HildurTestur: Shu!
 • Postet: 23.04.2017

Et veldig søtt spill, som passet godt til påsken! Jeg måtte bruke kontroller, noe jeg er meget uvant med, så litt trøbbel fikk jeg!

Alt i alt et veldig kult spill som jeg sikkert blir å prøve mer framover!

Kan kjøpes på Steam!

Vlogur: Eg har flytta!
 • Postet: 12.04.2017

Jeg har flyttet! Men hvor? og hvordan går det med innflyttinga?

Hildurs Jul - Episode 15: Vårt nye hjem og speedtegning!
 • Postet: 15.12.2016

Vi fortsetter med The Long dark, og jeg prøver å tegne en speedtegning med juletema! Å tegne noe på 7 sekunder er vanskelig! 

Hildurs Jul - Episode 14: Masse monster, overalt!
 • Postet: 15.12.2016

Mer Hildurs Jul! Jeg spiller Don't Starve med EpicFire fra EpicDimiFi! Kjempegøy spill med en kjempekoselig fyr!

Hildurs Jul - Episode 9-13
 • Postet: 13.12.2016

Ettersom jeg har vært meget opptatt, så har jeg glemt å legge ut mine siste videoer fra Julekalenderen min her inne. Så her kommer de 5 siste episodene i det minste. Resten kan dere se på kanalen min, MsHildur90. I disse videoene får du blant annet se masse gaming med noen av mine gode venner, en QnA og flere challenges! Har du prøvd å lese Juleevangeliet med en fyrstikk i munnen? Det er meget vanskelig kan jeg si deg!

Hildurs bakeskole: Julekake!
 • Postet: 04.12.2016

Jeg har bakt en julekake med litt spesielle ingredienser til et segment av julekalenderen min, Hildurs Jul. Jeg tenkte å dele oppskriften med dere her, da jeg vet dere kommer til å ville bake en slik kake selv!

Du kan også se videoen her for å se hvordan jeg gjorde det: Hopp bare til 14:29 om du bare vil se bakingen.

- Først tar du vann fra springen, er det litt gult gjør det ikke noe, fordi det blir ikke synlig når kaken er ferdig.

- Så tar du ca en potte blomsterjord oppi, er det en død plante oppi den kan du spare den da den er flott å bruke som pynt.

- Så kan du gå ut i hagen og se om du finner en magisk sopp. Dette setter litt ekstra piff på kaken, men er ikke et krav for å få til en god kake.

- Etter det har du oppi en neve høy (pass på at det ikke har vært gnagere oppi det, man vil jo ikke ha skitne ingredienser oppi deigen.

- Så har du i et par biter av gammel purreløk. Desto gamlere desto bedre. 

- Ha så oppi en neve døde insekter. Pass på at de faktisk er døde, da det ikke er gøy med sprellende dyr i maten.

- Ha oppi litt fuktighetskrem for å få en smooth konsistens på røren, og avslutt med en kopp julemagi (munnskyllevann)

- Så lar du en vanlig lasagneform og fyller røren oppi. Ettersom du har fuktighetskrem oppi trenger du ikke smøre inn forma med smør.

- Strø litt melis oppå, for å pynte kaken, og putt den i ovnen på 175 grader i ca 20 minutt.Smaker veldig godt (så lenge du heller den ut i hagen og lagen brownies isteden)

#kake #baking #nam #julekake #jul #underholdning #humor

Hildurs Jul - Episode 3: Hypixel, Quake og sminke uten speil!
 • Postet: 03.12.2016

Tredje episode av Hildurs Jul, hvor jeg sminker meg uten speil, og spiller quake og andre minigames på Hypixel sammen med 123skape1234!

Hildurs Jul - Episode 2: Blindeskriving, minecraftserver og juletrær!
 • Postet: 02.12.2016

Andre episode av Hildurs Jul, hvor vi sjekker ut minecraftserveren til MrSaminus og pynter den litt til jul, og jeg prøver meg på å skrive på pc uten å se! Koselig å lage julevideoer!

Hildurs Jul - Episode 1: Tonedøv synging, sinte griser og en ørkenrotte!
 • Postet: 02.12.2016

Her er første episode av adventskalenderen min! Det blir en video per dag, med mye forskjellig innhold, til og med julaften. I denne episoden synger jeg julesanger uten å høre meg selv, spiller Don't Starve med Bentaraco, og viser dere hva Klara Numel gjør på første dag i desember!

Throwback Thursday: Den gangen jeg hatet på Minecraft!
 • Postet: 10.11.2016

1.april la jeg ut en video, som fikk mange til å hate meg. Jeg la jo ut en video som handlet om hvordan jeg hatet Minecraft, og ga en liste over hvorfor. Jeg mistet 200 abonnenter på denne spøken, noe som var utrolig morsomt å se. At noen tar Minecraft veldig høytidelig er iallefall sikkert!

Throwback Thursday: Redstoneskolen - døråpner!
 • Postet: 03.11.2016

Den gangen jeg skulle lære folk å lage en døråpner med redstone, og ting gikk litt skeis. Ikke bare litt..

Throwback Thursday: Hardcore Minecraft!
 • Postet: 27.10.2016

Den gangen jeg prøvde meg på Hardcore Minecraft, som ble en gøyal, men kort, affære. Likte veldig å ha litt kortere serier, så det kommer jeg til å prøve å få til litt framover!Random Minecraftbilde, av litt fin natur i spillet!

Throwback Thursday: Skyrim, episode 1!
 • Postet: 20.10.2016

Her er første episode fra Skyrim, som enda er et av mine favorittspill. Jeg lager karakteren min, med navn Heidi! Hoder ruller, og vi møter på en drage! Ikke helt barnevennlig forresten!


Fine thumbnailen min!

Don't Starve - Shipwreched #1: Haikerens Guide-krabber!
 • Postet: 15.10.2016

Her er første video i en ny serie, fra spillet Don't Starve Shipwreched! Jeg tester ut dlcen Shipwreched, som i kjente Don't Starve-stil handler om å overleve, bare at denne gangen må du overleve tropiske stormer, slanger og mye mer på en haug øde øyer! Veldig morsomt!

Vlogur: Merkelige ting jeg trodde som barn!
 • Postet: 14.10.2016

Her er en ny vlogg, og merkelige ting jeg trodde på som barn! Ganske morsom video å lage, så håper den er morsom å se på. Lyden ble litt usynkronisert i denne videoen, tror det er fordi webcameraet mitt er litt tullete, men er det for plagsomt kan man like så greit høre på videoen isteden for å se!

Throwback Thursday: Scribblenauts Unlimited
 • Postet: 13.10.2016

Første episode fra Scribblenauts, et utrolig søtt og kreativt spill! Likte det veldig godt, selv om det var litt vrient å spille inn fra. 

Ble veldig fornøyd med thumbnailen til serien også. Litt rotete, men var enda ganske ny på slikt på den tida.

Throwback Thursday: TG14 - intervju i campingvogna!
 • Postet: 06.10.2016

I 2014 hadde jeg pressepass på The Gathering (i den tida youtubere faktisk kunne få pressepass uten å ha 100 000 abonnenter). Jeg, guttene fra EpicDimiFi og kameramann ThomasOgHilde fant på mye sprell sammen. Jeg fant ut at vi burde intervjue Erlend, siden han drev å jobbet med å utvikle et spill. Problemet var bare at oppi rommet for pressen var det fest, så vi kunne ikke filme der. Men hva fikk vi tilbudt isteden? Jo, ei campingvogn!

Throwback Thursday: Sims 3!
 • Postet: 29.09.2016

I dag tenkte jeg tilbake til den gangen jeg startet serien min fra Sims 3, hvor gøy det var og hvor godt jeg liker Sims 3! Selv om det var litt buggs. Jeg var veldig fornøyd med familiene jeg hadde laget, og det er jeg forsåvidt enda. De er sånn passe gal hele gjengen!

 Slenger med et bilde av Rasmus i underbuksa..

Hildur Testur: Wuppo!
 • Postet: 22.09.2016

Jeg har testet et nytt spill, ved navn Wuppo! Det er et morsomt lite spill, hvor du styrer en wup som er meget plagsom. Han er faktisk så plagsom at han blir kastet ut av leiligheten sin, og må ut på et litt merkelig eventyr for å komme seg hjem igjen! Jeg testet ut demoen til spillet, og det er absolutt verdt å sjekke ut! Ble to episoder fra demoen, ettersom jeg likte det så godt.

 

Throwback Thursday: TG14 med EpicDimiFi!
 • Postet: 22.09.2016

Throwback til da jeg hadde pressepass på TG, sammen med EpicDimiFi-gutta. Det var utrolig gøy, og litt skummelt å skulle stå framfor kameraet til en forandring!Se på den flotte thumbnailen jeg lagde!

Vlogur: KONKURRANSE!
 • Postet: 16.09.2016

Jeg har satt igang en konkurranse ettersom det har vært litt manglende innhold på kanalene mine i det siste. Konkurransen trekkes lørdag 24. september! 

Hildur Testur: Frost!
 • Postet: 15.09.2016

Ny Hildur Testur på kanalen, hvor jeg prøver ut demoen til kortspillet Frost, som handler om å overleve frosten og komme seg til en trygg plass å bo! Et ganske spennende lite spill, som jeg anbefaler dere å prøve ut selv! 

Throwback Thursday: Don't Starve!
 • Postet: 15.09.2016

Det å bestemme seg for å spille Don't Starve var en meget god ide, da det er en av mine favorittspill, og det ble også en av mine favorittserier etterhvert. Her er første episode!

Throwback Thursday: Feed The Demon!
 • Postet: 08.09.2016

Den gangen jeg la ut min første episode av FTB, og hadde null peiling hva jeg gjorde. Jeg har enda ikke peiling på hva jeg gjør, bare så det er sagt! Videoen ble kalt Ekstrem grisedytting, så det sier vel det meste!

Throwback Thursday: UHC med Stormvikings!
 • Postet: 01.09.2016

Tilbakeblikk på den gangen jeg spilte Ultra Hardcore med gjengen fra Stormvikings, på lag med Stormlasj!Stormlasj ser litt ut som et spøkelse på bildet, men ble sånn i videoen av en eller annen grunn. 

Throwback Thursday: Monaco!
 • Postet: 25.08.2016

Den gangen jeg, Addexio og Trident spilte Monaco. Vi feiret at jeg hadde fått 1000 abonnenter, noe som var utrolig stort for meg! Ganske gøyalt spill, og god tselskap! 

Hitman Absolution. #2: Likgjemming!
 • Postet: 22.08.2016

En ny episode av Hitman! Vi fortsetter vårt mission, og må gjemme en del lik på vår ferd! Hitman er faktisk et ganske gøyalt spill, så om dere vil at jeg legger ut et par episoder til fra det på Skammekroken så si ifra!

Spillet har 18-årsgrense.

  

Hilduriania. #61: Thats it?
 • Postet: 15.08.2016

Er det noe mer å gjøre i fisketempelet? og hva vil dere at jeg skal gjøre etter dette? Ps: Jeg hadde vist vanskelighetsgraden på lett uten å se det. Har satt den opp til normal til neste episode.

#gaming #game #gamer #games #spill #minecraft #letsplay #youtube

Hilduriania. #60: Fisketempel!
 • Postet: 14.08.2016

Vi kommer fram til fisketempelet, og håper at vi er klar for til å danse med fiskene!

Hitman Absolution. #1: Sniking!
 • Postet: 14.08.2016

Her er en gammel video, som har fått nytt liv på Skammekroken. Jeg tester Hitman Absolution, over to episoder. Dette er første episode.

Spillets aldersgrense: 18 år.

 

Vlogur: min mobbehistorie!
 • Postet: 11.07.2016

Her er en video hvor jeg forteller om hvordan jeg ble mobbet, og hvordan det påvirket meg. Videoen ble laget i forbindelse med Norske Youtubere Mot Mobbing, som står opp mot mobbing!

Scary Minecraft!
 • Postet: 11.05.2016

Jeg tenkte i går "Søren, jeg må lage en kort video eller noe, for å holde aktiviteten litt opp på kanalen", og da ble dette resultatet. Veldig random, så vil gjerne høre hva folk synes om denne videoen.


#minecraft #mc #youtube #gaming #gamer #spill #video #sketsh #humor

EG HATER MINECRAFT!
 • Postet: 01.04.2016

En ny video på kanalen min! Denne gangen om Minecraft, et drittspill uten like!

Screenshot: Uke 3
 • Postet: 20.01.2016Lydia har tatt på seg en flott hjelm, og står og ser på mens jeg og hesten Framover viser fysikk fingeren!

 


 

#spill #game #gaming #games #gamer #spilling #screenshot #morsom #arti #skyrim #lydia #bugg #bug 

Funfact 7:
 • Postet: 21.08.2015

For noen uker siden møtte jeg på en merkelig skapning på soverommet mitt. Nei det var ikke det at jeg så meg selv i speilet (selv om det noen ganger er veldig skummelt og merkelig), men det var rett og slett ei flaggermus (Ved navnet Buffy) som hadde kommet seg inn vinduet mitt! Jeg legger ved en video under som dere kan se, hvor jeg forteller om flaggermus-besøket! Er utenomsnakk de 3 første minuttene, men de er bare å hoppe over om dere ikke har lyst å høre om en hund som rømte og trakaserte et piggsvin!

 

Andre video på den nye kanalen!
 • Postet: 23.06.2015

Endelig fikk jeg partnerskap på Skammekrok-kanalen, så derfor har jeg lagt ut 1. video fra min nye serie, fra The Wolf Among Us! Fun fun! Serien kommer ut på tirsdag og fredager, så følg med! Link her!#youtube #spill #game #gaming #gamer #hildur90 #mshildur90 #skammekroken #mshildursskammekrok #thewolfamongus

Hilduriania. #40: Leter havmonster i skogen!
 • Postet: 16.06.2015

En ny episode av Hilduriania, hvor jeg prøver å finne ett havtempel og havmonster, men alt jeg finner er skog! Litt sightseeing ble det med andre ord!

Julekos - spilliste
 • Postet: 24.12.2014

Ettersom jeg har vært litt sløv med å legge ut julekosvideoene her, så legger jeg ut spillelisten her isteden. Hadde det sinnssykt travelt de to siste ukene før jul rett og slett, men mye jobb og youtubearbeid. Jeg har nå tatt meg juleferie, og blir ikke å legge ut noen videoer før over nyttår, alt vil nok være som før igjen den 6. januar og utover. Kanskje til og med bedre, da jeg har planer! Kommer en infovideo om dette over nyttår en gang!

Ellers så vil jeg bare si God jul og godt nyttår, til alle dere søte småtroll og demoner! Dere er fantastiske!
Julekos - Episode 12:
 • Postet: 13.12.2014

Gårdagens episode fra julekalenderen min!Julekos - Episode 11:
 • Postet: 11.12.2014

Vi fortsetter vårt søte eventyr på en ukjent planet!

Julekos - Episode 10:
 • Postet: 10.12.2014

Julekos - Episode 9:
 • Postet: 10.12.2014

Vi møter en stor snegle, og mange flere orker!
Julekos - Episode 8:
 • Postet: 08.12.2014

I denne episoden drar vi på oppdagelsesferd på en mystisk planet!6000 abonnenter!
 • Postet: 08.12.2014

For noen dager fikk jeg endelig over 6000 abonnenter! Noe som er helt sykt, og fantastisk koselig!Jeg er så takknemlig for alle dere der ute som ser på kanalen min, og alle de som støtter meg! Youtube har virkelig gitt meg så mye, i form av utløp for kreativitet, selvtillit og glede! Og de som ser på videoene, kommenterer og gir meg ros og ris, er med på å hjelpe meg!

Takk til alle sammen, og stor klem fra meg!

(En stor takk til Sondre også, som har laget bildet du ser ovenfor.)

#youtube #hildur90 #mshildur90

Outrobilde til årets Julekos!
 • Postet: 08.12.2014

Her er outrobildet mitt for årets julekalender, Julekos med Hildur! Ser nå at det er en rød prikk jeg må få fjernet, men ellers er den tipptopp synes jeg selv! Den ble laget ganske rask, da jeg bare tok utgangspunkt i min gamle outro, byttet ut noen av figurene, byttet ut fargene og tegnet på en julegave isteden for en redstoneblokk. Alle figurene har også fått litt rødhet i kinnene, da de har vært ute og lekt i snøen! Jeg er ganske fornøyd!

Q: Hva synes du?

#jul #julekos #youtube #christmas #tegning #photoshop #spill #gaming

Julekos - Episode 7:
 • Postet: 08.12.2014

Her er gårdagens episode fra julekalenderen! Enjoy!
Julekos - Episode 6:
 • Postet: 06.12.2014

I episode 6 får jeg igjen besøk av ei kul jente, og vi leker gjemsel!
Spillminne #13: Youtube - Første innspilling!
 • Postet: 06.12.2014

Dette er et spillminne, som kanskje ikke er så veldig spillrelatert, men som har mer å gjøre med kanalen min og da jeg først begynte å spille inn. 

Jeg hadde sett mye på Yogscast, og ble fascinert over hvor morsomt de så ut til å ha det, og jeg fikk lyst å prøve det selv. Tingen er at jeg var veldig sjenert og engstelig, og derfor var jeg veldig usikker på om jeg turte å legge ut videoer på nett. Men jeg bestemte meg for å prøve. De første gangene jeg spilte inn var jeg så nervøs, at jeg faktisk måtte sminke meg hver gang før jeg spilte inn, for å føle meg best mulig. Det er litt sært å tenke på!

Nå trenger jeg ikke å sminke meg hver gang jeg skal spille inn lengre, og jeg føler meg mye mer trygg og selvsikker, og det meste er takket være youtube, så jeg er veldig takknemlig for at jeg prøvde det ut, for jeg liker det veldig godt!

#spillminne #youtube #sminke #selvtillit #hildur90 #mshildur90

Julekos - Episode 5:
 • Postet: 06.12.2014

Julekos - Episode 4:
 • Postet: 05.12.2014

Her er episode 4 av årets julekalender! Jeg har besøk av ei søt jente, og vi danser litt!
MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits