Hildur, hvorfor legger du ikke ut videoer?
 • Postet: 11.03.2017

Hei!

Mange har nok lagt merke litt at i perioder er jeg meget dårlig til å legge ut videoer, og jeg kan forstå at det er irriterende for dere som følger med på en serie for eksempel, eller kanalene mine generelt. 

Jeg skal her prøve å forklare litt hvorfor det av og til blir slik. 

Det er rett og slett livet som kommer i veien av og til.

Noen ganger er det pga helsen min, ettersom jeg ofte blir dårlig, og går å har mye vondt i kroppen til tiden, men dette medfører som oftest bare noen dager med lite aktivitet. De gangene jeg er borte fra kanalene en lengre periode er det ofte noe som skjer i livet mitt som rett og slett krever mer av meg, og da må youtubekanalene nedprioriteres. Akkurat nå er jeg ute i praksis på et bibliotek, og selv om jeg bare er det 6 timer, fire dager i uka, har jeg blitt meget sliten av dette pga helseproblemene mine. Jeg har såvidt orket å laget meg skikkelig middag de siste ukene, så å lage videoer har jeg iallefall ikke klart å gjort. Bare å lage meg ostesmørbrød har vært slitsomt liksom. Denne uken har jeg begynt å føle meg litt bedre, så det kan hende at jeg får til å lage litt videoer på fridagene mine framover, som er onsdag, lørdag og søndag. Men jeg vil ikke love noe, ettersom jeg hater å skuffe folk. Og jeg føler jeg skuffer folk en del når jeg har perioder som dette hvor det kommer få eller ingen videoer.

Trekningen som skulle vært 28. februar ble også utsatt litt, ettersom jeg ikke har orket å lage noe video. Jeg prøvde å lage en kort video hvor jeg trakk en vinner, men videofilen forsvant rett og slett, så jeg mistet motet litt pga det. Jeg tenker videoen hvor jeg annonserer vinneren blir å komme denne helgen, og må bare beklage at det har tatt en del ekstra tid.

Hvor lenge vil dette foregå?

Jeg tror at etter første uke i april vil ting bli bedre. Jeg flytter nemlig rundt 1. april til en plass med bedre internett, bedre pc og mindre distraksjoner. Jeg blir også ferdig med praksisen da, så kanskje får jeg litt bedre tid da!  Jeg gleder meg veldig masse til dette, da det blir lettere å få ut videoer med godt nett, og at jeg i tillegg kan streame om jeg ønsker det! Jeg trives veldig godt på praksisplassen min, selv om jeg blir sliten pga den, så det er ikke bare negativt. Bibliotekaren er superhyggelig, og alle besøkende er så trivelige, og å spille Ludo med folk fra voksenopplæringen er også kjempegøy! =) Fram til begynnelsen av april kan du følge meg på SnapChat og Instagram for å følge med på hva jeg bedriver med for tiden, brukernavn MsHildur90 begge steder!

Takk for at dere er så tålmodig og støttende! Jeg er virkelig veldig glad i dere alle sammen <3


#youtube #yt #video #hildur #hildur90 #mshildur90 #praksis

KONKURRANSE: VINN NEVER ALONE!
 • Postet: 06.02.2017

Jeg kjører igang en konkurranse, hvor du kan vinne et eksemplar av Never Alone (Kisima Ingitchuna), som er et flott spill! Grunnen til dette er at jeg nylig la ut video nummer 500 på hovedkanalen min, MsHildur90!

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å trykke inn på denne videoen, og kommenter under videoen! 


#youtube #konkurranse #konk #vinn #trekning #neveralone #spill #game #gaming #games #gamer 

Hva skal ta over for Grim Fandango?
 • Postet: 17.01.2017

Hei! Jeg vil gjerne høre hva dere ønsker jeg skal spille på hovedkanalen min når Grim Fandango-serien er over! Det blir Hilduriania (minecraft), Hildur Testur og Vlogur, men jeg vil gjerne ha en gamingserie til gående. Jeg tror Grim Fandango er ferdig iløpet av en måned, så da blir det noe nytt på kanalen!

Trykk på linken og stem på den serien du ønsker mest!

http://www.strawpoll.me/12077782

 #youtube #yt #spørsmål #mshildur90 #hildur90

Ukeplan for mine kanaler:
 • Postet: 11.01.2017

Ettersom jeg har tenkt å bruke 2017 til å satse på Youtube og skriving, så tenkte jeg det var greit å legge opp en ukeplan igjen, slik jeg hadde for lenge lenge siden. Det kan selvfølgelig komme forandringer etterhvert, men jeg satser på at det blir positive forandringer som at det plutselig kan bli en ekstra video innimellom!

 

Plan for MsHildur90, hovedkanalen:

Mandag:

Gamingvideo (miniserier eller en litt lengre serie)

Onsdag:

Hildur Testur/Vlogur

Torsdag:

Hilduriania (Minecraft)

Fredag:

Gamingvideo (miniserier eller en litt lengre serie)

Søndag: 

Hilduriania (Minecraft)

 

Plan for Skammekroken, den litt mer voksne kanalen:

Mandag:

Her kommer det til å komme en liten overraskelse etterhvert, mest sannsynlig begynner den i mai.

Tirsdag:

Gamingvideo (miniserie, test av et spill eller en lengre serie)

Lørdag:

Gamingvideo (miniserie, test av et spill eller en lengre serie)

Så dette er planen jeg kommer til å prøve å følge. Jeg håper at på de dagene jeg ikke har noe video planlagt på hovedkanalen så kommer det innimellom til å komme en ekstra video, men jeg kan ikke love noe. Det er vanskelig nok å legge ut en video om dagen når Youtube ikke er jobben din. Samtidig må jeg fokusere en del på skrivingen min da jeg har blitt kontaktet av et forlag som ønsker å publisere noe jeg har skrevet iløpet av året! Så dette blir et spennende år for meg, og også forhåpentligvis for dere også!


#youtube #yt #youtuber #mshildur90 #hildur90 #skammekroken

Vil du vinne spillene Orcs must die 2 og Monaco?
 • Postet: 03.12.2016

RageQuit har en adventskonkurranse hvor du kan vinne spillene Orcs must die 2 og Monaco! Trekningen blir 24 desember, og alle kan bli med (forutennom RageQuits styre). Det er enkelt, alt du trenger å gjøre er å lage en bruker på forumet deres, og kommentere under denne posten: http://forum.ragequit.no/threads/adventskonkurranse-vinn-orcs-must-die-2-og-monaco.799/#post-1227

#konkurranse #vinn #trekning #giveaway #spill #game #gamer #games #gaming #monacogame #orcsmustdie2 #adventskonkurranse

Har du lyst å vise fram dine kunstneriske evner?
 • Postet: 30.11.2016

Hei! Jeg skal ha julekalender på youtubekanalen min i år som i fjor, og derfor ser jeg etter folk som har lyst å tegne eller male noe som jeg kan vise fram på julekalenderen. Det kan være noe relatert til jula eller til kanalen min eller både og, du bestemmer selv. Bidraget kan du sende til mshildur90@hotmail.com, og skriv gjerne hvordan navn du ønsker jeg skal si i videoen så jeg kan si takk. Det kan være bloggnavnet ditt, instagramnavnet ditt eller bare fornavnet ditt for eksempel. Alle tegningene blir skrevet ut og hengt på veggen, og blir vist fram i videoene!#tegning #maling #male #tegne #hobby #advent #jul #adventskalender #julekalender #hildursjul

Smakebit fra årets julekalender!
 • Postet: 30.11.2016Dette er logoen til årets julekalender, som blir å gå hver dag på min youtubekanal i desember! Første episode kommer ut i morgen! Enda litt å gjøre før den er klar til i morgen, men det er mest bare småpuss og koselige ting, så det går fint! I julekalenderen blir det gaming, humor, vlogging, tegninger og mye mer!

#youtube #yt #jul #advent #julekalender #adventskalender #mshildur90 #hildur90

Veldedighetsstream: Bring children from streets - BCFScharity
 • Postet: 19.11.2016

En gruppe gamere fra IKT VG2 på Amalie Skram Videregående skole bestemte seg for å bruke helgen sin på å samle inn penger til veldedighetsstiftelsen Bring children from streets, ved å streame spill og underholde andre! De streamer Minecraft, LoL, Overwatch og mye mer! Mange snakker om at spill ikke bidrar til noe positivt, men det er så langt fra sannheten som det kan komme, og dette er superflott gjort av dem! Gå gjerne inn på streamen deres, doner litt (alt hjelper) og gjerne gi dem noen godord i chatten! Link til stream: https://www.twitch.tv/bcfscharity

Bring children from streets jobber for å hjelpe foreldreløse barn og unge i Uganda, ved å samle inn penger som går til ulike formål.

Pengene går til:

 • Økonomisk støtte til Nsumba barnehjem, Nsumba, til drift, opprustning og vedlikehold.
 • Å etablere barnebyen JaJa Nsumba B Children Village.
 • Stimulere til annet utviklingsarbeid til beste for barna på institusjonen/e, bl.a. gjennom bruk av idrett.

 

Bildene er lånt fra Bring children from streets Facebookside.
 

OPPDATERING: De er nå ferdig med streamen, og samlet inn hele 3 250 kr! De var kjempeflinke! =D

#veldedighet #charity #uganda #stream #streaming #BCFScharity

YT: Hildurs adventskalender: Har du lyst å bidra?
 • Postet: 16.11.2016

I år som i fjor blir det en adventskalender på hovedkanalen min, og i år kan du bidra! Det er flere ting du kan bidra med, og alle som er med på dette får selvfølgelig shoutout!

Hva kan du gjøre for å bli med?

 

1: Det er veldig koselig med tegninger og slikt, så om du vil sende inn en tegning som enten har med jul eller kanalen min å gjøre, så blir jeg superglad! Du sender inn det du lager på mailen min: mshildur90@hotmail.com og skriv gjerne hvilket navn jeg skal bruke når jeg gir deg shoutout. Har du en youtubekanal for eksempel kan du gi meg navnet på den.

 

2: Send meg utfordringer! Jeg vil ha utfordringer av alle slag, og de beste blir jeg å gjennomføre iløpet av adventskalenderen. Du kan enten kommentere under her på dette blogginnlegget, eller sende det til meg på sosiale medier av noe slag.

 

3: En av episodene blir spilt inn sammen med de som er på Discorden min, så join der for en mulighet til å bli med i en video. Videoen blir spilt inn på Minecraft, og om du ikke har mic så er ikke det et stort problem. Discord-link: https://discord.gg/wufkShN

 

4: Om du holder på med youtube eller streaming, så kan du spille inn en video der du svarer på spørsmålene under, og sender de til meg. Gjerne legg videoen inn på Dropbox og send meg nedlastningslinken på mail (mshildur90@hotmail.com) eller som privatmelding på sosiale medier. Krav er en helt grei mic, og om du ikke vil vise ansiktet ditt kan du for eksempel spille inn en liten snutt i minecraft av karakteren din der. Husk å ha youtube-/streamernavnet ditt i navnet på fila, slik at jeg lettere holder styr på hvem de ulike filene er fra og hvem jeg skal gi shoutout til! Gjerne svar kort og presist, slik at videofilen blir minst mulig, og det blir lettere å redigere. Om du vil hoppe over noen av spørsmålene så gjør du det.

Spørsmålene:

1. Hva er den beste julegaven du har fått noen gang?

2. Hvem er vanskeligst å finne gave til?

3. Hviken norsk youtuber/kjendis ligner mest på nissen?

4. Hva liker du best med jula?

5. Hva får deg i julestemning?

6. Hvor bor nissen?

7. Hvorfor har vi juletre?

8. Hva ønsker du deg i julegave?

9. Er du en nisse eller engel? Og hvorfor?

10. Hvorfor sier nissen Ho Ho Ho?

11. Kan du etterligne hovmesteren?

12. Ønske alle en god jul!

 

Fristen for å sende inn ting er 1. Desember, men videoen kan sendes inn litt over 1. desember.


#jul #advent #adventskalender #julekalender #youtube #yt

MsHildur90 har fått seg Discord!
 • Postet: 15.09.2016

MsHildur90 (meg) har endelig fått min egen Discord! Det er et program som er en blanding av Teamspeak, Mumble og Skype, som er gratis å skaffe seg. Man kan enten ha den i nettleseren eller laste ned selve programmet, så det er veldig enkelt og greit å joine. 

På min Discord kan man snakke og chatte om alt mulig rart, med meg og andre! Er det en chat du føler mangler på Discorden min, eller har en ide til noe, så ta gjerne kontakt med meg gjennom Discord! Jeg liker alltid å høre hva dere har å si! Det er også lov å dele link til sin egen kanal der inne, inne på Deling-chatten, så lenge man følger reglene jeg har satt opp.

For å bli med trenger du bare å trykke på denne linken: https://discord.gg/wufkShN


#discord #chat #mshildur90 #hildur90

Filmanmeldelser på Youtube
 • Postet: 10.07.2016

I det siste har jeg sett en del på filmanmeldelser på Youtube. Mest fordi jeg synes det ofte er veldig underholdende, og får meg til å ønske å se merkelige filmer jeg kanskje ikke hadde tenkt på å se før. 

Det er spesielt to kanaler jeg ser på, og dette er Channel Awesome og Bobsheaux. De lager filmanmeldelser, men samtidig legger de til mye mer inn i videoen, slik at det ofte blir sitt eget lille plott i videoen, og derfor mer underholdende. Channel Awesome er den største av disse, med flere ansatte og slikt, mens Bobsheaux bare er en mann (med hjelp av sine venner og bekjente). De anmelder også litt serier og tegneserier, men for det meste går det i filmer. Faktisk har de fått meg til å bli mer interessert i superhelt-tegneserier, og jeg har nå virkelig lyst å prøve å lese tegneserier om superhelter, noe jeg ikke var interessert i før. Jeg leser tegneserier, men superhelter har liksom aldri vært min ting, om du ikke kan definere Fantomet som en superhelt.

Jeg vil anbefale deg å se på disse to kanalene om du liker filmanmeldelser med en vri. 


Ser du på noen av disse?

Eller kanskje du ser på andre som legger ut filmanmeldelser?

Syklende tape og Game Of Thrones stuff!
 • Postet: 28.06.2016

Jeg fikk en pakke i posten i dag! Jeg hadde bestilt en del ting til en goodiebag jeg skal sende ut, til han som vant FTB-tegnekonkurransen min, og i samme slengen fant jeg et par ting til meg selv! 

Jeg bestilte meg en tapeholder, som var formet som en gammeldags sykkel, noe som så skikkelig søtt ut. Eneste problemet er at tapen klistrer seg fast på framsiden av sykkelen om man ikke følger med! Men riktig søt, og når kontoret mitt er ferdig vil den få en flott plass der!Ellers kjøpte jeg også et par Game Of Thrones-ting! Jeg elsker denne serien, selv om jeg bare har sett ut tredje-sesongen. Skal lese den første boken i serien ganske snart, og gleder meg noe voldsomt!

Først og fremst kjøpte jeg en musematte, for dette trengte jeg virkelig etter å ikke ha hatt ei musematte på 10 år eller noe. Den siste musematten jeg hadde var ei jeg fikk i et Donald-blad for lenge siden, så dette var en oppgradering!

Også kjøpt jeg en nål, med merket til Stark-familien! Har ikke noen klær den passer til, men det kommer nok etterhvert!Gøy å få pakke i posten! Spesielt når man også fikk bestilt noen gøyale ting til vinneren av konkurransen!

Det var Sondre som vant tegnekonkurransen, med tegningen under. Jeg venter enda på en pakke til, men når den kommer så får jeg sendt goodiebagen til han! Skikkelig fin tegning! Jeg henger fra skiltet, biblioteket er der i bakgrunnen. Det er trær og blomster der, bier og oksen Nietzsche, og til og med erkefiendene mine! Så kult!


 

#post #pakke #GoT #stark #sykkel #kontor #tegning #konkurranse #vinner 

KOMMENTARSØNDAG!
 • Postet: 25.06.2016

Hei! Jeg tenkte jeg skulle begynne med noe nytt, både når det kommer til blogg og youtube. Dette har jeg kalt Kommentarsøndag. Det går ut på at hver søndag skal jeg kommentere på blogger og youtubekanaler som ikke får så mye oppmerksomhet og kommentarer. Hvordan velger jeg hvilke jeg skal kommentere på? Jo, på to måter. Først og fremst blir jeg å legge ut innlegg på Facebook, hvor folk kan linke sin egen blogg eller youtubekanal. Jeg blir også å oppsøke blogger og youtubekanaler selv, for å ikke bare kommentere hos de som spør om det. 

Det er så mange som lager ting som er kjempebra, men som ikke får noe tilbakemelding fra noen. Og det er veldig umotiverende og mange slutter fordi de ikke føler noen bryr seg. Mange driver på med noe som de ønsker seg kommentarer på, men de gir ikke kommentarer selv til noen andre, og dette vil jeg ha forandring på. 

Om du har lyst å være med på dette, så er du hjertelig velkommen. Alt du trenger å gjøre er å kommentere på en blogg eller youtubekanal, en skikkelig kommentar (ikke bare spam), og vær vennlig i kommentaren. 

La oss gjøre samfunnet rundt youtube og blogging mer hyggelig og givende!

Your Comment Counts words on a red suggestion box to illustrate the value and importance of feedback, opinions, suggestions and brainstorming ideas
#kommentarsøndag

Anmeldelser på video eller blogg?
 • Postet: 25.05.2016

Jeg har tenkt en del i det siste om hvordan jeg kan få tid til alt jeg vil. Jeg har som sagt al for mange hobbyer, samtidig som jeg har jobb, og hus og hage som må gies kjærlighet til. Det føles ikke som fritiden strekker til liksom. Det at jeg har tre egne blogger, er leder for to gruppeblogger, har to egne kanaler og leder for en annen gruppekanal, og i tillegg er leder for organisasjonen RageQuit, hjelper liksom heller ikke. Jeg har for mye å gjøre, og for lite tid. Egentlig burde jeg kutte ut noe, men det er alt for vanskelig!

Derfor tenkte jeg litt på hvordan jeg kunne få til innhold på både blogg og youtube samtidig. Ideen min var anmeldelser.. Jeg skriver anmeldelser på bloggene mine innimellom, både av filmer, bøker, tegneserier osv, og kanskje hadde det vært en ide å lage det om til videoer isteden, også legge ut videoene på bloggen i tillegg?

Spørsmålet er jo om folk kommer til å se videoen, eller om jeg i tillegg til å legge videoen på bloggen også må skrive anmeldelsen slik at folk kan bestemme om de vil lese eller se/høre?

Hva synes du?#video #youtube #anmeldelse

Har du noen merkelige filmtips?
 • Postet: 06.05.2016

Jeg leter etter filmer å se på fritiden min. Men jeg er ærlig talt litt lei de standard filmene man blir bombandert med på daglig basis (marvel, DC osv). Jepp, jeg elsker superhelter, men det er rett og slett for mye, spesielt når filmene er lite gjennomtenkte med et kjedelig plot. Selv om filmene i seg selv er underholdende, gir de meg ikke noe. Jeg husker ikke hver enkelt film, det blir mer som en suppe laget av filmer som er mer eller mindre samme fortelling, bare med ulike karakterer og morsomme ting de sier. Og det kommer ikke til å roe seg ned ved første stund.


 

Derfor ønsker jeg tips om filmer som kanskje er litt merkelige og spesielle, eventuelt filmer som er ukjente men gode. De trenger ikke være norske eller engelske heller, for jeg ser gjerne utlandske filmer med undertekster. 

Har du noen tips?


#film #tv #marvel #dc #superhelt #filmer #tips

Julefilmer?
 • Postet: 31.12.2015

Jula er full av tradisjoner, og filmer har blitt en del av disse tradisjonene. Hele jula vises det film etter film, og mange føler de må se en viss film for å komme i julestemning. Så derfor tenkte jeg litt å skrive hvordan filmer jeg bruker å se i jula.

1. Askepott

En mann som gjør alle stemmene, et teit plott, og en søt musikk er nok til at jeg liker denne filmen.

 

2. Jakten på julestjerna

Morsom, spennende og søt. Spesielt nissene liker jeg veldig godt, og de som jobber i slottet.

 

3. Flåklypa (den originale, ikke de dritfilmene som har kommet ut i ettertid)

Denne filmen er bare elsk. Digger alt med den.

 

4. Alene hjemme 1, 2 og 3 (ikke 4ern og 5ern, da de ikke er så bra)

Elsker de to første Alene Hjemme-filmene. Nummer 3 er også ganske bra. Så derfor ser jeg disse, og stopper etter nummer 3, ettersom filmserier mister sin sjarm når det bare kommer ut mer og mer, uten en tanke på kvaliteten.

 Det er mange andre filmer jeg liker å se i jula, men som ikke har blitt en tradisjon for meg, iallefall ikke enda. På bildet ovenfor, så er det noen av dem. Grinchen, Narnia, The Holiday og Love Actually er filmer jeg får julestemning av, men som jeg ikke må se hver jul.

Hvordan film får deg i julestemning?

"Hildur kan ikke du lage en minecraftserver?"
 • Postet: 29.12.2015

Ofte får jeg spørsmål om jeg ikke kan lage min egen server hvor folk kan spille på sammen med meg. Så derfor tenkte jeg å skrive et lite innlegg om det. 

Det er MYE jobb å sette opp en offentlig server! Jeg vet dette, fordi jeg er med i staben av XioCo, hvor jeg har vært med å lage server før, og fordi jeg for tiden er med å bygger på RageQuits nye server. 

Skulle jeg laget en server bare for meg og de som ser på youtubekanalene mine, så hadde det blitt en elendig server, som jeg hadde brukt mer tid og penger på enn den var verdt. Og de som spilte der ville ikke fått noe god spillopplevelse. Jeg har rett og slett ikke tid å jobbe med en server helt alene. Jeg har selvfølgelig venner som kunne hjulpet til, men de jobber jo med XioCo, MCNO eller RageQuit, så jeg vil ikke ta deres oppmerksomhet bort fra de serverne som er mye større enn det jeg hadde kommet til å lage. Dessuten er jeg litt kontrollfrik, så jeg hadde ikke klart å delegere alle arbeidsoppgavene over på noen andre enn meg selv.

Det kan hende at det i framtiden kommer en Hildur-server, men det blir ikke før kanalene mine har vokst seg større. For akkurat nå er kanalene mine ganske små, og jeg burde fokusere på å få de skikkelig igang igjen, og samtidig fokusere på jobben min, og skrivingen min. 

Men jeg er jo å treffe på XioCo-serveren, samt etterhvert RageQuit sin server når den lanseres. Så dere kan jo enda møte meg "ingame".#minecraft #mc #server #spill #game #gamer #gaming #xioco #ragequit #ragequitno #hildur90 #mshildur90

Hva har jeg spilt i 2015?
 • Postet: 29.12.2015

Jo, det kan jeg fortelle deg.

Jeg har spilt:

 • MInecraft. Det kom ikke som noe sjokk. Jeg er stab på en server, bygger på en server og spiller inn fra Minecraft i Hilduriania.
 • Feed The Beast. Moddet Minecraft. Spiller det i serien min Feed The Demon, hvor jeg har blitt kidnappet av demonene til deres verden, for å hjelpe dem å sloss mot gulrotkongen og hans gulrøtter!
 • The Wolf Among Us. Også et spill jeg har serie fra. Fullførte alle 5 episodene, og håper på en oppfølger.
 • Skyrim. Jeg har spilt mye Skyrim. Jeg har serie derfra, og samtidig spiller jeg det mye i fritiden. Jeg har veldig lyst å fullføre spillet.
 • Don't Starve. Selv om serien min derfra er ferdig, så har jeg spilt det litt ellers også, mye alene, men også med venner.
 • Sims 3. Det er lenge siden, men jeg har spilt litt Sims 3. Jeg har en serie derfra (som ikke er ferdig) og ellers er det et spill jeg elsker å spille ellers også. Jeg har også en plan om å ikke bare fortsette serien min derfra, men å legge ut noen andre videoer derfra, som jeg har tenkt på en stund.
 • Peggle. Det er flaut å innrømme det, men jeg har spilt Peggle mye. Jeg prøver å få perfekt score på alle banene, og det er flott tidsfordriv om man ser serier eller filmer.

Ellers har jeg spilt en god del forskjellige spill, men ikke noen som jeg har spilt i lengre perioder, annet enn disse spillene. Jeg spiller ikke så mye, og det ble enda mindre da jeg flyttet, ettersom jeg fikk et hus og en hage å fikse opp i tillegg til alt annet i livet. 


 

Hva har du spilt i år?

Hva har jeg spilt i jula?
 • Postet: 27.12.2015

Jeg har ikke spilt mye i jula, må jeg innrømme. Jeg har hjulpet til litt med mat og husstell, og vært sosial med familien. Jeg har spist mye god mat, og alt for mye godteri. Jeg har også prøvd å skrevet litt, men det er vanskelig å konsentrere seg i et hus fullt av folk. 

Det jeg har spilt i jula er blant annet Skyrim, ettersom jeg er hektet, og har lyst å fullføre spillet. Jeg har ikke spilt det så mye, da det ikke er helt barnevennlig, og jeg ofte har hatt tantebarn sammen med meg i jula. 


Jeg fant en kanin under havet i Skyrim. Litt rart å se en kanin springe på havets bunn!

Jeg har spilt litt BattleBlock Theater, ettersom tantebarnet er hektet på det spillet, og derfor har lyst å spille det, og da må jeg hjelpe til litt. Hun er 6 år, så det er greit å hjelpe til litt da. Det er også veldig koselig å spille litt sammen!

Jeg hadde en plan om å spille masse Sims 3 i jula, men det har jeg enda til gode å gjøre. Det er rett og slett vanskelig å være en "flink" spillnerd, når man er med familien sin. 


Rasmus og en av hans tusen hester!

Det kommer til å bli mer spilling på meg etter nyttår, og det gleder jeg meg faktisk til!

Hva har du lest i jula?

VINN BLOGGSHOUTS OG SPILL!
 • Postet: 30.11.2015

Ville bare skrive et kort innlegg om konkurransene som går over på spillsamfunnet RageQuit. 

Vi har to konkurranser:

1. På forumet vårt kan du vinne spill om du registrerer deg som forummedlem, og kommenterer på dette innlegget.

2. På bloggen vår Ragequit.blogg.no kan du vinne bloggshouts og spill! Hver søndag trekker vi nemlig ut en som vinner 5 bloggshout + et spill, ut av de som har kommentert på advents-innleggene den uken trekningen er. Første innlegg kan du finne her!#konkurranse #giveaway #givekk #gave #premie #trekning #konk #spill #bloggshouts #vinnbloggshouts #ragequit #ragequitno #RQ

Skyrim-serien min.
 • Postet: 18.11.2015

Skyrim-serien min kommer til å bli avsluttet om et par måneder eller så, bare så dere vet og kan forberede dere på det.

Dette er fordi jeg vil ha en mindre antall serier på kanalen, slik at jeg lettere kan legge ut oftere videoer fra de ulike seriene!

Jeg ser også at Sims, Hilduriania og Feed The Demon har høyere seertall (Spesielt FTD), og vil derfor fokusere på det dere virker som dere liker best.

Om noen er fan av Skyrim-serien, så beklager jeg dette, men jeg er under et evig tidspress, hvor døgnet liksom ikke har nok timer, og da må kanalen "nedkomprimeres" litt. Håper det i det lange løpet vil gi dere en bedre kanal, da jeg får mer tid til å få ut videoer fra de ulike seriene litt oftere. For akkurat nå er det veldig vanskelig å holde kanalen aktiv, samtidig som jeg jobber, pusser opp hus, fikser opp hage, skriver, tegner, leser og alt annet jeg gjør.

Jeg tenker at Sims 3, Hilduriania og Feed The Demon kommer til å være faste serier på kanalen, og at det kommer litt ekstra slik som Hildur Testur og Vlogur, samt noen miniserier. Om jeg finner noe som kan være en fast serie en stund framover, kan en av de andre faste seriene ta en pause, men jeg håper å unngå dette, da seriene mine har en tendens å ta seg alt for lange pauser, noe som verken jeg eller dere liker. Om noen vil ha litt tilfeldige videoer fra Skyrim innimellom, så kan jeg sikkert gjøre det, men det blir ikke noe fast. Det blir litt sånn som videoene mine fra Next Car Game, som bare kommer ut tilfeldig når jeg føler for det.

#youtube #yt #skyrim #spill #gamer #gaming #games #hildur90 #mshildur90

Undersøkelse for hovedkanalen - delta!
 • Postet: 08.11.2015

Ettersom jeg har vært uaktiv en lang periode, og bare kommet sånn halvveis tilbake til youtube-jobbingen, så har seertallet mitt dalt. Det er mye lavere enn det var før. Derfor har jeg laget en kort undersøkelse for å se hva folk tenker om kanalen. Gjerne gi både ris og ros. Jeg takler konstruktiv kritikk ganske bra for å si det sånn. Det jeg glemte å spørre om der, var om du ville jeg skulle spille inn mer med andre, og hvem du ville jeg skulle spille inn med, så gjerne skriv det i den kommentarboksen på slutten, eller legg igjen en kommentar på dette blogginlegget. 

Trykk her for å vær med. Tar maks 2 minutter. 

På forhånd takk!#youtube #hildur90 #mshildur90

En gamer som ikke spiller!
 • Postet: 19.09.2015

Jeg har nesten ikke spilt siden jeg flyttet i mai. Det er litt rart! Spill har vært en stor del av livet mitt de siste 10 årene, og nå spiller jeg plutselig nesten ikke noe. Det rareste er at jeg har ikke savnet spill så mye. Eller så har jeg ikke hatt tid å savne det!

Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller samvittighet til å gjøre det. Jeg har flyttet, fikset hus og hage, fått ny jobb og slike ting. Da har spill blitt nedprioritert litt, og da også Youtube. Jeg har spilt inn videoer, så jeg har spilt noe, men jeg har liksom ikke hatt tid å redigere videoene og legge de ut, så de ligger bare der, uferdige. 

Jeg har ikke sluttet med spill og youtube, men jeg kan vel kanskje si at jeg har en pause, mens jeg ordner en del ting. Den nye jobben er ikke så veldig krevende, men det er fremdeles en ny jobb som jeg vil gjøre best mulig. Så derfor kommer den først! 

Men noe innhold kommer etterhvert. Jeg driver nå å redigerer en Vlogur, som sikkert kommer i dag, også skal jeg prøve å få ut The Wolf Among Us etterhvert, for der har jeg spilt inn ca 6 episoder. Jeg har også noen Hildur Testur liggende, så de kan jeg jo prøve å få slengt ut. De ble spilt inn i mai, men de kan da likevel være litt gøyale å se på, hvem vet. Dette er min nye logo til MsHildur90-kanalen! Søt vel! Laget av Foofi!

#youtube #hildur90 #mshildur90

Spørsmålsrunde!
 • Postet: 08.08.2015

Tenkte jeg kunne ha en ny spørsmålsrunde, hvor du kan spørre meg om hva som helst! Gjerne prøv å tenk utfor boksen, slik at det ikke blir slike standardspørsmål jeg har svart på før på spørsmålsrundene! #spørsmålsrunde #spør #question #hildur90 #mshildur90

Anbefale videokamera?
 • Postet: 24.07.2015

Jeg har begynt å spare slik at jeg kan kjøpe meg et videokamera til vinteren, som jeg tenker jeg skal bruke for å lage videoer til youtube og slikt. Jeg trenger derfor et kamera av god kvalitet, både video og lyd. Har noen en anbefaling å komme med så har jeg blitt kjempeglad! Hadde vært gøy å kunne laget noe annet enn bare gaming-videoer!Hildur.

 

Bakdelen ved å ha et liv!
 • Postet: 23.07.2015

Man får jo rett og slett ikke tid til noen nerdeting! Plutselig skulle jeg flytte, så måtte jeg fikse i huset, ha ferie, dra på slektstreff, fikse mer i huset, og snart begynner jeg i ny jobb! Samtidig må jeg jo selvfølgelig ta meg av dyrene mine, og være med vennene mine. For å ikke snakke om hagearbeidet! Alle nerdetingene har blitt nedprioritert! Noe har selvfølgelig kommet ut, men de faste seriene mine har ikke vært så faste denne sommeren! Og jeg har ærlig talt nesten ikke spilt noe denne sommeren, og det rareste er at jeg ikke egentlig savner det så mye heller! Jeg savner mer det å savne å spille, om det er logisk! Sommeren er jo tiden hvor folk har mye å gjøre, og spesielt jeg ettersom jeg flyttet i mai, så dette er nok noe jeg bare må godta!

Om noen måneder vil jeg tro livet mitt roer seg igjen, da det begynner å bli høst/vinter, og jeg begynner å bli vant med den nye jobben! Det er slitsomt å ha et liv!#gaming #game #youtube #hildur90 #mshildur90

Fått mail!
 • Postet: 26.06.2015


Takk til Sondre, for dette kule bildet!

Mine favoritter på YouTube:
 • Postet: 25.06.2015Yogscast:

Jeg liker de aller fleste i Yogscast. Jeg begynte først å se på Simon og Lewis pga deres minecraftserie Shadow of Israfel, men har begynt å se på andre serier av dem også da de har en genial humor. Senere har jeg begynt å se på Sjin, Sips, Duncan, Nilesy og Hannah. Men er ikke alt av det jeg gidder å se på da. På Hannah sin kanal ser jeg mest på The walking Dead og tekkit, Nilesy har jeg nettopp oppdaget så ser litt forskjellig med han, Sjin og Sips har veldig morsomme minecraftserier og dessuten er de ganske flinke til å bygge. På Duncan sin kanal så jeg mest på Grim Fandango, som er et genialt spill. Hat Films har jeg også fått smaken for, da de er sånn passe gale. Der ser jeg på FTB og litt randomme videoer. Det alle i Yogscast har til felles er at de er morsomme og har koselige stemmer alle sammen. De jobber jo også med dette så videoene er profesjonelle. De andre i Yogscast er sikkert også bra, men jeg har ikke helt fått interessen for dem.

 

HISHE (how it should have ended):

Disse lager alternative slutter på filmer og spill og de er briliante! Videoene er godt animert og morsomme.

 

Collegehumor:

Disse har jeg nettopp begynt å se på, og de har mye forskjellige videoer. Jeg liker veldig godt de animerte videoene deres, sånn som seriene Dating - Its complicated og Condemmed.

 

Screen Junkies:

Ærlige trailere fra spill, filmer og serier, som gjør narr av alt som går an å gjøre narr av rett og slett. Og samtaler om filmer og slikt. 

 

Cinema Sins

Humor rundt synder i filmer. Hva er feil med filmene og slikt. Veldig morsomme. De har også en kanal som heter Music Video Sins, som jeg også anbefaler.

 

A Dose Of Buckley

Kynisk humor om musikk og samfunn. Veldig morsomt hvis man liker litt ondskapfull og mørk humor!

 

Good Mythical Morning

En snakkeshow med to gamle venner, som snakker om alt mulig rart. Ganske morsomt og interessant!

 

The Game Theorists

Teori om spill, trenger man si mer? Interessant, lærerikt og underholdende.

 

Weebl's Stuff

Animasjon med musikk, med humor.

 

VICE

Nyheter, samfunn og dokumentarer. Mye lærerikt og interesant.

 

 

Ellers så har jeg jo en del venner som driver på med YouTube, og disse finner du om du holder musetasten over "YouTube"-knappen på bloggen min, eller om du går inn på YouTube-kanalen min.

#youtube #underholdning #tv #hildur90 #mshildur90

Hva gjør du i sommer?
 • Postet: 22.06.2015

Hei!

Jeg koser meg virkelig i sommerferien, og driver å pusse opp hus, holde på i hagen, plukker urter og følger med på alt dyrelivet rundt der jeg nå bor. Om dere vil vite mer om hva jeg gjør i sommer, så følg med på min andre blogg: hildurs.blogg.no. Denne bloggen prøver jeg å holde youtube- og nerderelatert, mens den andre bloggen er litt mer om dyr, natur, hage, oppussing og samfunnet. Jeg har ikke spilt så mye i det siste, men har spilt inn en del ting som blir å komme ut framover.


(Her om dagen hadde vi en hareunge i hagen, som koste seg med noe ugress jeg hadde plukket.)

Egentlig ville jeg bare skrive et innlegg hvor jeg ønsker folk en fin sommer, og om du har lyst kan du legge igjen en liten kommentar om hva du gjør denne sommeren!

Klem fra Hildur!

#sommer #hildur90 #mshildur90

Idebok!
 • Postet: 18.06.2015

Jeg har en slitt, gammel og stygg grønn bok med meg overalt jeg er. Det er min idebok, og er noe jeg verdsetter veldig høyt i hverdagen. 

Grunnen til at jeg har denne er enkel, jeg er en person som har veldig mange ideer, til en masse forskjellig rart, men som oftest glemmer ideen eller fullfører den ikke, fordi jeg hele tiden kommer på noe nytt å tenke på. Ved å skrive ideene ned, så har jeg de iallefall, og det er første steg i å få dem gjennomført. Det er snakk om ideer til kanalene, bloggene, bøker, noveller, tegninger, thumbnails og alt egentlig. Alt som er en kreativ ide kommer inn i den boken, skrevet i en tilfeldig farge. Innsiden av boken er nemlig veldig fargerik, ettersom jeg bruker ulike penner.

Som oftest når jeg er ute å reiser har jeg denne boken fram, og lar ideene flyte fritt. Noen ideer blir kassert før de i heletatt er skrevet ned, men de med potensial blir skrevet ned. Tror det er derfor jeg elsker å reise med fly og tog, for da kan jeg sitte å skrive om jeg vil! Intet er bedre enn å sitte på et fly og skrive om en flystyrt!

Har du en plass du skriver ideene dine i?

#kreativ #kreativitet #bok #notatbok #hobby #reise #hildur90 #mshildur90

Tips til tegnebrett?
 • Postet: 15.06.2015

Jeg sitter å funderer på å skaffe meg et tegnebrett, men jeg har lite peiling på hvordan jeg burde velge, så kanskje dere kan hjelpe meg? Jeg vil ha et som ikke er så veldig dyrt. Maks 1500 kr. Jeg blir å tegne en god del tegneseriefigurer, og slikt til youtube, men jeg vil gjerne også ha muligheten til å tegne litt mer realistiske tegninger om jeg ønsker dette.


(Bildet lånt fra fotomagasinet). Dette var det råeste tegnebrettet jeg fant, men trenger ikke være et hvor man ser bildet i, kan være et man må koble til pcen.

Har du et tegnebrett du vil anbefale, og hvorfor?

#tegnebrett #tegning #photoshop #kunst #hildur90 #Mshildur90

Serier jeg har sett:
 • Postet: 12.06.2015

Dette er en liste over serier jeg har fullført, og serier jeg har sett deler av og har som plan å fullføre. Den blir oppdatert innimellom. Hvorfor jeg skriver denne listen? Fordi jeg liker å skrive lister, og fordi jeg liker å ha kontroll på hva jeg har sett, og hva jeg ikke har sett ferdig.

 

Fullførte serier:

 • Breaking Bad
 • Cougar Town
 • Dexter
 • Friends
 • Fringe
 • Frustrerte Fruer
 • Futorama
 • Glee
 • Gossip Girl
 • How I Met Your Mother
 • Invader Zim
 • Lost
 • Private Practice
 • Scrubs
 • Survivors
 • Smallville
 • That 70s Show
 • Ugly Betty
 • Veronica Mars

 

Påbegynte serier:

 • Big Bang Theory
 • Bones
 • Buffy
 • Castle
 • Game Of Thrones
 • Grey's Anatomy
 • Merlin
 • Supernatural
 • South Park
 • Venture Bros
 • The Mentalist
 • The Simpsons
 • The Walking Dead
 • Two and A Half Men

 

#tv #serie #serier #hildur90 #mshildur90

Tips til bra serier?
 • Postet: 11.06.2015

Jeg er en person som elsker å se serier, jeg liker det bedre enn filmer, fordi man over tid blir kjent med karakterene og ser hvordan de utvikler seg. Filmer er selvfølgelig gøy de også, men man får ikke helt den samme innlevelsen som når man ser en serie. 

Akkurat nå ser jeg Lost, for sikkert tiende gang. Det er blitt min sommertradisjon av en eller annen grunn. Men snart er jeg ferdig med denne serien, ettersom jeg er på siste sesong nå, og derfor leter jeg etter en ny serie å se. 

Fra før har jeg sett serier som Lost, Fringe, Game Of Thrones, Grey's Anatomy, Supernatural, Frustrerte Fruer, Smallville og Cheers, så liker en god del forskjellig. 

Jeg føler for å se en serie som ikke er så veldig alvorlig, selv om det selvfølgelig ikke trenger å bare være humor. Og overnaturlige serier er bestandig interessante. Har du noen serier å tipse meg om?

#tv #serie #hildur90 #mshildur90 #tips #hjelp

Har du en youtube-kanal?
 • Postet: 10.06.2015Hei!

Som mange kanskje har fått med seg, så er jeg med i RageQuit, som er en spillorganisasjon. Vi har et forum, hvor man kan poste stort sett hva man vil, og plant annet har vi et underforum for selvpromotering, slik at det ikke skal bli slikt overalt på forumet. Om dere legger igjen youtuben deres der, så vil vi i RageQuit sjekke kanalen ut, og etterlate seg en kommentar eller to, og jeg selv vil også sjekke dem ut. Mange gode kanaler finnes jo der ute, men det er ikke alltid like enkelt å finne dem i youtubejungelen! Plassen du kan poste på finner du ved å trykke her.

Håper å se din kanal der!

Hilde.

#youtube #ragequit #ragequitno #forum #spillsamfunn #gaming #gamer #spill

NY KANAL!
 • Postet: 15.05.2015

Jeg har skaffet meg en ny kanal! Ta det med ro, den gamle skal fortsatt brukes og blir sett på som hovedkanalen! 

Den nye kanalen er for de litt eldre, hvor jeg spiller skrekkspill og generelt spill med høy aldersgrense pga vold, blod osv. Det blir ikke videoer der like ofte som hovedkanalen, men en gang i blant, når jeg føler for å spille noe som ikke er barnevennlig. Man går inn og ser videoer der på eget ansvar om man er ung, og jeg vil anbefale folk å spørre foreldrene om lov om dere er usikker på om dere kan eller ikke.

Kanalen heter MsHildurs Skammekrok, også kalt Skammekroken!

Om dette høres ut som noe for deg, så gå inn og abonner, så får du med deg når jeg begynner å legge ut videoer der!Jeg driver enda å flytter, så er ikke helt aktiv på youtube enda, men det blir i slutten av mai!

#youtube #mshildur90 #hildur90 #skammekroken #mshildursskammekrok

Kontorstol/gamingstol å anbefale?
 • Postet: 15.05.2015

Er det noen som har en god kontorstol/gamingstol å anbefale for ei gammel dame med dårlig rygg (aka meg)?

Jeg har de siste årene sittet på en gammel kontorstol og den duger bare ikke i lengden. Jeg sitter jo mye pga alle hobbyene mine, ikke bare gaming, men også fluebinding, photoshop, tegning, maling, skriving og scrapbooking (og sikkert ti andre jeg ikke kommer på i farta). 

Håper å finne en stol som ikke er så alt for dyr, da jeg ikke har så alt for mye penger heller.

Noen anbefalinger?

Nerdete ønskeliste:
 • Postet: 04.03.2015

Om jeg hadde hatt noen penger liggende, så er det en del ting jeg kunne hatt bruk for, både som nerd og youtuber. Hvorfor jeg føler for å skrive det ned vet jeg ikke helt, kanskje fordi det er gøy å fantasere litt. Her er en liten liste over disse iallefall: 

- Kontorstol: Jeg er jo en gammel dame med ryggproblemer, og det å sitte på en elendig kontorstol flere timer daglig hjelper ikke akkurat på.

- Videokamera og mikrofon: Jeg har et stort ønske om å legge ut andre ting enn bare gamingvideoer, men jeg har liksom ikke helt utstyret til det. Å kunne dratt på fjelltur, og sittet opp på et fjell og laget Vlogur, hadde vært kjempegøy! Dessuten er jeg jo veldig glad i natur og slikt, så hadde vært koselig å kunne gjort noe ut av det.

- En skikkelig PC: Jeg har en gaminglaptop, og den fungerer egentlig ganske bra, men jeg skulle gjerne hatt en skikkelig PC, som takler spill med litt bedre grafikk osv. Og så kunne jeg spilt inn på den, og redigert/rendret ut videoer på gaminglaptopen, og dermed spart en god del tid på dette. 

- En ekstra skjerm: Jeg har to laptoper, så egentlig er ikke dette så nødvendig, men det hadde vært deilig med en ekstra skjerm på veggen, så jeg kunne enklere sett serie mens jeg spiller, eller som jeg kunne hatt oppskrifter til FTB og slikt på. Å ha to laptoper på pulten min er ganske vrient.

- Programmer for animering: Jeg har et stort ønske om å begynne med animering, men programmene man trenger for å holde på med dette er ganske dyre dessverre. 

- Tegnebrett: Igjen noe jeg ønsker meg til animasjon, men også for jeg tror det kunne gjort det lettere å lage tegninger for å bruke i youtube-jobben. Akkurat nå tegner jeg for hånd, tar bilde av tegningen, og bruker en liten evighet inne på Photoshop for å få dem til å se ok ut. 

- En større plass å bo: Jeg bor nå i en fin liten leilighet, som jeg trives godt i. MEN.. Det er slik at ørkenrottene må stå i samme rom som jeg må spille inn i, og de bråker.. masse.. Dessuten har de en tendens til å bråke mer når jeg er tilstede, for å få oppmerksomhet og slikt. Den dagen jeg bor en plass hvor pcen og dyrene står på hvert sitt rom så kommer jeg til å være veldig lykkelig! Om noen måneder skal jeg jo flytte, men jeg tror kanskje at ørkenrottene og pcen blir å stå ganske nært hverandre da også. Vi kan jo krysse fingrene på at det blir en løsning da. 

 Ellers så er det nå slik at jeg klarer meg slik det er nå. Den nyeste laptopen er enda ganske bra, jeg har en god mikrofon, et greit webkamera og ellers et par hjelpemidler som kanskje ikke er så logiske, men veldig hjelpsomme, noe jeg kommer til å skrive om etterhvert!

#spill #gaming #ønskeliste #gamer #hildur90 #hilde #ragequit

Spørreundersøkelse: Hva vil du ha mer av på kanalen?
 • Postet: 17.02.2015

Ettersom jeg vil ha mindre serier på kanalen, skal en av seriene komme to gang i uken framover, og derfor vil jeg vite hva DU liker best på kanalen! Velg et alternativ!

Lett og raskt (Tar deg ca ti sekund)

http://strawpoll.me/3660525

Trykte feil i Photoshop, og klarte å lage små demoner! Såå søte! :D

#mshildur90 #hildur90 #youtube

Ny banner på kanalen!
 • Postet: 05.02.2015

Fikk dette fine banneret av DrFoofie!

Hva synes dere?

Skillpadde!
 • Postet: 04.02.2015


Takk til Iskaffe, for dette kule bildet! Jeg har alltid ønsket å være en skillpadde!

Creeperhule!
 • Postet: 21.01.2015

Ny ukeplan for kanalen!
 • Postet: 13.01.2015

Her er timeplanen for kanalen min framover. Ting kan forandre seg, og kan hende jeg av og til ikke får tid til å legge ut video hver dag, pga skole og slikt, men skal gjøre mitt beste. 

Mandag:

Hilduriania (Vanilla Minecraft)

Tirsdag:

Random: 

Don't Starve, fram til jeg dør der.

Onsdag:

Sims 3

Torsdag:

Random:

Scribblenauts Unlimited, avsluttes etter episode 10.

Fredag:

Feed The Demon (FTB)

Lørdag:

Skyrim

Søndag:

Annenhver uke Vlogur og annenhver uke Hildur Testur.

Hva vil du se på min kanal dette året?
 • Postet: 01.01.2015

Det er et nytt år, og jeg har mange planer og ønsker for kanalen min. Men jeg lurer litt på hva dere tenker, så jeg håper så mange som mulig svarer på dette!

1. Hvordan av mine serier liker du?

2. Hvordan av seriene liker du ikke? Og hvorfor?

3. Er det noe du savner på kanalen min, ulike spill eller noe annet?

4. Tror du demoner feirer jul?

 
Blitt med i Splay!
 • Postet: 05.12.2014

Som en del har fått med seg alt, så har jeg blitt med i Splay. Det er et partnerskap for youtubere, og som opprinnelig kommer fra Sverige. De har hatt stor suksess der, og har nå også kommet til Norge, Finland og Danmark. Jeg hadde valget mellom Nordic Screens og Splay, og etter mye tenking kom jeg fram til at Splay var best for meg, og jeg angrer ikke på valget mitt. De norske som er med i Splay er folk jeg liker veldig godt, og det er veldig god stemning i gruppen der vi snakker sammen osv. Jeg trives rett og slett veldig godt der. 

Jeg er ganske fornøyd for å si det sånn, og håper at jeg og kanalen kan få godt utbytte av dette valget etterhvert!

Og jeg håper virkelig at folk er såpass voksne i hodet at de ikke kommer med noe hat pga hvordan partnerskap jeg har valgt. Har sett litt av hvert på nett allerede som ikke akkurat er god folkeskikk, eller så veldig gjennomtenkt. Jeg bryr meg fint lite om hvem som er med i Nordic Screens og hvem som er med i Splay. 
Ferie Hildurstyle!
 • Postet: 07.09.2014

Så folkens!

Nå reiser jeg straks på ferie!

"Ånei!" roper dere vel, men fortvil ikke. Jeg kommer tilbake om to uker.

Jeg har også spilt inn videoer som jeg blir å legge ut mens jeg er borte, så kanalen blir ikke stille og kjedelig! Jeg blir også å sjekke twitter, facebook og instagram ofte!

Så hva skal jeg gjøre mens jeg er borte? Jo! Jeg skal en tur til Nordland, der jeg er oppvokst, for å møte noen venner. Så skal jeg sørpå og være med på et slektstreff. Etter det skal jeg til Trønderlag, der slekten min bor. Og hele ferien avsluttes med at jeg skal på besøk til den ene broren min. Alt dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har ikke møtt familien min siden jul (forutennom søsteren min og familien, som jeg så i påsken), og vennene mine har jeg ikke møtt på enda lengre tid!

Jeg har også hatt et litt vrient år, uten å komme med noen detaljer, og da er det ekstra godt med en god ferie!

Så vi snakkes senere søte folk!

Klem!

#hildur90 #mshildur90 #ferie

Hvorfor ingen videoer?
 • Postet: 31.08.2014

Hei!

Jeg prøver å legge ut videoer hver dag, men det er ikke bestandig det er mulig. Jeg har to eksterne harddisker. En som er bitteliten, hvor jeg har bilder og slikt på, og en hvor jeg har videofiler og slike ting. Harddisken for videofiler er veldig ofte full, så de to siste dagene har jeg jobbet med å rendre ut råfilene uten mikrofonlyd, så jeg har de uredigerte videofilene om jeg trenger det. Dette tar selvfølgelig litt tid, men nå har jeg nesten rendret ut alle videoefilene jeg hadde liggende. 

Jeg reiser på ferie neste uke, og blir borte to uker, og derfor må jeg ha god plass for å spille inn mye, sånn at jeg kan legge ut videoer selv om jeg er ut å reiser rundt som en tulling. Skal også få ut noen videoer før jeg reiser!

Det første jeg skal kjøpe meg når jeg får penger, er en ekstra harddisk, så jeg lettere kan spille inn uten å må ta meg pauser hvor jeg bare lager plass, men ettersom jeg er litt fattig for tida kommer dette til å ta litt tid. 

Ha en fin dag videre, dere er supre!

Klem fra Hildur!

#hildur90 #mshilur90 #youtube

Pcen er ankommet!
 • Postet: 19.08.2014

Faktisk sitter jeg på den nå! Eller, jeg sitter ikke fysisk på den, det hadde vært tullete! Og pcen hadde sikkert blitt ødelagt!

Den kom tilbake med ny vifte og nytt batteri. Batteriet hadde jeg ikke trodd de skulle bytte så det var jo en bonus. Jeg hadde skrevet til dem at de også gjerne kunne resette den, da jeg hadde fått beskjed fra komplett at det kunne hjelpe på problemene jeg hadde hatt med USB-portene, men dette hadde de glemt eller noe, for det var ikke gjort. 

Jeg orker ikke levere den til reparasjon for en bagatell, så det får bare være slik. Det positive med dette et at alle lagringene mine er tydeligvis her, så det er jo flott!

Tenkte at jeg skulle få spilt inn en del i kveld, men jeg måtte på styremøte, og deg ble litt usikker om hvor jeg skulle begynne. For eksempel trodde jeg at jeg hadde en del filer fra Skyrim liggende, men jeg finner de ikke, så kanskje husker jeg feil.

I morgen har jeg jobb og ærender hele dagen, men kanskje får jeg tid til å spille inn på kvelden! Vi får se!

Random bilde.. Jeg er trøtt! =P

Glad mail!
 • Postet: 14.08.2014

Jeg fikk i dag verdens beste mail! Der sto det "Kjære Kunde. Deres produkt er nå reparert. Produktet sendes tilbake til dere i løpet av dagen."

Det vil altså si at pcen min er tilbake til meg iløpet av ei uke ca!

Er så glad! Gleder meg til å spille inn videoer igjen og redigere! Jeg har faktisk savnet det veldig! Og har nesten ikke spilt i det siste! Bare Minesveiper og Starbound.


Blir litt rart å slutte å bruke blikkbokspcen da! Men blir jo å bruke den til Photoshop i det minste.

#pc #computer #laptop #reparasjon #hildur90 #mshildur90

RageQuit bloggdesign!
 • Postet: 02.08.2014

Blogger du om spill, eller andre nerdeting, så kan du nå legge inn et bloggdesign som er laget av vår kjære Pathfindr! Hun har nemlig laget et design, inspirert av RageQuit, som heter Let's Play. Du finner det under >Design, også inn på >Velg. Ikke bare får du et kult design på bloggen din, men du støtter også RageQuit ved å bruke vårt design, ettersom det er en liten søt link til vår gruppeblogg i designet. 

Personlig sitter jeg å tenker på å bruke det, men jeg liker det designet jeg har nå så godt, at jeg er litt usikker. Vi får se. 

Slik ville bloggen min se ut om jeg hadde begynt å bruke dette designet. Ganske kult synes jeg!

#design #ragequit #blogg #spill #hildur90 #mshildur90 #pathfindr

Fått meg instagram!
 • Postet: 01.08.2014

Jeg har nemlig byttet ut min gamle mobil, og da ble det så mye enklere å skaffe seg Instagram. Har før tenkt litt på det, men tenkte det var litt det samme som Twitter, bare bildebasert, så jeg så ikke helt poenget. Dessuten forsto jeg ikke hvordan jeg skulle få det på pcen. Uansett har jeg nå skaffet meg det, og elsker det. Jeg er jo litt hobbyfotograf, og de filtrene som er der er også ganske gode. Så det kommer nok masse bilder der etterhvert. Elsker å ta bilder av dyr og natur, så kommer nok mest til å være det som blir lagt ut, men også litt nerderelaterte bilder, og alt som kan falle meg inn. Du finner meg her, om du vil se, og kanskje til og med følge.  Heter MsHildur90 der også!

 

#instagram #bilde #kunst #fotografi #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits