor alle kan komme inn og chatte med meg og andre søte småtroll. Discord er gratis og enkelt å skaffe seg! Du kommer deg inn på min Discord ved å trykke på denne linken: https://discord.gg/wufkShN. Ellers er jeg også ganske flink å svare på kommentarer på videoene mine og Instagram.

 

Hvor bor du?

Jeg bor på Helgeland, på kysten, i et lite hus i skogen, omgitt av småfugler og elg.

 

Hvilke partnerskap har du på Youtube?

- Jeg er medlem av Splay, både med hovedkanalen og Skammekroken.

 

Hvordan data har du?

- Jeg har en Asus G75V, 17,3 tommer.

 

Hva redigerer du og spiller du inn med?

- Jeg bruker Audacity for å ta opp mikrofonlyden min, Fraps for å ta opp video og lyden inne på spill, også redigerer jeg det sammen med Movie Studio Platinum 13.

 

Hvordan kamera har du?

- Canon PowerShot S5 IS.

 

Hvor kommer du fra (du har jo så fin en dialekt)?

- Mine 6 første år bodde jeg i Nord-Trønderlag, så flyttet jeg til Nordland og bodde der i 12 år, før jeg flyttet til Tromsø. Så har litt blandingsdialekt ja!

 

Hva heter dyrene dine?

- Ørkenrotta Klara Numel! Har hatt en god del dyr i mitt liv, men akkurat nå er det bare henne jeg har.

 

Hva slags musikk liker du?

- Mye rart jeg hører på, men mine favorittband/artister er: Bronze Radio Return, The Killers, Imagine Dragons, Ryan Adams, Counting Crows, Ani Difranco, Laura Marling, First Aid Kit, Of Monsters And Men, Kyla La Grange, Orla Gartland, MGMT, Dave Matthews Band, Ben Harper, Katzenjammer, BigBang, Paolo Nutini, The White Stripes, Queens Of The Stoneage, Chris Thile, The Lumineers, Shakira og mange mange flere!

 

Hva slags bøker leser du?

Leser mye fantasy og krim, og min absolutt favorittforfatter er Stephen King, men liker mange flere. Noen av favorittbøkerne er Haikerens Guide til Galaksen, Dreamcatcher, Håndtering Av Udøde, La Den Rette Komme Inn, Insomnia, Harry Potter-serien, Narnia-serien, Bartimeus-triologien, Det Gyldne Kompasset-serien og Harry Hole-serien.

 

Har du noen spill å anbefale?

- Ja, anbefaler Minecraft, Sims 3, Don't starve, The Walking Dead, Left 4 dead 2, Next Cargame, Sir, you are being hunted, og Kampen om Midgard.

 

Sosiale medier:

- Snapchat: MsHildur90

- Instagram: MsHildur90 og Hilde.Hogsnes

- Twitter: MsHildur90 og HildeHogsnes

- Facebook: MsHildur90 og HildeHogsnes

 


#hildur90 #mshildur90 #hilde #hildur #xioco #ragequit #ommeg #meg #introduksjon #youtube #gamer #blogger #vlogger #FAQ

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!